8 redenen voor Werken bij Home – De voordelen van thuiswerken

Posted on

8 redenen voor Werken bij Home - De voordelen van thuiswerken

Thuis werken heeft zijn ups en downs, maar voor de meesten van ons de voors opwegen tegen de nadelen van het werken thuis. Terwijl onze loopbaantrajecten, kantoor aan huis setups en kinderopvang sterk kan variëren, redenen telewerkers voor het werken thuis zijn meer consistent.

Breng meer tijd met je kinderen

Werken bij huis kunt u een deel van uw kinderen routines gedurende de dag; niet alleen ‘s morgens,’ s avonds en in het weekend. U kunt een lunchpauze met uw peuter te nemen en hoor al nieuws van de dag als ze thuis van school. Work-at-home ouders niet onbeperkt tijd met hun kinderen, maar ze hebben wel vaker mogelijkheden om met hun kinderen.

Verhoog of uw inkomen te behouden

Moeders die carrières links om kinderen op te voeden hun weg weer aan het werk te verlichten door te werken thuis. Werken bij huis zou betekenen dat het raadplegen van het werk of het starten van een bedrijf, terwijl nog steeds gebruik van een hands-on, dag-tot-dag opvoedingsstijl. Of, werkende ouders die verhuizen vanuit een kantoor out-of-home voor telewerken kunnen hun inkomen te behouden, terwijl de uitgaven meer tijd thuis, en bespaar op vele werkplek kosten.

Geef het woon-werkverkeer

Wanneer u een reis naar het werk, je bent niet werken noch tijd doorbrengen met familie. Werken thuis elimineert deze verspilling van tijd blijft er meer tijd voor beide. Ook, niet alleen woon-werkverkeer een drag, het is duur. U zult geld op gas, kosten openbaar vervoer en / of autoverzekering en onderhoud te besparen door te werken thuis.

Zijn Jij

Hoewel zelfstandigen mensen vaak genieten van meer flexibiliteit dan telewerkers, beide hebben meestal meer controle over hun agenda’s. Veel mensen die werken thuis kiezen uur vroeg in de ochtend of na de kinderen naar bed zijn gegaan.

Krijgen een gevoel van controle en tevredenheid

Maak tijd voor uzelf en uw familie met de tijd die wordt bespaard door te werken thuis. De zelfstandigen in het bijzonder gain een gevoel van controle van hun eigen lot, maar telewerkers die thuis jongleren en verantwoordelijkheden op het werk effectiever een gevoel van evenwicht te krijgen. Plus de inkomsten gegenereerd door thuis te werken kan een verschil maken op luxe die u anders zou afzien van te maken.

Bespaar geld op de kosten van kinderopvang (eventueel)

Dit betekent niet noodzakelijk van toepassing op iedereen, maar sommige ouders die thuis werken, afhankelijk van hun werk en de leeftijd van de kinderen, kan verdienen een leven met part-time of geen externe kinderopvang. Het bepalen hoeveel kinderopvang en wat voor soort van kinderopvang die u nodig heeft, dan werken die in uw budget.

Ontsnap sociale dynamiek van het kantoor

Deze snijdt aan twee kanten. Sommige mensen die beginnen thuis werken missen de sociale aspecten van een kantoor, maar anderen voelen de afleiding van onnodige vergaderingen, sociale bijeenkomsten, of ongeplande chats bij de waterkoeler snijden in hun efficiency, verder uit te breiden tijd weg van familie.

Bespaar geld op kleding en lunches

En al is het niet echt een goed idee om te werken in uw pyjama, vooral met kinderen rond die op zoek zijn om u als een voorbeeld, zult u waarschijnlijk minder uitgeven op werkkleding door te werken thuis. Tenzij u uw eigen lunch inpakken waren (als dat zo is, dat is een taak van uw lijst!), Zal het bedrag dat u te besteden aan lunches en koffiepauzes te verlagen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *