Thuis typiste Job Description: Salaris, Skills, & More

Posted on

Thuis typiste Job Description: Salaris, Skills, & More

Een huis typiste of tekstverwerker typen documenten van hun kantoor aan huis, vaak met behulp van audio-bestanden als de bron. Deze home-based banen beslaan vele soorten van transcriptie -vanaf micro banen data entry om specialisaties die extra training nodig zoals medische transcriptie .

Niet elk type secretaresse baan is geschikt voor at-home werk; bijvoorbeeld, is de rechtbank rapportage meestal gedaan op het terrein. Echter, de vaardigheden ontwikkeld in on-site situaties waardevol bij het verkrijgen van een deel van de lucratieve home-based werken, zoals real-time transcriptie en ondertiteling kunnen zijn.

Thuis Typist Taken en verantwoordelijkheden

Thuis typiste en tekstverwerking banen vereisen gewoonlijk de mogelijkheid om het volgende werk te doen:

 • Communiceren met de klant of werkgever over vacatures specs en vragen.
 • Kennen de ins en outs van een verscheidenheid aan tekstverwerking apps.
 • Gebruik een computer om de belangrijkste in opdrachten.
 • Proeflees volbrachte werk en corrigeren van fouten in de spelling, grammatica en interpunctie.
 • Afdrukken en kopieën maken van volbrachte werk.
 • Mail, leveren, of elektronische wijze uitgevoerde opdrachten aan de opdrachtgever of werkgever.
 • File afgewerkte documenten.
 • Factuur klanten of stuur een time verslag aan een werkgever.
 • Maak kennis met de klant of de werkgever deadlines.

Naast de basisprincipes van communiceren, met behulp van de juiste instrumenten van de handel, en terug te keren of het uploaden van de afgewerkte stuk op tijd, kunnen extra onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een methode om nauwkeurig bijhouden van inkomsten en uitgaven, het creëren van een bestand dat gemakkelijk te gebruiken, te begrijpen hoe volgen een stylesheet, en het werken met verschillende soorten bronmateriaal, met inbegrip van ruwe ontwerpen, gecorrigeerd hard copy, en stemopnames.

Thuis Typist Salaris

Typiste en secretaresse compensatie varieert op basis van de opdrachtgever of werkgever, de industrie of het gebied van deskundigheid, en het niveau van ervaring. Thuis typisten worden meestal betaald per stuk of per uur, hoewel sommige per audio minuut of per woord kan worden betaald.

 • Median Loon : $ 19.11 / hour
 • Top 10% Lonen : More than $ 27,93 / uur
 • Onderste 10% Lonen : Minder dan $ 13.02 / hour

Belangrijk: Startpagina typisten die contract met cliënten must factor in de kosten voor een desktop of laptop computer, tekstverwerking software, internet service, ergonomisch ontworpen toetsenbord en stoel,-time tracking software, een online of papieren woordenboek, belastingen, ziektekostenverzekering, en , voor audio transcribenten, hoofdtelefoons, transcriptie software, en een transcriptie voetpedaal voor handsfree audio controle.

Thuis Typist Onderwijs, opleiding, en certificering

Het is nuttig te hebben gehad ten minste twee jaar van on-site-ervaring, maar de meeste home-based transcriptie banen vereisen geen post-secundair onderwijs of speciale certificering. Echter, voor medische transcriptie banen , certificering of geavanceerde training kan nodig zijn, afhankelijk van de wensen van de klant of werkgever.

 • Basic Classes : Lokale scholen voor beroepsonderwijs en community colleges bieden typen en Engels grammatica cursussen voor degenen die een opfriscursus of bijscholing nodig hebben. Er zijn ook gratis online cursussen worden aangeboden door organisaties zoals Alison die cursussen in heeft blind typen , de fundamenten van het Engels grammatica , en nog veel meer. Het trainen in de fundamenten van office software is nuttig voor elk huis typiste, vooral degenen die het veld zijn het opnieuw invoeren na een aantal jaren.
 • Medische transcriptie Certificatie en / of Advanced Training : Het verkrijgen van certificering of een voortgezette opleiding in medische transcriptie is optioneel, maar waarschijnlijk zal helpen bij het zoeken naar klanten. De Vereniging voor de Gezondheidszorg Documentatie Integriteit (AHDI) biedt twee soorten certificaten voor medisch secretaresses en keurt programma’s die bieden geavanceerde opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Ivy Tech medische transcriptie Editor programma .

Thuis Typist Skills & Competencies

Een aantal vaardigheden en eigenschappen zijn cruciaal om een ​​succesvolle thuis typiste:

 • Computervaardigheden : Weten hoe om meer te doen met een computer dan met behulp van tekstverwerking software nodig voor het huis typiste. Deze job vereist ook de mogelijkheid om nieuwe software te installeren, meldt u zich aan het systeem van een bedrijf op afstand, bestanden uploaden, en het oplossen van problemen computer thuis en problemen met de verbinding.
 • Snel, nauwkeurig typen vaardigheden : kan Typesnelheid voor verschillende soorten van het typen en transcriptie banen aanzienlijk variëren. Bijvoorbeeld, een snelheid zo laag als 60 woorden per minuut kan voldoende zijn voor een entry-level data entry baan, terwijl real-time transcriptie of at-home ondertiteling banen snelheden tot 300 woorden per minuut nodig.
 • Een goed gehoor en luistervaardigheden : Het vermogen om accenten te begrijpen is belangrijk bij het spreken met een klant of het transcriberen van audiobestanden.
 • Proeflezen vaardigheden : Kennis van de juiste spelling, interpunctie en grammatica is een must bij het afronden van een project of een klant e-mailen.
 • Communicatieve vaardigheden : Of het samenstellen van een memo , het schrijven van een voorstel , of praten met een klant via chat of videoconferentie , moet typisten at-home om ideeën en richtingen duidelijk en bondig uit te drukken.
 • Organiseren / prioriteren van vaardigheden, zelf-discipline, en de focus : At-home typisten niet een baas die hen vertelt wat te doen en wanneer het te doen te hebben. Het is belangrijk om slim om te werken, worden georganiseerd en gedisciplineerd en vasthoudend te scherpen in het project dat is te wijten, in plaats van doorlezen aanstaande werk of controleren van sportuitslagen, weersvoorspellingen, of sociale media.
 • Mogelijkheid om geheimhouding betrachten : Het houden van klantinformatie veilig en vertrouwelijk is van cruciaal belang, met name wanneer gevoelige gegevens, zoals de patiënt informatie in het geding is.

Werkvooruitzicht

Volgens de BLS, tekstverwerkers en typisten behoren tot de snelst dalende beroepen, samen met data entry keyers en computer operators. In de periode 2016-2026 is het aantal tekstverwerking en typen banen naar verwachting met 24.800 of 33% als gevolg van de technologische vooruitgang en de proliferatie van outsourcing. Medische transcriptie werkgelegenheid naar verwachting dalen ook, maar in een veel trager tempo van 3% over de periode 2016-2026.

Aan de andere kant, de bloeiende freelance of gig economie , meer dan 53 miljoen Amerikanen sterk vanaf 2015 volgens de BLS , kan een voordeel zijn om thuis typisten en transcribenten. Als lid van het optreden economie, deze werknemers zijn in een positie om addertje onder het gras te typen en de transcriptie optredens die ooit in-house werden gedaan door medewerkers.

Werkomgeving

Transcribenten of typist die werken vanuit huis brengen het grootste deel van hun werk tijd zitten in de voorkant van een computer in een kantoor aan huis of een ander gebied in te stellen voor het werk, zoals een keukentafel.

Thuis typisten worden vaak ingehuurd als freelancers of onafhankelijke contractanten, hoewel er mogelijkheden voor tijdelijk werk of on-site freelance werk kan zijn. Sommige bedrijven plaatsen beschikbare werk voor hun contractanten conclusie op wie het eerst komt, het eerst maalt.

Thuis medisch secretaresses werken meestal voor transcriptie-dienstverlenende bedrijven die diensten verlenen aan instellingen voor gezondheidszorg.

Werkschema

Thuis typisten werken flexibele uren, maar velen houden een regelmatig schema dat biedt flexibiliteit voor de last-minute stormloop projecten en thuis noodsituaties. Veel set werkuren dat de behoeften van klanten aan te passen en start op hetzelfde tijdstip elke dag.

Thuis typisten ook aangeven dat een tijd om een ​​korte pauze om de paar uur om rond en stretch loop te nemen en alleen op zo veel werk als ze realistisch aankan.

Hoe de baan te krijgen

ZOEK EEN GIG en een aanvraag voor IT

Netwerk met vrienden, familieleden en medewerkers en vragen om introducties aan potentiële klanten. Check out hulpbronnen zoals Odesk, inderdaad, en FlexJobs om een ​​klantenbestand op te bouwen.

PREP VOOR VAARDIGHEIDSTESTS

Potentiële klanten gebruiken over het algemeen vaardigheidstests als een eerste screening tool. Verbeter de typesnelheid en nauwkeurigheid vaardigheden met gratis typeringstesten en praktijk-bestanden voor secretaresses.

ACE HET INTERVIEW

Wees bereid om interview vragen van potentiële klanten veld.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *