Hoe te Doelen voor je stage Ontwikkel

Posted on

 Hoe te Doelen voor je stage Ontwikkel


We hebben allemaal verstrikt raken in de race om een ​​stage te landen. Voordat we beginnen met de aanvraagprocedure, we meestal begrijpen het belang van een stage. We weten dat het zal ons real-world ervaring, helpen bij het opbouwen van onze cv, introduceren wij professionele contacten, en maken ons meer concurrerend kandidaten voor de arbeidsmarkt. Vaak krijgen mensen zo geveegd in de stage sollicitatieproces dat ze vergeten waarom ze wilden een stage in de eerste plaats. Hieronder zijn een aantal manieren om ervoor te zorgen dat je doelen voor jezelf te creëren binnen de stageplaats en laat de kans het gevoel alsof je bereikt wat je uit te doen zetten.

Denk na over waarom je wilde dat de stage

Ja, er zijn verschillende redenen waarom we willen allemaal intern. Maar als je al veel stages heb gedaan, kan de reden niet zijn als een CV builder. Als je al op je carrièrepad hebt besloten, kan je niet doen een stage om te experimenteren met verschillende carrières. Het is belangrijk om de reden vast te stellen voor het doen van de stage. Bijvoorbeeld, misschien bent u verscheurd tussen twee verschillende soorten banen; event planning en publiciteit. U bent interneren in de publiciteit ruimte om te zien of het een veld dat u echt genieten.

Bestaat er een specifieke vaardigheid die je wilt bereiken?

Is er een bepaalde vaardigheid die je hoopte te winnen bij deze stage? Bijvoorbeeld, als je doet de publiciteit stage, misschien wil je leren hoe om persberichten te schrijven of koud bellen met de media. Deze specifieke vaardigheden van belang moeten over worden gevraagd in het eerste interview proces. Ook, zorg ervoor dat je de stage vermelding in zijn geheel te lezen en zoek naar informatie over die vaardigheid. Als u niet zeker weet of dat specifieke vaardigheden zal worden onderwezen, vraag je werkgever als je met ze kan praten.

U kunt vragen of er een kans om te leren hoe je een persbericht schrijven of schaduw mensen die koude-gesprekken of toonhoogte gesprekken.

Wat Impression probeer je te maken?

Voorafgaand aan de stage begint, vraag jezelf af hoe je het personeel wilt bij het bedrijf om u te onthouden. Wat zijn de specifieke woorden die u wilt dat bedrijf te gebruiken bij het beschrijven van uw prestaties? Maak een lijst van die woorden en denk na over wat je elke dag kunt doen om een ​​goede indruk te maken. Hier is een idee van de woorden die je zou willen dat de werkgever om te gebruiken bij het beschrijven van u: professioneel, vriendelijk, behulpzaam, creatief, innovatief, verantwoordelijk en betrouwbaar. Als voorbeeld, een aantal acties die u als stagiair zou kunnen nemen om worden gesproken over het gebruik van die woorden kunnen zijn; punctueel, het deelnemen aan brainstormsessies, het helpen van iedereen, iedereen groet elke ochtend, de intensivering van als anderen dat niet doen, vroeg aankomen en verblijft laat.

Hoe ga je om de impact van deze ervaring uitbreiden?

Ja, een stage duurt slechts een semester lang, maar u wilt deze ervaring om invloed hebben op de rest van je professionele leven. Een manier om dat te doen is door het bouwen van een sterke, below-the-oppervlak relaties. Check out het boek  All Work, No Pay  ter referentie. U wilt de tijd om relaties met uw collega’s te bouwen te nemen, te begrijpen wat hen drijft, en te koesteren die relaties lang na de stage. Onze laatste deskundig advies is om in contact te blijven met professionele contacten ten minste drie keer per jaar.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *