6 manieren aan de slag thuis werken

Posted on

6 manieren aan de slag thuis werken

Werken vanuit huis

Het werk-at-home life lijkt misschien een onbereikbaar fantasie aan degenen die tot nu toe in hun carrière zich gebonden aan een werkplek hebben gevonden. Maar met wat creatief denken, zelfreflectie en hard werken, is het niet onverkrijgbaar helemaal als je het een doel op lange termijn te maken.

Als het werken vanuit huis is je doel, dan is op de korte termijn moet u de stappen om het te laten gebeuren te bepalen. Waarschijnlijk is de eerste stap is te overwegen als je de persoonlijkheid om thuis te werken. Het is niet voor iedereen. Kijk of je hebt deze 5 essentiële kwaliteiten in een telewerker.

Als je denkt dat je dat doet, dan is het tijd om te kijken naar hoe je zou kunnen werken thuis, gegeven carrièrepad je volgen tot nu toe en de vaardigheden die je langs de weg hebben verworven. Sommige mensen telewerken voor een werkgever; anderen als freelance consultant. Het starten van een bedrijf aan huis is een andere mogelijke weg.

Al deze mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Lees verder om te zien hoe elk zou kunnen werken voor je.

Zet uw huidige baan in een Telewerken Job

De logische plek om te beginnen met wat je het beste kennen. Denk na over de vraag of het haalbaar is zet je huidige baan in een telewerken positie. Het antwoord hangt af van het soort werk dat je doet en uw werkgever.

Denk na over uw functiebeschrijving en overwegen of deze plichten kon thuis worden gedaan. Wat zijn mogelijke obstakels? Heeft u al wat werk vanuit huis doen? Hoe kun je de overgang naar meer doen? Onderzoeksbeleid van uw bedrijf op telewerken en te netwerken met collega’s om te zien hoeveel telewerken er gebeurt op uw bedrijf. Dan, samen een telewerk voorstel voor uw leidinggevende. Zie meer over hoe u uw baas te overtuigen om u te laten om te telewerken.

Een nieuwe baan vinden

Als het type werk dat u doet op afstand kan worden gedaan, maar of je baas of uw bedrijf geen positief te staan ​​tegenover telewerken, dan is het misschien tijd om een ​​nieuwe baan te vinden. Bij het zoeken naar een nieuw werk-at-home job, kun je gaan via dezelfde kanalen die u door zou kunnen gaan om een ​​in-office job in je carrière, dat wil zeggen de lokale vacatures, vacaturesites voor uw carrière gebied en social media te vinden. Met elk van deze prospects, moet u achterhalen van de juiste manier om te vragen of de positie kan worden telecommuted.

Go Freelance

Een andere optie, als het werk dat je doet, kan worden telecommuted maar je was niet succesvol in het overtuigen van uw bedrijf om u te laten doen, is om een ​​freelancer of consultant te worden. Afhankelijk van uw carrière gebied, kunt u in staat om te beginnen met het bouwen van een freelancen of raadpleging van het bedrijfsleven, terwijl je nog in dienst zijn. Echter, je moet voorzichtig zijn om geen belangenverstrengeling te zijn of het schenden van elk bedrijf beleid.

De ondersteboven aan het begin van uw consulting bedrijf, terwijl nog gewerkt is dat het vergemakkelijkt de financiële druk van het gebrek aan liquide middelen die typisch is voor een nieuwe business. Het nadeel is dat je niet kunt tikken in een van uw meest waarschijnlijke bronnen van het werk – uw huidige werkgever en / of haar klanten. Uw werkgever kan niet gezegd hebben om u als werknemer-telecommuter, maar bedrijven kunnen volledig verschillend beleid als het gaat om onafhankelijke contractanten.

Start je eigen bedrijf

Net als freelancen, het starten van een bedrijf aan huis kan meer flexibiliteit in uw planning dan de traditionele werkgelegenheid ten goede komen, maar de start-up kosten kunnen steil zijn en de tijd voordat de winstgevendheid lang. Dat gezegd hebbende, het starten van een bedrijf aan huis is een weg in te slaan en iets compleet nieuws te doen. Een gebrek aan bepaalde referenties en / of opleiding zijn niet de beperkingen ze zouden kunnen worden op andere terreinen. Het kiezen van de juiste business, het onderzoeken van en het creëren van een slimme business plan en veel hard werken veel belangrijker zijn voor uw succes.

Home bedrijven lopen het gamma in termen van investeringen in tijd en geld. Er zijn degenen met relatief kleine toezeggingen voor beide, zoals directe verkoop van producten zoals Avon. En dan zijn er degenen zoals het starten van een kinderdagverblijf, wat zou kunnen vergen verbouwing van uw huis, of de aanschaf van een franchise.

Start een nieuwe carrière

Wat doe je als je huidige carrière zich niet aan telewerken leent of je hebt moe van geworden, maar je bent niet de ondernemende soort? Overweeg een nieuwe career.Starting dan kan betekenen te beginnen bij de bodem, en dat een loonsverlaging zou kunnen betekenen. Echter, als uw belangrijkste prioriteit is de flexibiliteit in verband met het werken thuis te krijgen, dan is het misschien de moeite waard.

Om dat potentieel loonsverlaging een minimum te beperken, op zoek naar een loopbaan waar de vaardigheden die je opgepikt in uw laatste baan zullen worden gewaardeerd. Tegelijkertijd is wat tijd te evalueren wat je eigenlijk graag doet.

Moonlight From Home

Al deze manieren om thuis te werken zal de tijd nemen om uit te voeren (en sommigen zullen ook geld nodig hebben). Als u nog niet helemaal klaar om de tijd en geld te investeren, overweeg dan gewoon proberen te halen wat extra geld vanuit huis.

Aan de andere kant, als je klaar bent om een ​​verandering te maken, soms is het gewoon praktischer om langzaam te beginnen. Zwartwerk vanuit huis kan een manier om een ​​appeltje voor de dorst op te slaan in dat bedrijf aan huis te starten of start een freelance carrière, zodat je op een dag kunt werken vanuit huis full-time.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *