Tips voor undergrads Ik zoek een sportcarrière Job

Posted on

Tips voor undergrads Ik zoek een sportcarrière Job

Een carrière in de sport wordt beschouwd als een droombaan voor een heleboel mensen, en er zijn tal van paden in het veld. Wanneer mensen denken over sport, ze denken vaak over de atleten, maar er zijn vele andere banen die er zijn om deze atleten te ondersteunen of om hen of de teams of competities die zij vertegenwoordigen te promoten.

Ook al zijn er veel verschillende soorten banen, het is een competitief veld. Degenen die het meeste succes het krijgen van een voet tussen de deur en de voortschrijdende vaak zal moeten zijn degenen die beginnen met de basis te leggen voor hun carrière op de universiteit.

Soorten sportcarrière

Het bedrijf van de sport is breed en bijna elk vakgebied kan worden aangesloten op sport op een bepaalde manier. Enkele van de meest voorkomende paden zijn onder meer:

  • Bedrijfsvoering: Sport teams en sportbonden, het maakt niet uit hoe groot of klein de operaties, nog steeds bedrijven en behoefte om als zodanig. Dit betekent dat ze zullen accountants, boekhouders, administrateurs, en nog veel meer nodig hebben. Op het hoogste niveau, degenen die werken met getallen nodig hebt bedreven in het begrip specifieke zaken als salaris caps en professionele contracten te zijn. Op het laagste niveau, ervaring met fondsenwerving en het krijgen door met beperkte middelen is waardevol.
  • Sport management: Dit is een brede categorie kan variëren van de middelbare school atletische bestuurders helemaal tot aan de algemene managers van grote professionele sport franchises. Het omvat ook agenten die atleten vertegenwoordigen, en het is niet ongewoon voor hen om de wet graden.
  • Marketing / PR: te verkopen tickets, sport teams moeten concurreren met andere uitgaansgelegenheden in hun markten in aanvulling op andere sportteams. Marketing een team en zijn spelers is een groot deel van deze, en ervaren marketing professionals kunnen laten gebeuren.
  • Journalistiek / uitzenden: de meeste journalisten niet voor sportteams, maar voor nieuwsorganisaties dat de teams te dekken werken. Echter, omroepen meestal in dienst van de teams, en het is ook niet ongewoon voor de schrijvende pers te verschuiven naar de public relations kant van de zaak en werk voor een team of een competitie eigendom nieuws stopcontact.
  • Gezondheidszorg: Major professionele sportteams hebben hun eigen team artsen, die zijn artsen die gespecialiseerd zijn in de sportgeneeskunde. Bovendien zijn veel fysiotherapeuten werken specifiek met atleten.
  • Coaching / scouting: De meeste coaches en scouts zijn oud-spelers, maar ze zijn niet per se spelers die op het hoogste niveau streden. Sommige zijn, maar velen zijn atleten die naar deze rollen verschoven zodra ze zich realiseerden hun spel dagen waren voorbij.

College Ervaring / Stages

Sportcarrière beginnen vaak op de universiteit. De meeste college atletische afdelingen te huren studenten om banen te werk entry-level in hun kantoren of in hun sport informatie afdelingen die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van gedetailleerde informatie aan lokaal nieuws verkooppunten over teams en atleten. Jobs ook beschikbaar zijn voor studenten journalisten en student omroepen bij student-run kranten, radiostations, of tv-stations. Colleges met sportgeneeskunde programma’s vaak helpen personeel teams met atletische trainers.

Buiten de campus, minor league sportteams regelmatig huren stagiaires voor soortgelijke rollen met hun franchises, net als de omliggende nieuwsorganisaties of uitzending partners die dekkingsgebied college teams. Er is vaak een samenwerkingsverband tussen nabijgelegen instellingen en universiteiten die stagiaires kunnen leveren op een regelmatige basis.

Netwerken en Building Trust

Er is over het algemeen meer stabiliteit van de werkgelegenheid met college atletische afdelingen dan is er met professionele sportteams. Business- en marketing-gerelateerde posities kunnen relatief stabiel met professionele teams, maar er kan de omzet met veel posities te wijten zijn aan het domino-effect van nieuw management of nieuwe coaches om de paar jaar wordt gehuurd. Nieuwe general managers er vaak uit als de mensen die ze al kennen en vertrouwen te huren, en hetzelfde geldt voor coaches die hebben ook een stem die wordt ingehuurd als trainers en andere soortgelijke functies.

Een deel van zijn succesvolle samenwerking in de sport is het ontwikkelen van een relatie met de reeds in het bedrijfsleven en het verkrijgen van hun vertrouwen. Vaststelling van deze relaties vaak begint met kleine stapjes. Bijvoorbeeld, een fysiotherapeut kan werken in een kliniek een handvol trouwe patiënten krijgen. Een van die patiënten kunnen worden aangesloten op iemand met een lokale hogeschool of kleine pro team die zet in een goed woord voor die fysiotherapeut. Dat zou kunnen leiden tot een kans om te werken met een aantal van de atleten van het team, en misschien zelfs een full-time positie op de weg.

Vanaf Small

Wanneer mensen denken aan sportteams, denken ze vaak van grote professionele competities en grote college-programma’s, maar de meeste teams bestaan ​​op een veel kleinere schaal. Major League Baseball en de National Hockey League hebben beide uitgebreide minor league-systemen, en Divisie I scholen goed voor minder dan een derde van de atletische programma’s in de NCAA. Met andere woorden, een carrière in de sport is het meest waarschijnlijk om te beginnen met een kleine hogeschool of een low-level minor league team in een kleine stad.

Belangrijkste leerpunten

  • Sport teams moeten professionals uit een breed scala van terreinen.
  • Een pad naar een carrière in de sport begint in de universiteit.
  • Als een atleet is niet nodig, maar het helpt met een aantal posities.
  • Verwacht eerste baan te zijn met kleine hogescholen of kleine professionele sportteams.

Athletic Experience

De banen waar atletische ervaring vaak nodig is om een ​​voet tussen de deur zijn coaching en scouting. Als om geen andere reden, is het moeilijk voor een coach of scout om effectief te zijn als ze niet het spel hebben gespeeld, waar ze het maken van een levende. Als goed, het zou ook moeilijk voor iemand die niet het spel om het vertrouwen te winnen en respect van de spelers of andere coaches of scouts had gespeeld zijn.

Als een atleet thans worden of voorheen is geen noodzaak voor de meeste andere banen, maar het is gunstig. Zelfs als een low-level amateur, zijnde een competitieve loper, golfer of tennisser, bijvoorbeeld, draagt ​​bij aan een goed begrip van de inzet en vaardigheden die nodig zijn voor atleten op de steun van front office personeel teams te ontwikkelen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *