Paralegal Functieomschrijving: salaris, vaardigheden en meer

Posted on

Paralegal Job Description: Salaris, Skills, & More

Paralegals zijn opgeleid om advocaten in de levering van juridische diensten te helpen. Ze zou kunnen werken voor advocatenkantoren, bedrijven, de overheid, of met andere praktijk omgevingen, maar altijd onder toezicht van een advocaat. Paralegals kan geen juridisch advies geven. Ze kunnen niet cliënten te vertegenwoordigen in de rechtbank, juridische kosten vast te stellen, of documenten te ondertekenen dat zal worden ingediend bij de rechtbank.

Ongeveer 285.600 paralegals werkzaam waren in de Verenigde Staten in 2016, met 73 precnt van hen in dienst van advocatenkantoren en bedrijven die juridische diensten.

Paralegal Taken en verantwoordelijkheden

Niet alle paralegals aannemen exact dezelfde taken. Het hangt grotendeels af van wie ze werken en wat voor soort juridische diensten hun werkgever biedt. Enkele verantwoordelijkheden zijn echter gemeen:

 • Het regelen van bemiddeling of expert psychologisch onderzoek in het familierecht echtscheiding en voogdij kwesties
 • Bijdragen aan het proces voorbereiding in een rechtszaak praktijken
 • Het verstrekken van achter de schermen steun in de rechtszaal bij hoorzittingen en proeven, of in arbitrage, mediation, administratieve procedures, en sluitingen
 • Het opstellen van juridische documenten en stukken, met inbegrip van depositie mededelingen, dagvaardingen, moties, certificeringen, contracten, slips, en klachten
 • Onderzoek naar de feiten van een zaak door het interviewen van klanten en getuigen en het uitvoeren van juridisch onderzoek naar jurisprudentie en precedenten
 • Omgaan met discovery-de uitwisseling van bepaalde informatie tussen tegengestelde partijen om een ​​rechtszaak
 • Organiseren en beheren van bestanden, documenten en exposities
 • Het indienen van documenten met de federale en nationale rechtbanken

Hoewel wat een paralegal  niet kan  is niet bij wet ingesteld, wat ze kunnen doen is sterk afhankelijk van hun werkgevers. Sommige advocaten vinden het delegeren van taken gemakkelijker dan anderen. Een paralegal belangrijkste doel is om vrij te maken van advocaten tijd, zodat de advocaten die dingen alleen advocaten kunnen doen kan doen, zoals adviseren klanten en voor de rechter verschijnen.

paralegal Salaris

Paralegal salarissen kan afhangen van vele factoren, zoals ervaring, opleiding, praktijk milieu, en de geografische locatie. Degenen die voor de federale overheid te werken hebben de neiging het meest te worden gecompenseerd.

 • Median Jaarsalaris: $ 50.940 ($ 24,49 / uur)
 • Top 10% Jaarsalaris: Meer dan $ 82.050 ($ 39,45 / uur)
 • Onderste 10% Jaarsalaris: Minder dan $ 31.400 ($ 15.10 / uur)

Bron: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Opmerking : paralegals die voor ondernemingen die gevestigd zijn in stedelijke gebieden meestal werken meer verdienen dan degenen die werken in kleinere steden en landelijke locaties. Sommige ervaren paralegals met speciale vaardigheden of leidinggevende taken kunt verdienen in de zes cijfers per jaar in de grote steden, terwijl de entry-level paralegals in landelijke gebieden kunnen verdienen in de buurt van $ 25.000 per jaar.

Onderwijs, opleiding, en certificering

Sommige paralegals hebben geen formele opleiding. Ze leren op het werk onder begeleiding van advocaten, die vaak de veronderstelling dat de positie van paralegal en extra verantwoordelijkheden na het uitzitten als juridisch secretaresse of een andere ondersteunende rol voor een periode van tijd. Dit is niet altijd het geval.

 • Onderwijs: Veel paralegals tweejarige associate graden of graden vierjarige bacheloropleiding. Veel junior colleges bieden cursussen in de richting van een paralegal certificaat.
 • Training: Zelfs als ze het niet in een klaslokaal krijgt, moet paralegals een gedegen kennis van juridische terminologie, federale en nationale regels van de wettelijke procedure en materiële recht hebben. Paralegals kan deze kennis op te doen door te werken hun weg uit een entry-level positie met een advocatenkantoor of bij andere juridische dienstverlening.
 • Certificering: Dit beroep is niet sterk gereguleerd, dus met professionele certificering kan echt helpen een sollicitant te onderscheiden van andere kandidaten.
 • Licensing: Zeer weinig landen hebben een vergunning of registratie-eisen voor paralegals.

Paralegals met een diploma bachelor in paralegal studies of een hbo-opleiding in elk gebied in combinatie met een paralegal certificaat, hebben over het algemeen de beste carrièremogelijkheden.

Paralegal Skills & Competencies

Niet iedereen is in staat zijn een paralegal. Sommige inherente vaardigheden en eigenschappen kan het verschil tussen succes en burn-out te maken.

 • Organisatorische vaardigheden: paralegals moet beschikken over uitstekende organisatorische vaardigheden beschikken om omvangrijke bestanden en tentoonstellingen, die kunnen in de honderden voor een enkel geval te beheren.
 • Communicatieve vaardigheden: paralegals moeten regelmatig communiceren met klanten, deskundigen, gerechtstolken personeel en andere dan hun werkgevers advocaten.
 • Sterke onderzoeks-en schrijfvaardigheden: Deze vaardigheden zijn noodzakelijk voor het opstellen van processtukken, research memoranda, correspondentie en andere documenten.
 • Stalen zenuwen: Een mogelijkheid om greep druk en dreigende deadlines kan cruciaal zijn in een aantal specialiteiten die een groot deel van de rechtszaken te betrekken.
 • Het vermogen om te multitasken: Dit is een deadline-zwaar beroep, en meerdere gevallen kan optreden binnen dezelfde beperkte periode te eisen. Je zou kunnen hebben om verschillende taken uit op meer dan één dossier bijna gelijktijdig uit te voeren, het nemen van een telefoontje op een kwestie tijdens het sorteren door middel van trial tentoonstellingen over een ander en het maken van fouten, omdat je overweldigd bent of afgeleid is geen optie.

Werkvooruitzicht

Toenemende aantal gevallen hebben aangemoedigd advocaten om taken die vroeger gereserveerd voor advocaten delegeren, het creëren van meer mogelijkheden voor paralegals. Het Bureau of Labor Statistics verwacht dat paralegal posities zal toenemen met 15 procent ten opzichte van 2016 tot 2026, die veel sneller is dan gemiddeld.

Deze banengroei kan ten minste gedeeltelijk worden toegeschreven aan het feit dat advocaten kunnen doorgaan meer werk om hun paralegals op een lager uurtarief dan ze persoonlijk zou aanrekenen voor hun tijd als klant te weerstaan ​​hoge juridische kosten.

Werkomgeving

Paralegals hebben de neiging te werken in tandem met ander personeel, zoals advocaten en ondersteunend personeel, dus als een paralegal is iets van een volk beroep. Interactie met de klant is ook heel gebruikelijk in bepaalde gebieden van de wet.

Het overgrote deel van dit werk wordt uitgevoerd in kantoren, maar paralegals kan af en toe bij te wonen gerechtelijke procedures met hun advocaat werkgevers worden genoemd, of om te reizen om andere redenen, zoals het bestand documenten of informatie te verzamelen.

Werkrooster

Omdat het een paralegal is over het algemeen een full-time positie uitgevoerd tijdens de normale kantooruren, maar overwerk en avonduren zijn vaak nodig bij deadlines weefgetouw en proeven zijn op handen zijnde, waarvoor een uitgebreide voorbereiding.

Hoe de baan te krijgen

GET CERTIFIED

Neem de National Certified Legal Assistant / legaal Examination (CLA / CP Exam) nadat u uw associate degree hebt ontvangen of behaalde een certificaat.

KIES SPECIALTY

Het is niet ongewoon voor een paralegal om een specialiteit of een gebied van expertise na de toetreding van een onderneming in een entry-level capaciteit. Ze zou bedreven In bepaalde gebieden wordt door middel van on-the-job training. Op het einde, kan het naar beneden belangen komen naar wat u en wat voor soort wet en plichten je het meest comfortabel bij voelt. Vervolgens kunt u solliciteren voor een baan in die sector.

Bereiden op uw eerste gesprek

U kunt contact opnemen met de National Association of juridische assistenten of de Nationale Federatie van legaal Verenigingen voor meer informatie over paralegal loopbaan.

Het vergelijken van Vacature

Wie geïnteresseerd is in juridische loopbaan Ook interessant deze beroepen:

 • Monteur: $ 65.670
 • Mediator: $ 62.270
 • Advocaat: $ 120.910

Bron: US Bureau of Labor Statistics, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *