Hoe maak je een Walk-In Job Interview Handle

Posted on

 Hoe maak je een Walk-In Job Interview Handle


Wat is walk-in sollicitatiegesprek en waarom bedrijven gebruik maken van hen? Een walk-in sollicitatiegesprek, ook wel bekend als een open sollicitatiegesprek, is een interview voor de werkgelegenheid waar bedrijven accepteren sollicitaties tijdens een reeks van momenten waarop alle aanvragers die geïnteresseerd zijn in het toepassen kunnen bijwonen.

Het bedrijf voert on-the-spot interviews in plaats van het plannen van individueel gesprek afspraken met kandidaten.

How Do Open Job Interviews werken?

Open sollicitaties zijn een van de soorten sollicitatiegesprekken dat de meest uitdagende om deel te nemen kan zijn. Alle verzoekers opdagen in een keer, en je gaat behoren tot een groep mensen die mogelijk concurreren om dezelfde taak die u zijn.

Tip : Aan de positieve kant, werkgevers houden vaak walk-in interviews als ze meerdere openingen te vullen, dus je moet nog steeds een goede kans op het krijgen van ingehuurd, zelfs als er een heleboel andere kandidaten.
Interviews kunnen worden gehouden op een een-op-een-basis in een interview of een vergaderruimte. Anders kan er tafels voor recruiters om informeel te praten met aanvragers. De interviews zal het kort houden. Aanvragers kan worden gevraagd om te blijven om een baan verder te bespreken met een recruiter of een tweede gesprek op een later tijdstip kan worden geregeld. In sommige gevallen worden de aanvragers een baan aangeboden on-the-spot.

Interviews Tijdens een Block of Time

Walk-in interviews worden meestal gehouden tijdens een blok van tijd en worden gehouden op wie het eerst komt, het eerst maalt. Deze interviews worden vaak gehouden voor seizoensarbeid of door bedrijven op zoek naar vele posities in een keer in te vullen. Bedrijven die een voortdurende behoefte aan nieuwe medewerkers kunnen dagelijks of wekelijks walk-in interviews vast te houden.

Interviews op banenbeurzen of andere inhuren Events

Soms worden geopend interviews gebruikt tijdens jobbeurzen of wanneer een bedrijf is in het gebied voor een korte tijd in het bijzonder in te huren. Ze worden gehouden met het aantal mensen gescreend voordat de volgende stap van het interview proces te maximaliseren.

Voorbeelden van Walk-In Interviews

  • Zo kan een bedrijf een krant of online advertentie te kondigen die open interviews tot 16:00 zal worden gehouden van 9:00 uur tot ‘s middags en 13:00 op een bepaalde datum te plaatsen.
  • Sommige winkels kunnen venster tekenen waarin staat dat de aanvragen worden geaccepteerd op een bepaalde dag en tijd. Bijvoorbeeld, kunnen worden opengesteld interviews worden gehouden elke dinsdag 17:00-21:00

Wat te dragen

Meest open interviews zijn voor de detailhandel of seizoensgebonden banen in plaats van voor de formele zakelijke posities. Het dragen business casual kledij zal u helpen om een ​​goede indruk te maken. Voor de zomer banen, casual kleding is prima, maar zorg ervoor dat u keurig en netjes gekleed zijn.

Wat mee te nemen With You

Aanvragers kan worden gevraagd om een ​​sollicitatie voorafgaand aan een ontmoeting met een interviewer te voltooien. Breng een overzicht van alle informatie die u nodig hebt om een ​​baan aanvraag in te vullen. Breng een paar extra exemplaren van je CV en een lijst van referenties, als goed. Een pad en pen zijn handig voor het maken van aantekeningen en het invullen van formulieren.

Wanneer Aankomst

Probeer een paar minuten voor de starttijd of zo vroeg mogelijk te komen. Hoe eerder je er bent, hoe sneller je in staat zijn om te voldoen aan een interviewer. Voor concurrerende banen, kan er een lijn van de aanvragers te wachten voor een ontmoeting met personeelsmanagers zijn.

Wees bereid om vragen te beantwoorden

Wanneer u een open interview bij te wonen, bereid zijn om interview vragen te beantwoorden over uw arbeidsverleden en onderwijs, met inbegrip van vragen over de reden waarom u wilt werken voor het bedrijf en waarom u in aanmerking komt voor de baan.

Als het bedrijf is het inhuren voor een verscheidenheid van banen, weet welke je wilt aanvragen. U wordt gevraagd welke posities u geïnteresseerd bent in het kader van de aanvraagprocedure bent.

Wees bereid om te wachten

Naast het hebben van in aanmerking komen voor een baan bij een groep andere mensen, kan wachten een pijnlijke deel van het proces. Tijdens het laatste deel van de open interviews, kan er een wachttijd voor een ontmoeting met een recruiter of de recruiter kan niet genoeg tijd om te voldoen aan alle aanvragers hebben.

Als de personeelsmanager loopt uit de tijd, kan u worden gevraagd om terug op een andere dag te komen of contact opnemen via telefoon of e-mail om het proces voort te zetten.

Hoe kan ik de follow-up Na een Open Interview

Wat is de beste manier om de follow-up met de werkgever? Het is belangrijk om de tijd om dit te doen nemen, omdat je slechts kort kan zijn ontmoeting met een recruiter of personeelsmanager. Het kan moeilijk zijn voor hen om al de mensen die ze ontmoet herinneren, en hen eraan te herinneren van uw dossier is altijd een goed idee.

Probeer een visitekaartje te krijgen van de mensen die je ontmoet met in het interview. Dat zal u een e-mailadres en telefoonnummer dat u kunt gebruiken om later aan te sluiten geven.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *