Een blik op Health Care Ondersteuning

Posted on

Een blik op Health Care Ondersteuning

Zonder de vrouwen en mannen die in de gezondheidszorg ondersteuning te werken, zou de gezondheidszorg niet in staat om de functie te zijn. Sure we nodig hebben artsen, tandartsen, fysieke en ergotherapeuten en andere gezondheidswerkers, maar zonder degenen die de administratieve en klinische ondersteuning zouden zij niet in staat zijn om hun werk te doen. Hier zijn verschillende gezondheidszorg ondersteuning loopbaan.

Tandarts assistente

Dental assistenten bieden verschillende soorten van de patiëntenzorg en het uitvoeren van administratie en voor laboratorium taken. Hoewel sommige mensen training ontvangen van tandheelkundige het bijstaan ​​van programma’s op community colleges en de handel en technische scholen, de meeste die willen dit veld invoeren krijgen on-the-job training. Sommige staten licentie tandheelkundige assistenten. In 2009 verdiende tandmedewerkers een gemiddelde jaarsalaris van $ 33.230 en de mediane uurloon van $ 15,98.

Health Services Manager

Gezondheidsdiensten managers plannen, te sturen, te coördineren en toezicht houden op de verstrekking van de gezondheidszorg in faciliteiten, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Om te werken op dit gebied moet men een master’s degree in de gezondheidszorg administratie, langdurige zorg, gezondheidswetenschappen, volksgezondheid, openbaar bestuur of bedrijfskunde verdienen. Elke staat in de VS vereist verpleegkundige zorg faciliteit beheerders in staat om een ​​licentie-examen. Gezondheidsdiensten managers verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 81.850 in 2009.

Gezondheid van het huis Aide

Home gezondheid aides bieden basiszorg voor mensen met een handicap, chronische ziekten, cognitieve stoornissen of die leeftijd gerelateerde problemen. Home gezondheid aides krijgen on-the-job training van geregistreerde verpleegkundigen, licentie praktische verpleegkundigen of ervaren assistenten. Zij moeten worden gecertificeerd als de instantie waarvoor zij werken, ontvangt de vergoeding van Medicare en Medicaid. Home gezondheid aides verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 20.480 en de mediane uurloon van $ 9,85 in 2009.

Medische assistent

Medisch assistenten verrichten administratieve en klinische taken in de kantoren van artsen of andere medische beroepsbeoefenaren. Hoewel medisch assistenten hoeft alleen een middelbare school diploma en on-the-job training, wat compleet een 1-2-jaar formeel trainingsprogramma. Medische assistenten verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 28.650 en de mediane uurloon van $ 13.77 in 2009.

Medisch secretaresse

Medische secretaresses voert administratieve taken in medische kantoren. Om werk als medisch secretaresse moet men een middelbare school diploma en elementaire office vaardigheden. De formele opleiding tot medische terminologie te leren is ook noodzakelijk. Medische secretaresses verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 30.190 en de mediane uurloon van $ 14.51 in 2009.

medische Transcriptionist

Medisch secretaresses vertalen artsen en andere medische professionals’ gedicteerd opnamen in schriftelijke verslagen, briefwisseling en andere documenten. Hoewel ze niet verplicht zijn post-secundair opleiding in de medische transcriptie hebben veel werkgevers de voorkeur aan degenen die wel huren. Medisch secretaresses verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 32.600 en de mediane uurloon van $ 15,68 in 2009.

Ergotherapeut Assistant en Aide

Ergotherapeut assistenten helpen klanten met activiteiten en oefeningen gespecificeerd in een behandelplan ontwikkeld met een ergotherapeut. Ergotherapie aides bereiden materialen en apparatuur die wordt gebruikt tijdens de behandeling. Zij voeren ook administratieve taken. Ergotherapeut assistenten zijn verplicht om een ​​associate degree of een certificaat van een geaccrediteerde community college of technische school, terwijl ergotherapie assistenten meestal het grootste deel van hun training on the job te ontvangen.

In meer dan 40 landen ergotherapeut assistenten moeten worden vergunning, registratie of gecertificeerd. Ergotherapie aides niet over deze eis. Ergotherapeut assistenten verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 50.250 en de mediane uurloon van $ 24.16 in 2009, terwijl Ergotherapie aides verdiende $ 25.730 per jaar en $ 12,37 per uur.

Fysiotherapeut Assistant en Aide

Fysieke therapeut assistenten uitvoeren van een verscheidenheid aan taken onder leiding van fysiotherapeuten. Fysiotherapie aides help make therapiesessies productief door het uitvoeren van taken zoals het bijhouden van de behandeling kamers schoon en georganiseerd. Fysiotherapeuten of fysiotherapeut assistenten begeleiden fysiotherapie assistenten. Om te werken als een fysieke therapie assistent in vele landen moet men een associate degree te verdienen door het invullen van een erkende fysiotherapeut assistent-programma. Fysiotherapie assistenten meestal hoeft alleen een middelbare school diploma en on-the-job training. Fysieke therapeut assistenten verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 48.290 en de mediane uurloon van $ 22,22 in 2009. Fysiotherapie aides verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 23.890 en de mediane uurloon van $ 11.49.

Veterinary Assistant

Veterinaire assistenten zorg voor dieren in laboratoria, dierlijke ziekenhuizen en klinieken. Alleen on-the-job training is nodig voor deze job. Veterinaire assistenten verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 21.700 en de mediane uurloon van $ 10.43 in 2009.

Het vergelijken van Health Care Ondersteuning
 minimum OnderwijsLicentieMedian Salaris
Tandarts assistenteOn-the-job trainingVergunning of registratie req. in sommige staten33.230 $ / jr .; 15.98 $ / uur.
Health Services ManagerMaster diplomaLicentie req. te werken in een verpleeghuis zorginstelling81.850 $ / jaar.
Gezondheid van het huis AideOn-the-job trainingLicentie req. indien toegepast door een instantie die Medicare en Medicaid vergoeding20.480 $ / jr .; 9,85 $ / uur.
Medische assistentOn-the-job trainingGeen28.650 $ / jr .; 13.77 $ / uur.
Medisch secretaresseOn-the-job training en cursussen in medische terminologieGeen30.190 $ / jr .; $ 14,51
medische TranscriptionistPost-secundaire opleiding in de medische transcriptie niet verplicht, maar perferred.Geen32,600 $ / jr .; 15,68 $ / uur.
Ergotherapeut AssistantAssociate of certificaatLicentie, certificering of registratie req. door de meeste staten50.250 $ / jr .; 24.16 $ / uur.
Ergotherapie AideOn-the-job trainingGeen25.730 $ / hr .; 12.37 $ / uur.
Fysiotherapeut AssistantAssociërenVergunning of registratie req. in de meeste staten$ 48.290
Fysiotherapie AideAssociërenVergunning of registratie req. in de meeste staten23.890 $ / jr .; 11.49 $ / uur.
Veterinary AssistantOn-the-job trainingGeen21.700 $ / jr .; 10.43 $ / uur.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *