Work at Home Call Center Salarissen

Posted on

Work at Home Call Center Salarissen

De vraag die iedereen wil worden beantwoord over een nieuwe baan is “Hoeveel kost het betalen?” Echter, bij het overwegen van een at-home call-center salaris, een andere vraag is “Hoe werkt het betalen?” Virtual call centers hebben verschillende methoden voor de berekening loon.

Call center banen kan een uurloon, een per-call, of een tarief per minuut, of één van deze tarieven plus een stimulans te betalen. Als een opdracht een dienstverband positie in de VS, moet het minimumloon te betalen in de staat waar de agent woont. Echter, onafhankelijke aannemers niet per se te ontvangen minimumloon.

loonberekening

Ongeacht de beloningsstructuur gebruikte, home-based call center agents moeten beoordelen of zij ontvangt een competitief salaris door het berekenen van de ware uurloon. Dit is het uitzoeken hoeveel je verdient per uur in een gemiddelde week, terwijl ook goed voor de kosten die u maakt.

Bij het berekenen van hun ware uurloon moet onafhankelijke contractanten achterhalen in welke training vergoedingen, onbetaalde trainingstijd, of andere pay inhoudingen die bedrijven kunnen rekenen, en ze moeten het gedeelte van de zelfstandige belastingen die zij maken te overwegen, maar de werknemers niet . En zowel werknemers en contractanten moeten de lopende en eenmalige externe kosten, zoals internet / telefoon service, headsets, computerapparatuur en virusscan abonnementen te berekenen wanneer de berekening van hun uurtarief. (Plus, deze dingen kunnen zijn fiscale aftrek, dus houd goede platen.)

Call Center Uurtarieven

Zowel onafhankelijke contracting en call centra voor werkgelegenheid kan een uurtarief te betalen, maar het komt vaker voor bij arbeidsplaatsen. Basisloon tarieven (niet inclusief incentives) variëren van de Amerikaanse minimumloon tot $ 15 per uur. Tweetalige middelen kunnen worden betaald aan de bovenkant van de schaal, omdat er vaak een verschil in beloning van $ 1 of meer per uur voor tweetalige call center banen.

Elke call center baan die adverteert dat het loont meer dan $ 12 per uur te verwachten valt, met inbegrip van de prikkel in zijn gemiddelde beloning, op zoek naar zeer gespecialiseerde vaardigheden en ervaring (zoals telemonitoring verpleging banen) of opladen vergoedingen aan zijn werknemers. Net als bij een brick-and-mortar baan, wordt het loon vaak gebaseerd op het gemiddelde loon in het geografische gebied van de werknemer, zodat hetzelfde bedrijf werknemers op afstand kunnen betalen in verschillende staten verschillende uurloon.

Per-Call en per minuut tarieven

Agenten gecompenseerd op een per-call en per minuut (of “talk time”) worden uitgekeerd voor tijd aan de telefoon, niet voor tijd wachten op oproepen om binnen te komen. Het middel kan op geen enkele manier om te weten of oproepen hebt komen in een gestage stroom. Per-call pay tarieven overal van $ 0,10 tot $ 0,25 per minuut zou kunnen zijn, maar er is geen manier om te weten van tevoren wat dit uit zou kunnen werken als een uurtarief. Na enige tijd op het werk, is het mogelijk om een ​​gemiddeld uurloon, die vervolgens kunnen worden aangepast voor de gemaakte kosten te berekenen.

Voor degenen die betaald per gesprek, bewegen snel door gesprekken betekent meer geld. Arbeidsplaatsen betaalt een minimum uurloon, meestal minimumloon-if te weinig oproepen komen voor een agent om het basisloon verdienen. Echter, onafhankelijke contractanten krijgen zelden een dergelijke bescherming en kan gemakkelijk minder dan het minimumloon. Omdat belastingen niet naar buiten worden genomen van de lonen onafhankelijke contractanten (hoewel aannemers deze later te betalen aan belasting tijd), kan blijken dat ze maken meer geld dan hun hourly loon tegenhangers.

Echter, in werkelijkheid, onafhankelijke contractanten meer belasting betalen, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de werkgever en werknemer delen van Medicare en Sociale Zekerheid belastingen.

Agenten betaald op basis per gesprek of per minuut moet er een gewoonte van de berekening van hun loon op uurbasis voor hun administratie te maken, zodat ze loonstrookjes kunnen projecteren, hun huidige functie te vergelijken met potentiële banen, en zorg ervoor dat ze krijgen de normale prijs voor call center werk. Ook, zoals met die betaald op uurbasis, is het een goed idee om figuur in alle kosten in verband met het werken bij een bedrijf.

incentive Pay

In de meeste gevallen, stimulansen voor zowel medewerkers als aannemers naast één van de base betaalsystemen hierboven. Er kunnen een paar onafhankelijke contractant verkoop banen die slechts stimulans. Incentives kon gewoon gemiddelde commissies op de verkoop (een procent van de verkochte hoeveelheid), maar call center bedrijven maken gebruik van vele andere vormen van prestatiebeloning programma’s. Bedrijven kunnen bonussen in contanten te bieden voor de verkoop van een bepaald product, voor de verkoop boven een bepaald bedrag, of voor de hoogste verkoper van de dag, week of maand.

Incentives kunnen worden aangeboden in niet-verkoop banen ook. Bedrijven kunnen aanbieden van een hoger tarief voor degenen die een bepaald aantal gesprekken per uur, een bonus voor mensen met een goede klantenservice feedback of een bepaald aantal oproepen of het meedoen aan enquêtes af te ronden.

Ongeacht hoe een bedrijf berekent incentives, agenten het starten van een nieuwe baan zal niet in staat zijn om prestatiebeloning projecteren totdat ze op de baan voor een tijdje zijn geweest. En zelfs dan, het zal fluctueren.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *