Top 10 Work-At-Home Jobs for Teachers

Posted on

Top 10 Work-At-Home Jobs for Teachers

Wanneer je krijgt om 5 uur te pendelen naar het werk na een verblijf tot de halve nacht te doen klas prep, een baan die je laat werken in je pyjama klinkt pretty darn goed. Het kan ook onwaarschijnlijk-natuurlijk klinken, kun je niet leren van het comfort van uw eigen huis, toch? Telewerken banen zijn aantrekkelijk voor werknemers in allerlei beroepen, maar voor leraren in het bijzonder, mogelijkheden om een ​​carrière in de digitale instructie te bouwen sterker en meer divers elk jaar.

Dankzij de technologie, het is volledig mogelijk om uw liefde van het onderwijs te combineren met een full-time werk-at-home levensstijl. Dit geldt vooral als je bereid bent om de rollen te mengen om uw nieuwe carrière op te bouwen, bijvoorbeeld bent, het mengen van educatieve overleg met een aantal online onderwijs, enz.

Als u denkt over het maken van een grote verandering; je bent een voormalige leraar of met pensioen, of als u op zoek bent naar een baan buiten het traditionele klaslokaal, één of meer van deze 10 work-at-home banen voor leraren zou passen bij de factuur.

online Teacher

Voor docenten die nog steeds houden van de baan, maar wil aan het werk thuis, online onderwijs biedt mogelijkheden voor elke focus. Sommige virtuele leraren zich richten op home-scholieren, bijvoorbeeld, terwijl anderen zich richten op lerende volwassenen of zakelijke trainingsprogramma’s.

Informatie over het virtuele onderwijs salarissen versus in-klassikaal onderwijs salaris is moeilijk aan te komen, maar te oordelen naar personeelsadvertenties en anekdotische rapporten, moet K-12 leraren bereid zijn om een ​​loonsverlaging te nemen om te leren van huis. Echter, als je een verhuizing naar een locatie met een lagere kosten van levensonderhoud bent overweegt of u van plan bent om uw onderwijs salaris aan te vullen met een ander focus of twee, kan dit optreden voor u.

online Tutor

Of uw specialiteit is ESL, informatica, of SAT prep, kunnen online tutoring een lucratieve manier om een ​​leven van huis, of pad je salaris te maken bij uw dagelijkse werk zijn. Technologieën als Skype en andere video-conferencing software hebben het gemakkelijker dan ooit om een ​​in-persoon tutoringszitting repliceren en knip de woon-werkverkeer.

Online Adjunct Professor / instructeur

Zelfstandig optredens zijn moeilijk aan te komen deze dagen, maar een opwaarts potentieel voor post-secundair opvoeders is dat virtuele docent / instructeur banen zijn waarschijnlijk blijven groeien. De relatief lage beloning voor adjunct hoogleraren is een stuk gemakkelijker om maag wanneer u kunt leren van het comfort van uw eigen huis.

Schrijven Coach

In een 2016 PayScale rapport, 44 procent van de managers verklaard dat schrijfvaardigheid waren de hard skills meest ontbreekt in de nieuwe grads. U kunt helpen de trend te keren door te werken met studenten en zakelijke klanten op te poetsen deze essentiële vaardigheden. Net als bij tutoring, hebben het schrijven van coaching optredens geprofiteerd van technologieën zoals video-conferencing, waardoor het makkelijker dan ooit om met studenten op afstand te communiceren.

curriculum Developer

Chegg beschrijft curriculum ontwikkelaars op deze manier: als je veel tijd hebt doorgebracht in de klas het onderwijs van uw eigen materiaal “Als de klas een theater, zou het Curriculum Developer de toneelschrijver die het verhaal creëert en schrijft de dialoog”, weet je wat werkt en wat niet. Zet dat expertise om goed te gebruiken, en het opbouwen van een tweede carrière als curriculum ontwikkelaar. Major job boards altijd lijsten voor curriculum ontwikkelaars. Sommigen, zoals Inderdaad, laat je filteren op home-based mogelijkheden.

Lesmateriaal Provider

Als u al uw lesmateriaal, aangescherpt door jaren van vallen en opstaan in de klas, waarom niet delen, dat schat aan kennis en maak uw harde werk vruchten afwerpen opnieuw en opnieuw, op hetzelfde moment? Leraren Pay Leraren kunt u uw lesplannen, activiteiten, klaslokaal decor en meer-en geld verdienen delen van.

Je zult waarschijnlijk niet een fortuin te maken van de site, maar je zou kunnen maken een paar extra honderd per maand, wat handig is bij de lancering van een post-klas carrière – sommige verkopers lijken zeer goed te doen.

“Ik heb dit moment maken veel meer verkopen leermiddelen dan ik zou hebben als ik onderwijs had voortgezet”, schrijft Rachel Lynette bij Edutopia . “Volgens TpT, de top verkoper heeft meer dan $ 2 miljoen, hebben 164 leerkrachten verdiende meer dan $ 50.000, en duizenden meer brengen in een paar honderd dollar per maand, die een groot verschil als je leeft op het salaris van een leraar kan maken.”

Educatieve Writer / Editor

Educatieve uitgeverij is een natuurlijke pasvorm voor leerkrachten die het klaslokaal te verlaten. Freelance schrijver / editors in het algemeen commando uurloon van $ 15-75, afhankelijk van de intensiteit van de aandacht, de diepte van het onderzoek nodig is, en het niveau van het schrijven / melding worden gedaan.

Maar als de freelance leven niet aanspreekt, tellen niet mee uit de mogelijkheid om te werken voor een bedrijf. Steeds meer werkgevers in alle sectoren omarmen flexibele schema’s, met inbegrip van full-time telewerken rollen en contract opdrachten. Als u bereid bent om wat voorzichtig zoeken naar een baan te doen bent, kunt u de perfecte educatieve schrijver / editor baan te vinden zodat u om thuis te werken.

Test Scorer

Educational Testing Service (ETS) is altijd op zoek naar online en onsite testen doelpuntenmakers voor de TOEFL, GRE, en andere tests. Dit is typisch een part-time baan en cyclische, zo nodig varieert in de loop van het jaar.

Blogger / Writer

Zoals eerder vermeld, zijn solide schrijfvaardigheid gewaardeerd. Als je klaar bent voor iets geheel nieuw bent, kun je je vaardigheden in gebruik genomen als een blogger of schrijver, gericht op onderwijsonderwerpen-of een onderwerp nabij en dierbaar je hart waarover u veel kennis. Om te beginnen op dit gebied, voor te bereiden om te beginnen pitching voordat u de schakelaar omdraaien en laat de klas voor een goede. Full-time schrijven carrière zijn gebouwd op verbindingen, en je moet de opbouw van uw netwerk voordat u zich verbinden.

Onderwijsadviseur

Het is een smerig geheim van het beroepsleven dat consultants vaak meer dan werknemers te verdienen voor die vergelijkbare deskundigheid. Als u een ondernemende geest, kunt u een business coaching docenten en beheerders op te bouwen.

Merk op dat deze baan is niet helemaal home-based, zoals u zult waarschijnlijk moeten rechtstreeks contact met klanten. Echter, als je eigen baas wordt geleverd met een grote mate van flexibiliteit (evenals verantwoordelijkheid). Als dit klinkt als iets dat je interesseert, Angela Watson biedt een goede primer voor aspirant educatieve consultants op haar site, de hoeksteen voor leraren .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *