De Top Big Data Jobs

Posted on

De Top Big Data Jobs

Organisaties in de meeste sectoren van de economie zijn begonnen met het verzamelen, ordenen, op te slaan en te interpreteren enorme hoeveelheden gegevens met betrekking tot hun activiteiten. In een recent onderzoek van NewVantage Partners, 91,6% van de executives ondervraagd zeiden dat ze hun investeringen in Big Data waren gestegen. 91,7% van de respondenten zei dat ze voelde hun investeringen die nodig zijn om hun activiteiten te transformeren in meer flexibele en concurrerende bedrijven waren.

Dit is geweldig nieuws voor sollicitanten die op zoek zijn naar werk in een van de top big data job velden.

Wanneer de Big Data Banen zijn

Als gevolg van de snelle expansie van big data-applicaties, is de vraag naar werknemers de laatste jaren enorm toegenomen. LinkedIn meldt een groot tekort aan data science werknemers nationaal en in de grote steden in hun 2018 Workforce Report: “Op nationaal niveau, we hebben een tekort aan 151.717 mensen met data wetenschappelijke vaardigheden, met name acute tekorten in New York City (34.032 personen), de San Francisco Bay Area (31.798 mensen) en Los Angeles (12.251 personen).”
Top 7 Big data Jobs

1. Gegevens Scientist

Volgens PayScale, zijn er volop mogelijkheden voor getalenteerde informatietechnologie (IT) gegevens wetenschappers in staat om de mijnbouw en interpreteren van complexe gegevens voor grote bedrijven. Samenwerken met cross-functionele IT-teams, ze compileren en creëren verschillende modellen van statistische gegevens om hun ontwikkeling van systemen in verband aanbevelingen en actieplannen te informeren.

Preferred Kwalificaties – IT gegevens wetenschappers moeten gevorderde kennis van verschillende data mining technieken, zoals clustering, regressie-analyse, beslisbomen, en support vector machines. Een geavanceerde graad (zoals een Master’s of Ph.D.) in de informatica is meestal nodig voor dit soort positie, in aanvulling op de voorgaande jaren werkervaring in een gerelateerd veld.

Salaris : Geciteerd door Glassdoor als # 1 in hun 50 beste banen in Amerika 2019 lijst, kunnen de gegevens wetenschappers een gemiddeld salaris van $ 108.000 te eisen. Een algehele voldoening in het werk score van 4,3 / 5 was een belangrijke factor in deze top rating.

2. Gegevens Engineer

Gegevens ingenieurs, zoals PayScale opmerkt, gebruiken hun computer wetenschap en techniek sterke punten te aggregeren, te analyseren en te manipuleren grote datasets. Gemeenschappelijke taken omvatten het creëren en vertalen van computer algoritmes in prototype code, de ontwikkeling van technische processen om de toegankelijkheid van gegevens te verbeteren, en het ontwerpen van rapporten, dashboards en hulpmiddelen voor eindgebruikers.

Preferred Kwalificaties – Werkgevers vergen doorgaans dat sollicitanten voor data-functies als ingenieur met succes een diploma in de informatica, techniek, of een verwant gebied hebben afgerond. Zij geven de voorkeur ook aanvragers die drie tot vijf jaar ervaring in het veld. Gewenste technische bekwaamheden onder Linux-systemen van kennis, vaardigheid in SQL database-ontwerp, en een gedegen kennis van programmeertalen zoals Java, Python, Kafka, Hive, of Storm. Soft skills omvatten uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve mogelijkheden en de mogelijkheid om te werken zowel zelfstandig als in een team.

Salaris : Glassdoor’s 50 Best Jobs in Amerika 2019 gerangschikt data ingenieurs in 8e plaats met een gemiddeld salaris van $ 106.000 en voldoening in het werk score van 3,9 / 5.

3. Data Analyst

PayScale beschreven hoe data-analisten verzamelen bruikbare informatie over verschillende onderwerpen door het ontwerpen en implementeren van grootschalige onderzoeken. Het is hun taak om deelnemers aan de enquête te werven, compileren en ingediende gegevens te interpreteren, en relais hun bevindingen in traditionele grafieken en rapporten, evenals digitale formaten.

Preferred Kwalificaties – individuen op zoek naar data-analist banen moet goed op de computer programma’s zoals Microsoft Excel, Microsoft Access, SharePoint en SQL databases. Data-analisten moeten ook goede communicatie en presentatie vaardigheden, met het vermogen om effectief te vertalen vaak ingewikkelde informatie aan belanghebbenden bedrijf.

Salaris : data-analisten, gerangschikt 31e op 50 beste banen in Amerika 2019 mee naar huis nemen een gemiddeld salaris van $ 60.000, en een baan tevredenheidsscore van 3,9 / 5.

4. Security Engineer

Veiligheid ingenieurs spelen een cruciale rol in de IT-ramp planning, afkeer, en mitigatie. Ze verminderen blootstelling aan corporate risk door het opzetten van computer firewalls, detecteren en reageren op inbraken en forensisch opsporen van systemen veiligheidsvraagstukken. Ze zorgen ook voor en implementeren van testplannen voor nieuwe of bijgewerkte software en hardware en stellen multi-layered verdediging protocollen voor computernetwerken. (Bron: PayScale).

Voorkeur Kwalificaties – Een bachelor’s degree in engineering, informatica of een verwant gebied nodig is voor deze functie, samen met enkele jaren relevante werkervaring en, idealiter, industrie veiligheid certificeringen. In aanvulling op hun technische kennis van programmeertalen en besturingssystemen, moet de veiligheid ingenieurs bezitten ook vast oplossen van problemen en wiskundige vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken.

Salaris : Beveiliging ingenieurs 17e gerangschikt op 50 beste banen in Amerika 2019, met een gemiddelde salaris van $ 102.000 en een baan tevredenheidsscore van 3,8 / 5.

5. Database Manager

Database managers, opgeleid en zeer bedreven in project management en multitasking, uit te voeren en reparatie van geavanceerde databases. Zij hebben ook herzien zakelijke verzoeken om gegevens en het gebruik van gegevens, te evalueren gegevensbronnen om data feeds te verbeteren en helpen bij het ontwerpen en installeren van storage hardware. (Bron: PayScale)

Voorkeur Kwalificaties – Job advertenties voor database-managers over het algemeen een lijst van een bachelor’s degree in de informatietechnologie en een minimum van vijf jaar in een database leidende positie als geprefereerde kwalificaties. Sollicitanten voor database management functies moet ook goed thuis in andere database software zoals MySQL en Oracle.

Salaris : Database managers verdiende een gemiddelde van $ 73.545 volgens Glassdoor.

6. Data Architect

Gegevens architecten gebruiken hun kennis van data-georiënteerde programmeertalen te organiseren en gegevens in relationele databases en corporate repositories beheren, het ontwikkelen van data-architectuur van strategieën voor elk vakgebied van de enterprise data model. (Bron: PayScale)

Voorkeur Kwalificaties – Gemeenschappelijke baan vaardigheden en trefwoord eigenschappen die werkgevers zoeken in data architecten onder andere geavanceerde technische kennis (met name in talen als SQL en XML), uitstekende analytische scherpzinnigheid, creatieve visualisatie, en probleemoplossende vaardigheden en sterke detail oriëntatie. De meeste gegevens architecten hebben ten minste een bachelor’s degree verdiend (en vaak een geavanceerde graad) in een informatica-gerelateerd veld.

Salaris : Data architecten verdiende een aantal van de hoogste salarissen in de big data sector, een gemiddelde van $ 113.078 volgens PayScale.

7. Technische Recruiter

Technische recruiters zijn gespecialiseerd in sourcing en het screenen van talentvolle big data, IT, en andere technische professionals voor kandidaat zwembaden. Zij werken nauw samen met bedrijven om hun inhuren behoeften te evalueren, en zoek vervolgens de markt voor de sterkste kandidaten voor specifieke vacatures. Ze ondersteunen ook de professionele kandidaten die zij werven over de hele sollicitatie, interviewen, verhuren en onboarding processen. (Bron: PayScale).

Voorkeur Kwalificaties – Technical recruiters moeten gevorderde kennis van de technische kwalificaties dat werkgevers te zoeken in hun toekomstige personeel te hebben. Goede “people skills” zijn ook essentieel, omdat succesvolle technische recruiters nodig om een positieve verstandhouding met sollicitanten te bouwen tijdens de screening en interviewen fasen.

Salaris : Glassdoor gerangschikt technische recruiters als # 28 op hun lijst van de 50 beste banen in Amerika, met een baan tevredenheidsscore van 4,1 / 5 en een gemiddeld salaris van $ 48.000.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *