Best Soorten Airport banen die goed betalen

Posted on

Best Soorten Airport banen die goed betalen

Als u zijn gefascineerd door vliegreizen, genieten van de klantenservice binnen een snel veranderende omgeving, en wonen in een grote stad, dan je zou willen om taken die u in staat zou stellen om te werken op de luchthaven locaties te overwegen. Niet alleen kan werken voor een luchtvaartmaatschappij zorgen voor een stabiel inkomen, maar veel van deze banen bieden zelfs gratis of met korting vliegtickets voor werknemers. 

Geef je mening over een aantal van de beste beschikbare banen werken op een luchthaven, takenpakket, salaris, baan vooruitzichten, en de beste manieren om een ​​baan te vinden en krijgen ingehuurd.

Ticketing / Gate Agent

Ticketing en gate agents dienen als het “gezicht” van de maatschappijen waarvoor ze werken, helpen klanten met hun vlucht te reserveren en te helpen bij stijgende problemen met vluchtgegevens en bagage op te lossen. Zij controleren of de identificatie van passagiers, instapkaarten, check bagage, en directe klanten aan veiligheidscontroles en poorten voor vertrekkende vluchten. Ticketing agenten moeten in staat zijn om lange stukken en een lift zware tassen en andere geselecteerde items te staan. 

 • Salaris: Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS), agenten verdiende een mediaan loon van $ 17.90 / hr. mei 2018. De top 10% verdiende $ 31.14 / hr. of meer, terwijl de onderste 10% verdiende $ 11.23 / hr. of minder.

Service Representative Customer

klantenservicemedewerkers voor luchthavens of luchtvaartmaatschappijen reageren op verzoeken om bijzondere bijstand door de passagiers, hulp passagiers om verloren bagage te volgen en geven informatie over de diensten op de luchthaven en de deelnemende luchtvaartmaatschappijen. Ze kunnen ofwel worden toegewezen aan customer service bureaus of luchtvaartmaatschappij call centers. Probleemoplossende vaardigheden en finesse in het omgaan met ontevreden passagiers nodig zijn in deze rol.

 • Salaris : Klantenservice vertegenwoordigers verdiende een mediaan loon van $ 16,23 / uur. mei 2018, volgens de BLS. De laagste 10% verdiende ongeveer $ 10.65 / hr., En de hoogste 10% verdiende $ 26,69 / uur. of meer.
 • Job Outlook: Volgens de BLS, tewerkstelling van vertegenwoordigers van de klantendienst zal naar verwachting 5% zal groeien 2016-2026, ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen.

Stewardess

Stewardessen begroeten passagiers als ze vluchten aan boord, stuurt hen door naar hun plaats, en toezicht houden op de plaatsing van handbagage. Na het communiceren met het grondpersoneel om ervoor te zorgen dat alle passagiers zijn aan boord, ze beoordelen de veiligheid protocollen en ervoor te zorgen dat de passagiers voldoen aan de regels van de luchtvaartmaatschappij. Ze hebben ook kalm nerveus of distressed passagiers, lossen conflicten gedurende de vlucht en serveren eten en drinken. Flexibiliteit is nodig in deze rol, omdat stewardessen vaak nodig zijn om het werk variabele schema’s en kunnen worden toegewezen aan ‘s nachts vluchten.

Steeds een stewardess kan een grote carrière optie voor energieke, customer service-georiënteerde mensen die niet willen om een ​​hbo-opleiding na te streven. Typisch, alleen een middelbare school diploma vereist is; de luchtvaartmaatschappijen bieden gespecialiseerde opleiding die leidt tot certificering door de Federal Aviation Administration (FAA).

 • Salaris: De mediaan jaarloon voor stewardessen was $ 56.000 mei 2018. De laagste 10% verdiende rond de $ 28.950, en de hoogste 10% verdiende $ 80.870 of meer.
 • Job Outlook: Volgens de BLS, de werkgelegenheid van stewards en stewardessen wordt naar verwachting 10% zal groeien 2016-2026, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Vliegtuigen en Avionics Equipment Mechanic en Technician

Vliegtuigen mechanica reparatie en het uitvoeren van gepland onderhoud aan vliegtuigen. Ze diagnosticeren mechanische of elektrische problemen, identificeren en defecte onderdelen, veiligheid checklists, document problemen en bijwerken onderhoudsgegevens vervangen. Avionics technici testen van elektronische instrumenten met behulp circuit testers, oscilloscopen en voltmeters, het interpreteren van de flight test gegevens die ze verwerven om storingen en prestaties problemen op te sporen. Ze assembleren ook componenten, zoals elektrische regelaars en schakelkasten en software te installeren.

 • Salaris : De mediaan jaarloon voor vliegtuigen mechanica en technici was $ 63.060 mei 2018. De laagste 10% verdiende ongeveer $ 36.760, en de hoogste 10% verdiende $ 97.820 of meer. De mediaan jaarloon voor avionics technici was iets hoger: $ 64.140 mei 2018. De laagste 10% verdiende ongeveer $ 39.940, en de hoogste 10% verdiende $ 94.710 of meer.
 • Job Outlook: BLS stelt dat de totale tewerkstelling van vliegtuigen en avionica apparatuur monteurs en technici is naar verwachting 5% vanaf 2016 groeien tot 2026, ongeveer net zo snel als het gemiddelde voor alle beroepen.

Luchtverkeersleider

Luchtverkeersleiders greep zeer gespecialiseerde functies en moeten uitgebreide technische opleiding te voltooien om nauwkeurig bijhouden lucht activiteit en dicteren routes zodat veilig vervoer luchtvaartmaatschappij te garanderen. Zij controleren grond verkeer op luchthavens, alsmede het toezicht op het opstijgen en landen van vliegtuigen. Luchtverkeersleiders communiceren met piloten over het weer en de lucht stabiele klimaat voor hun routes. Zij maken gebruik van radar, computers, of visuele verwijzingen naar monitoren en sturen van de beweging van het vliegtuig in de lucht en op de grond het verkeer op de luchthavens. Luchtverkeersleiders moeten goed werken onder druk en dat snel problemen voordoen.

 • Salaris: De mediaan jaarloon voor luchtverkeersleiders was $ 124.540 mei 2018. De laagste 10% verdiende rond de $ 68.090, en de hoogste 10% verdiende $ 178.650 of meer.
 • Job Outlook: Volgens de BLS, tewerkstelling van luchtverkeersleiders is naar verwachting 3% zal groeien 2016-2026, lager dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Airfield Operations Specialist

Airfield operaties specialisten zorgen voor de veilige start en landing van commerciële en militaire vliegtuigen. Hun dagelijkse taken zijn de contacten tussen de luchtverkeersleiding en onderhoudspersoneel, met behulp van vliegveld landing en navigatiehulpmiddelen aan de verzending van vliegtuigen. Ze veiligheidsprocedures vliegveld en de monitor uit te voeren ook en onderhouden vlucht verslagen.

 • Salaris: De mediane uurloon voor vliegveld operaties specialisten was $ 25,10 mei 2018. De laagste 10% verdiende $ 13,35 / uur, en de hoogste 10% gemiddeld ongeveer $ 44,10 / uur..

Transportation Security Officer

Volgens de Transportation Security Administration, transport security officers uit te voeren security screening van passagiers, bagage en vracht op luchthavens aan een dodelijke of gevaarlijke voorwerpen te voorkomen dat het vliegtuig worden vervoerd. 

Transport security officers zijn bedreven in operationele veiligheid apparatuur zoals X-ray machines en geavanceerde imaging technologie bij het screenen van checkpoints. Zij moeten sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te werken met passagiers uit diverse achtergronden hebben.

 • Salaris : Volgens de BLS, Transportation Security screeners verdiende een gemiddelde uurloon van $ 20.13 / hr. mei 2018. De laagste 10% verdiende ongeveer $ 16.66 / hr., en de hoogste 10% verdiende ongeveer $ 23.65 / hr.

Airline Cargo Handling Supervisor 

Luchtvaartmaatschappij vrachtafhandeling toezichthouders toezien op de luchthaven grondpersoneel in het laden, lossen, beveiligen en enscenering van vliegtuigen vracht en bagage. Ze moeten een goede beheersing van de logica en wiskundige berekening, aangezien ze zijn verplicht tot het vliegtuig zwaartepunt te bepalen en coördineren van de veilige stuwen van de lading. Ze kunnen ook worden opgeroepen om zitting te nemen in vliegtuigpersoneel, handvat lading tijdens de vlucht, en een korte passagiers over noodprocedures en veiligheid. 

 • Salaris: Airline ladingoverslagsnelheid toezichthouders verdiende een gemiddelde uurloon van $ 23.37 / hr. mei 2018. De laagste 10% verdiende ongeveer $ 16.00 / hr. De hoogste 10% verdiende $ 41,09 of meer.

piloot

Airline en commerciële piloten opstijgen, vliegen en landen vliegtuigen of helikopters volgende strikte richtlijnen die door de Federal Aviation Administration. Hun onder andere verantwoordelijk voor het evalueren van de toestand van het vliegtuig voor en na elke vlucht, het bepalen van de balans en het gewicht grenzen, en het verifiëren dat de brandstof niveaus toereikend zijn. Pilots ook continu te controleren en te reageren op veranderende weersomstandigheden en communiceren vlucht plannen en ontwikkelingen van de luchtverkeersleiding.

 • Salaris: De mediaan jaarloon voor piloten, bijrijders en boordwerktuigkundigen was $ 140.340 mei 2018. De laagste 10% verdient minder dan $ 65.690, en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 208.000. De mediaan jaarloon voor commerciële piloten was $ 82.240 mei 2018. De laagste 10% verdiende rond de $ 44.660, en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 160.480.
 • Job Outlook: algemeen nam de werkgelegenheid van luchtvaartmaatschappijen en commerciële piloten wordt naar verwachting groeien met 4% 2016-2026, langzamer dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Eten Bedienend personeel

Food service werknemers bedienen van de restaurants en eten concessies op de luchthaven. Ze koken en voor te bereiden menu-items, voorraadplanken, wachten op klanten of orders, bus tafels te ontvangen, het reinigen van het restaurant en de keuken gebouwen, werken registers, en betalingen te accepteren. 

 • Salaris: De mediane uurloon voor voedsel en drank serveren en aanverwante werknemers was $ 10,45 / uur. mei 2018. De laagste 10% verdient minder dan $ 8.34 / hr., en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 14,26 / uur.
 • Job Outlook: Overall tewerkstelling van voedsel en drank serveren en aanverwante werknemers zal naar verwachting 14% zal groeien 2016-2026, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. 

Retail Sales Workers

Een grote verscheidenheid aan retail, kleding en cadeau winkels zijn opgedoken op veel luchthavens als grote namen retailers proberen om de aandacht en het bedrijf van de passagiers aan te trekken met de tijd op hun handen. Detailhandelsverkopen werkers stock planken en kiosken, regelen displays, make product aanbevelingen aan klanten, en proces verkoop. 

 • Salaris: De mediane uurloon voor de detailhandel winkelbedienden was 11,63 $ / uur. in mei 2018. De laagste 10% verdient minder dan $ 8.85 / hr., en de hoogste 10% verdiende meer dan $ 19.96 / hr.
 • Job Outlook: algemeen nam de werkgelegenheid van de detailhandel werknemers zal naar verwachting 2% zal groeien 2016-2026, lager dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Rolstoel Transporters en People Movers

Luchthavens inhuren personeel om hulp gehandicapte passagiers bewegen over de luchthaven en toegang tot vliegtuigen. Rolstoel operators voldoen aan opdrachtgevers en hen te vervoeren van en naar de luchthaven poorten. People movers werken vervoermiddelen voor het vervoer van personen of kleine groepen passagiers. 

 • Salaris: Soms aangeduid als passagiersvliegveld assistenten, transporteurs gemiddeld rond de $ 11,00 / uur. volgens Glassdoor.com, maar kan aanzienlijk meer verdienen in tips, vooral als ze klanten te betrekken. 

Waar vindt u Lijsten van de Baan

Airlines reclame voor hun banen op verschillende plaatsen. Om carrièremogelijkheden te vinden naar het gedeelte werkgelegenheid van de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven van websites om de huidige aanbiedingen te. U kunt ook zoeken op trefwoorden als “luchtvaartmaatschappijen” of “airport” bovenop vacaturesites Indeed.com zoals. Voor sommige taken, zoals die met de Transportation Security Administration (TSA), kunt u direct toe te passen op het verhuren website. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *