Jobs Dat zijn booming tijdens de coronavirus (COVID-19) Pandemic

Posted on

Banen die Booming Right Now

Als u op zoek bent naar werk op dit moment, heb je veel van de onderneming. Als gevolg van de impact van de COVID-19 pandemie, aanvragen voor een werkloosheidsuitkering steeg meer dan 3,3 miljoen tussen 22 maart en 28 maart 2020 volgens het Bureau of Labor Statistics. Meer dan 10 miljoen werknemers hebben ingediend voor een werkloosheidsuitkering. Dat is de grootste stijging-en de grootste totale aantal WW-claims, omdat het ministerie van Arbeid begonnen met het bijhouden van de werkloosheid gegevens.

Belangrijk : Terwijl werkgevers in de vrije tijd en horeca afgeven banen, worden ook andere sectoren ramping up inhuren.

Andrew Challenger, Senior VP van Challenger, Gray & Kerstmis, Inc., merkt op dat “retailers, medisch hulpmiddel makers, fabrikanten van consumentenproducten, transport en opslag faciliteiten allen bloeien op dit moment.”

Supermarkten, apotheken, en IT-ondersteuning zijn ook inhuren volgens de CareerOneStop blog, die wordt gesponsord door het Amerikaanse ministerie van Arbeid.

Tip : Als u al uit gelegd of waren op zoek naar werk voor de economische impact van de coronavirus uitbraak, kunt u uw zoekopdracht aanpassen aan industrieën die nu huren.

Veel provinciale en lokale overheden aansporen burgers om thuis te blijven als dat mogelijk is. Dit heeft een chilling effect op de sit-down dineren, brick-and-mortar winkels, en andere aanverwante bedrijven gehad. Maar online winkelen en levering hebben geschommeld, en essentiële diensten zoals de gezondheidszorg en warehousing snel inhuren om aan de vraag te voldoen.

Deze 10 beroepen zijn op dit moment verhuren:

Kassiers en Shelf Stockers

Voordat het coronavirus pandemie, werden kassier banen wezen tanende. Het Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook verwachting deze banen te dalen met 4% tussen 2018 en 2028 8 Nu echter, veel supermarktketens ramping up te huur aan de vraag naar stoep pick-up, levering, en in-store diensten.

Kassier en aanverwante retail banen vereisen geen formele diploma’s, maar de klantenservice ervaring en vaardigheden zijn altijd een plus. Deze banen betalen meestal rond de $ 10 of $ 11 per uur.

Food Delivery Drivers

Sit-down dineren kan worden opgeschort in veel gebieden van de VS, maar sommige restaurants breiden bezorgdiensten. Bijvoorbeeld, wordt Challenger, Gray & Kerst noten die Domino’s inhuren van 1.000 nieuwe chauffeurs aan de vraag te voldoen.

In aanvulling op fast food bedrijven, zijn vele andere restaurants met levering via on-demand delivery food apps zoals UberEats, GrubHub en DoorDash.

Opmerking: Veel levering apps hebben hun beleid veranderd in no-contact levering opties bieden, het beschermen van zowel klanten en chauffeurs.

Eten dienstverlenende banen bloeien zelfs in normale economische omstandigheden. Het Bureau of Labor Statistics meldt dat deze specifieke personeelsbestand zal naar verwachting 14% zal groeien tussen 2018 en 2028-veel sneller dan gemiddeld.

Verzending en Retail Delivery Drivers

Het Bureau of Labor Statistics meldt ook een enorme stijging in de vraag naar pakketdienst ter drivers bij UPS, FedEx en de US Postal Service. Amazon is ook het inhuren van on-demand levering drivers (Flex) en payroll chauffeurs (Daily Dienst Partners).

Volgens het Occupational Outlook Handbook, deze banen vergen doorgaans een middelbare school diploma of gelijkwaardig en pay rond een gemiddelde van $ 30.000 per jaar.

Registered Nurses

Een andere snel groeiende praktijkomstandigheden, voorafgaand aan het coronavirus pandemie, geregistreerde verpleegkundigen zijn nu in hoge vraag. Nurse.org rapporten die reizen verpleegkundigen en respiratoire therapeuten verdienden $ 10.000 per week of $ 100.000 voor een 13-week stint te werken in New York City, een van de epicentra van de pandemie.

Echter, werknemers in de gezondheidszorg niet bekend om hun focus op de financiële. Angelina Walker bij Nurse.org schrijft: “We zijn overweldigd door de reactie van verpleegkundigen die gewoon willen helpen in de gebieden die ze nodig hebben … meldpunten zijn overspoeld met verpleegkundigen zeggen dingen als, ‘zet me overal, I don ‘t zorg over betalen, ik wil gewoon helpen.’”

De bedrijfsarts vooruitzichten voor geregistreerde verpleegkundigen is sterk; het Bureau of Labor Statistics voorspelt een stijging van 12% van de werkgelegenheid RN tussen 2018 en 2028. Verpleegkundigen verdienen mediaan loon van rond de $ 71.000 per jaar.

ademhalingsTherapeuten

Respiratoire therapeuten, die werken met patiënten met ademhalingsproblemen, zijn een andere belangrijke groep op de frontlinies van de COVID-19 gevecht. Net als RNs, is hun loon steeg in ziekenhuizen in coronavirus hotspots.

In minder gevaarlijke tijden, ademhalingstherapeuten pay tops nog $ 60.000 per jaar. Hun banen zullen naar verwachting 21% zal groeien tussen 2018 en 2028, volgens het Bureau of Labor Statistics. 

Administratief personeel in ziekenhuizen en gezondheidscentra

CareerOneStop meldt dat veel ziekenhuizen in het hele land zijn personeelsbezetting aan te gaan met de COVID-19 crisis-en niet elke job vereist het verlenen van vergunningen en certificering. Customer service en administratieve banen zijn van essentieel belang om de missie van organisaties in de gezondheidszorg.

Belangrijk: Het beste van alles, als het Bureau of Labor Statistics opmerkt, “als je al af van een hospitality baan gelegd, zou je merkt dat je vaardigheden die overdracht direct naar sommige banen gezondheidszorg customer service.”

jobs Administratief medewerker betalen meestal rond de $ 18 per uur volgens het Bureau of Labor Statistics.

Fulfilment Center Associates

Met de consument steken dicht bij huis, online bestellingen zijn booming en de detailhandel bedrijven huren te voldoen aan de toegenomen vraag. Amazon onlangs geadverteerd voor 100.000 full-en part-time posities in hun vervulling centra in het hele land. Daarnaast is de e-commerce gigant staten dat zij haar minimumloon tijdens het inhuren van surge te verhogen met $ 2 per uur op een tijdelijke basis.

online Teachers

Scholen in heel het bedrijf hebben on-site klassen geannuleerd en online verplaatst voor de duur van de pandemie. Als gevolg hiervan zijn veel online learning bedrijven verhuren voor docenten en mentoren. Bijvoorbeeld, USA Today merkt op dat de online educatieve bedrijf Outschool huurt voor 5000 online K-12 docenten.

Teaching banen groeien, zo meldt het Bureau of Labor Statistics, wat een stijging van 11% (veel sneller dan gemiddeld) in de postsecondary veld tussen 2018 en 2028 projecten.

Cleaning Jobs

Essentiële zakelijke activiteiten worden alles wat ze kunnen doen om de verspreiding van de infectie tegen te houden. Als gevolg hiervan, schoonmakers zijn in hoge vraag in het hele land. Als je het niet erg vindt het schoonmaken en hebben een sterke aandacht voor detail, zou je al snel worden ingehuurd door een schoonmaakbedrijf via een job-zoeksite of via een on-demand job app.

Technische Ondersteuning Specialisten

Zoals duizenden witte-boorden-werknemers worden gedwongen tot telewerken situaties, misschien voor de eerste keer, zal IT en technische ondersteuning van professionals in de vraag.

Het Bureau of Labor Statistics meldt dat deze baan zal naar verwachting tot 10% sneller dan gemiddeld groeien tussen 2018 en 2028. 3 Median pay schommelt rond de $ 25 per uur.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *