Sample Aanbeveling Brief voor een leraar

Posted on

Sample Aanbeveling Brief voor een leraar


Het is een eer wanneer een lering collega vraagt ​​om een ​​referentie, maar weet je ook hoe je een te schrijven? Of misschien bent u degene die solliciteren naar een baan, en je moet een verwijzing brief te vragen voor een baan in het onderwijs. In beide gevallen, weten hoe je een verwijzing brief te schrijven, en het hebben van een monster, zal goed van pas komen. Lees verder voor advies over het schrijven van een aanbevelingsbrief voor een leraar, en bekijk het monster ook.

Hoe maak je een referentie brief Sample Gebruik

Als u een brief aan het schrijven bent voor een leraar, gebruik dan dit monster om uw eigen schrijven te begeleiden. Een brief monster kan helpen beslissen wat voor soort inhoud die u moet opnemen in uw brief, evenals hoe te formatteren.

Terwijl brief monsters zijn een prima uitgangspunt voor uw eigen brief, moet u altijd een brief aan te passen aan de specifieke persoon die u de brief voor het schrijven passen, en de informatie die hij of zij vraagt ​​u op te nemen.

Als u een verwijzing brief voor een docentschap van een collega of vorige baas aanvraagt, kunt u deze referentie brief monster te sturen naar de schrijver als leidraad voor hun eigen brief.

Opmerking : Zorg ervoor dat u ook hen te voorzien van duidelijke instructies over welke informatie je ze nodig hebt te nemen en geef ze een cv of lijst van uw vaardigheden en ervaringen om hen te helpen de brief te schrijven.

Je hoeft niet wilt dat ze gewoon kopieer en plak de steekproef verwijzing brief.

In feite zijn er een aantal dingen na te denken over wanneer iemand vragen om een ​​brief van de verwijzing voor een baan in het onderwijs. evaluatie van de richtsnoeren voor een verwijzing brief met het verzoek voordat u uw referenties vragen om u te onderschrijven.

Tips voor het schrijven van een referentie brief schrijven voor een leraar

Volg zakelijke brief formaat. Gebruik officiële zakelijke brief formaat bij het schrijven van uw brief van aanbeveling. Als de tijd is van de essentie, kunt u overwegen het verzenden van een aanbeveling e-mail in plaats van een brief.

Focus op de functieomschrijving. Vraag de persoon voor wie je de brief voor een kopie van de vacature of functieomschrijving schrijven. Op deze manier kunt u zich richten op de eisen van de positie, terwijl je schrijft. Probeer taal in de functieomschrijving in uw brief op te nemen. Zelfs als je een meer algemene aanbeveling aan het schrijven bent, kunt u nog steeds de persoon vragen over de aard van het onderwijs banen waarin ze geïnteresseerd zijn (dat wil zeggen wat het onderwijs posities, welke soorten scholen).

Neem specifieke voorbeelden. In de brief, voorbeelden van manieren waarop de persoon aangetoond verschillende positieve eigenschappen in het verleden. Gebruik indien mogelijk nummers om hun successen te kwantificeren. Bijvoorbeeld: “Onder leiding van de heer Smith, staat testscores onze studenten verbeterd in de biologie met 20 procent.”

Blijven positief. Wanneer u de brief van aanbeveling te schrijven, moet u zeggen dat u denkt dat deze persoon is een sterke kandidaat. Je zou kunnen zeggen iets als “Ik raad mevrouw Johnson zonder voorbehoud”, of “Ik zou Mrs. Smith opnieuw huren als ik kon.” Je wilt helpen deze kandidaat opvallen tussen alle andere potentiële kandidaten.

Deel uw contactgegevens. Zorg voor een manier voor de werkgever contact met u opnemen als ze nog vragen. Uw e-mailadres, telefoonnummer, of beide. Als uw referentie is in zakelijke brief formaat, zal uw contactgegevens aan de top van de brief. Als u een e-mail verwijzing brief sturen, ook uw contactgegevens hieronder je getypt handtekening.

Volg de richtlijnen indienen. Vraag de persoon, voor wie u de referentie aan het schrijven bent, hoe u de brief in te dienen. U kunt gevraagd worden te e-mailen of uploaden online. Zorg ervoor dat u aan de eisen, in het bijzonder over waar te sturen en wanneer, evenals het formaat (bijvoorbeeld PDF, fysieke brief, etc.). Zorg ervoor dat u het juiste adres of e-mailadres.

Sample referentie brief een leraar

Dit is een verwijzing brief voorbeeld voor een leraar.

John Woo
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

1 maart 20XX

Bruce Lee
Manager
ABC Consulting Group
123 bedrijven Rd.
Zakelijke City, NY 54321

Meneer Lee:

Ik beveel Michelle Johnson als een kandidaat voor de positie van de vijfde klas lead leraar op school. Als directeur van St. Paul’s School, heb ik het genoegen van het werken met Michelle voor de afgelopen vijf jaar gehad. Ze is een gedreven, georganiseerd leraar die inspirerende relatie met haar leerlingen zich ontwikkelt.

Michelle is altijd gedreven om haar vaardigheden te ontwikkelen als een leraar. Ze kwam om ons een student leraar, gretig opnemen van extra verantwoordelijkheden zoals adviseur van de schoolkrant en was een lid van ons curriculum commissie. Ze bleef deze aandrijving door middel van haar ambtstermijn te tonen op onze school, zelfs steeds het hoofd van de curriculum commissie vorig jaar. Michelle omhelst elke kans voor professionele ontwikkeling, wat haar een ideale leider maakt.

Michelle heeft een prachtige verstandhouding met mensen van alle leeftijden, met name kinderen. Haar vermogen om verbinding te maken met haar studenten en haar talent op het aanleren van eenvoudige concepten, evenals meer geavanceerde onderwerpen, zijn beide echt superieur. Ze heeft ook uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden met beide ouders en leerkrachten.

Michelle volbrengt al deze taken met veel initiatief en met een positieve houding. Ik raad Michelle aan u zonder voorbehoud. Als u nog vragen heeft met betrekking tot haar achtergrond of kwalificaties, aarzel dan niet om contact met mij.

Oprecht,

John Woo (handtekening hard copy brief)

John Woo
Principal
St. Paul’s School

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *