Waar vindt u legitieme Micro Jobs

Posted on

Waar vindt u legitieme Micro Jobs

Wanneer u surft websites voor legitieme micro banen-kleine taken die je doet voor pay-zijn op zoek naar de tekenen van het werk-at-home oplichting. (Bijvoorbeeld, heb je moet betalen aan te melden?) Er zijn betrouwbare sites die remote banen bieden, ook wel bekend als crowdsourcing, en na verloop van tijd deze hebben bewezen betrouwbare en gemakkelijke manieren om extra geld te verdienen.

Amazon Mechanical Turk

Een van de oorspronkelijke micro baan werkgevers, Amazon Mechanical Turk geeft de menselijke intelligentie taken (hits) dat telewerkers kiezen en compleet voor een vergoeding die door de aanvrager is ingesteld. Beschikbare taken omvatten beeld- en videoverwerking, verificatie van gegevens en opruimen, het verzamelen van informatie, data verwerking, en nog veel meer.

Appen

Appen is een vertaling en taal firma die ook aanbiedingen externe micro banen, wat zij noemt “crowdsourcing.” De projecten zijn allemaal gedaan met behulp van een computer en variëren van het transcriberen van audio naar user experience onderzoek naar inhoud evaluatie.

Clickworker

Clickworker maakt gebruik van een crowdsourcing platform om taken te distribueren naar externe medewerkers freelance. Taken kunnen worden gedaan vanaf een computer of mobiel apparaat, en omvatten data categorisering, kopiëren bewerken, proeflezen, web onderzoek, het nemen van enquêtes, en nog veel meer.

ySense

Werknemers op ySense (voorheen bekend als Clixsense) worden eenvoudige taken toegewezen aan online invullen, samen met instructies. Deze taken kunnen bestaan ​​uit het uitvoeren van Google-zoekopdrachten, categoriseren van afbeeldingen en nog veel meer.

EasyShift

Gebruikers kunnen de EasyShift app te downloaden op hun mobiele apparaat en complete at-home of location-based “shifts.” Het grootste deel van de verschuivingen onder meer het nemen van foto’s van de items in de winkels voor de consument merken die hun producten bij te houden, en de doorlooptijd is meestal 24 uur.

Figuur acht

Voorheen bekend als CrowdFlower, Figure Eight zegt dat haar missie is “empowerment data wetenschappers te trainen, testen en tunen van hun machine learning voor een menselijke wereld.” De remote medewerkers kiezen projecten uit een taak muur die regelmatig wordt bijgewerkt. Enkele voorbeelden van de taken omvatten categorisering van sociale media berichten, content matiging, en audio-transcriptie.

Fiverr

Meld je aan als “verkoper” op Fiverr en deel uitmaken van de gemeenschap van freelancers die on-demand diensten, zoals grafisch ontwerp, digitale marketing, schrijven, vertalen, videoproductie, voice-artisticiteit, programmering, en nog veel meer te bieden. De kopers zijn meestal ondernemers en kleine bedrijven die hulp nodig het bouwen en groei van hun activiteiten.

Field Agent

Agenten downloaden de mobiele app, kies dan een baan die bij hen, en vul deze vervolgens binnen twee uur. Jobs zou kunnen bestaan ​​uit de prijs en weergave inspecties van producten in winkels, mystery shopping, controle van zakelijke locaties en enquêtes.

Gigwalk

Om een ​​Gigwalker worden, downloaden de mobiele app en gelden voor optredens in uw omgeving die uw vaardigheden en interesse past. De meeste optredens de controle inhouden dat de producten worden weergegeven en correct geprijsd op retailers of dat marketing events worden nauwkeurig en op tijd gedaan.

Quicktate en iDictate

Transcriberen audiobestanden die minder dan vijf minuten elk met Quicktate of transcriberen langer audiobestanden met iDictate; ze beiden deel uitmaken van hetzelfde bedrijf. Medische transcriptie banen betalen meer dan algemene belangen.

Scribie

Scribie is een ander audio transcriptie service. Transcribenten op afstand te werken aan bestanden die 6 minuten of minder met een 2-uurs doorlooptijd zijn.

Skyword

Schrijvers, filmers, ontwerpers en fotografen kunnen deelnemen pool van content creators Skyword en upload een portfolio van het werk. U moet aanvaarde in een kanaal voordat je opdrachten aanspraak kan maken of ideeën aandragen. Pay tarieven worden bepaald door het kanaal eigenaars.

De Smart Crowd

Vroeger VirtualBee, The Smart Menigte van Lionbridge vraagt ​​potentiële werknemers aan te melden, het beantwoorden van vragen, en neem evaluaties om hun vaardigheden te bepalen. Het bedrijf contacten die u wanneer het werk beschikbaar is; accepteert u de opdrachten die u wilt, en vul ze online. Taken zijn onder andere data onderzoek, data entry, testen en nog veel meer.

TaskRabbit

De meerderheid van de optredens deze populaire taak site zijn in persoon activiteiten, zoals het maken van leveringen, het schoonmaken en klusjes. TaskRabbit heeft een veel meer uitgebreide sollicitatieprocedure dan andere micro jobs (die meestal heel weinig), maar de banen meer betalen.

TryMYUI

TryMYUI testers kijk op websites met behulp van een scherm recorder en feedback over hun ervaringen. Elke test, die duurt ongeveer 20 minuten, betaalt een vast tarief van $ 10. Jobs zijn beschikbaar voor testers op basis van hun demografische gemaakt, en ze kunnen verwachten om een ​​paar opdrachten per week te krijgen.

gebruiker Testing

Net als bij TryMYUI, testers voor gebruikerstests worden betaald $ 10 om te besteden 10 tot 20 minuten navigeren van een website en feedback te geven met behulp van een scherm en een voicerecorder. beschikbaarheid Job is gebaseerd op de demografie van de tester.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *