Doctor Job Description: Salaris, vaardigheden, en meer

Posted on

Doctor Job Description: Salaris, Skills, & More

Na het verstrekken van diagnoses, de artsen de behandeling van patiënten die lijden aan ziekten en verwondingen. Artsen worden ook wel artsen en ze kunnen zowel artsen (MD) of artsen van osteopathie (DO).

Beide soorten van artsen die gebruik maken van traditionele behandeling methoden, zoals medicijnen en chirurgie, maar DO’s benadrukken van het lichaam bewegingsapparaat,  preventieve geneeskunde , en holistische patiëntenzorg. Artsen kunnen de eerstelijns gezondheidszorg artsen of ze kunnen specialiseren in een bepaald gebied van de geneeskunde, zoals interne geneeskunde, spoedeisende geneeskunde, verloskunde en gynaecologie, neurologie, kindergeneeskunde, geriatrie, psychiatrie, endocrinologie, oogheelkunde, of anesthesiologie.

Doctor Taken en verantwoordelijkheden

Specifieke verantwoordelijkheden verschillen per specialiteit, maar alle artsen moeten in staat zijn om de volgende taken uit te voeren:

 • Assess symptomen
 • diagnose voorwaarden
 • Prescribe en behandeling toedient
 • Zorg voor follow-up zorg voor patiënten, verwijzen ze naar andere aanbieders, en hun laboratorium resultaten te interpreteren
 • Samenwerken met  physician assistants , nurse practitioners, geregistreerde verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers
 • medicijnen voorschrijven
 • Blijf op de medische technologie en onderzoek

Omdat artsen zijn verantwoordelijk voor hun patiënten welzijn, deze bezetting is meer veeleisend dan de meeste. Naast het hebben van een uitgebreide kennis van de geneeskunde, moeten ze in staat zijn om hun bevindingen aan patiënten die doorgaans niet dezelfde kennis beschikken. Ze werken met mensen als ze op hun meest kwetsbare en dit vereist inlevingsvermogen in aanvulling op de vereiste technische kennis.

Afgezien van de fundamentele taken en verantwoordelijkheden van alle artsen, elke specialiteit in het veld vereist artsen in staat zijn om taken uit specifieke uit te voeren om die banen. Chirurgen, bijvoorbeeld, moet de handvaardigheid om nauwkeurige bewerkingen uit te voeren en het uithoudingsvermogen om uren door te brengen op een moment in de operatiekamer te hebben.

Doctor Salaris

De verdiensten van artsen en chirurgen verschillen per specialiteit.

 • Median Jaarsalaris: $ 208.000

Bron: Bureau of Labor Statistics , 2017

Onderwijs, opleiding, en certificering

Na undergraduate studies, steeds een arts vereist typisch ten minste zeven jaar-en soms langer van school en training afhankelijk van de specifieke carrièrepad.

 • Onderwijs: Toekomstige artsen moeten worden geaccepteerd om een erkende medische school die doorgaans vereist de voltooiing van een undergraduate-pre med programma. Dat geldt ook voor het nemen van belangrijke cursussen in de biologie, anatomie en fysiologie, scheikunde en algemene natuurwetenschappen. Medische school is een programma van vier jaar. De  Liaison Committee on Medical Education  (LCME) accrediteert medische school programma’s die een MD graad te verlenen. Osteopathic medische school programma’s (die een DO graad verlenen) ontvangen accreditatie van de  American Association Osteopatisch Commissie over osteopathie College Accreditatie (COCA) .
 • Training: medische school wordt gevolgd door een residency trainingsprogramma dat doorgaans duurt overal van drie tot zeven jaar, afhankelijk van de specialiteit. De  Raad voor Accreditatie Graduate Medical Education  (ACGME) en de  Amerikaanse Osteopatisch Association  (AOA) accrediteren residency programma’s voor respectievelijk MDs en DOS. In juli 2015 deze organisaties, samen met de  Amerikaanse Vereniging van Universiteiten van de osteopathie  (AACOM), begon te bewegen in de richting van een enkel accreditatiesysteem. Deze overgang is naar verwachting volledig te zijn in juli 2020.
 • Licensing: artsen moeten een vergunning van een staat medische of osteopathische boord om de praktijk in de Verenigde Staten eisen verschillen per staat en kan worden gevonden op de  Federatie van State Medical Boards  website. Terwijl de eisen verschillen, moeten alle MD langs de  Verenigde Staten Medical Licensing Examination  (USMLE) en DOS moet de Comprehensive Osteopatisch Medical Licensing Examination (comlex-USA) passeren.

Doctor Kennis & Competenties

In aanvulling op het afstuderen van de medische school en licentiestatus, artsen moeten ook specifieke  soft skills om te slagen in deze bezetting. Dit zijn vaardigheden waarmee men ofwel geboren is of verworven door levenservaring. Onder hen zijn:

 • Problem Solving : Na een evaluatie van de symptomen van een patiënt en het maken van een diagnose, artsen moeten een passende behandeling te kiezen. Om dit te doen, zullen ze moeten  kritisch denken vaardigheden  om de beschikbare opties te vergelijken.
 • Communicatieve vaardigheden: Uitstekende  luistervaardigheid  bieden artsen de mogelijkheid om de symptomen en problemen van hun patiënten te begrijpen. Zij hebben behoefte aan superieure mondelinge communicatieve vaardigheden om diagnoses aan patiënten en hun familie uit te leggen en over te brengen instructies en informatie over de behandeling aan verpleegkundigen en anderen op het personeel.
 • Service Oriëntatie: Een arts moet willen om mensen te helpen. Er zijn weliswaar enkele paden beschikbaar zijn op dit gebied die niet te betrekken werken met patiënten direct, wordt het meeste onderzoek gedreven door het verlangen om mensen te helpen.
 • Monitoring:  Artsen moeten adequaat attent te zijn op veranderingen in de patiënten en reageren op hen. Dit kan onder meer iets van de lange-termijn veranderingen in de reguliere patiënten op korte termijn veranderingen in patiënten die herstellen van een specifieke procedure of ziekte.

Werkvooruitzicht

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecten banen voor artsen en chirurgen zal groeien met ongeveer 13 procent tussen 2016 en 2026. Dit is bijna twee keer de 7 procent groei verwacht voor mensen in alle carrières, maar een beetje langzamer dan de groei van andere gezondheidsproblemen diagnose en het behandelen van beoefenaars. De toenemende vergrijzing zal de vraag naar meer artsen drijven.

Werkomgeving

Er zijn maar weinig beroepen variëren veel in termen van werkomgeving als die van een arts. Een arts met een gezin praktijk in een kleine gemeenschap zou een relatief relaxte operatie met een kleine staf. Aan de andere kant kan artsen die werkzaam zijn in een noodsituatie kamer in een stedelijke omgeving te maken krijgen met extreme gevallen en hoge stress op een regelmatige basis. Veel artsen kiezen zich te specialiseren in een bepaald gebied, die vaak bepaalt de aard van de omgeving waarin ze werken en de hoeveelheid stress waarmee zij worden geconfronteerd.

Werkrooster

Doctors’ schema’s kunnen worden veeleisend, maar hoe uitdagend ze zijn, hangt af van de aard van hun werk. Een kinderarts of een huisarts zou in staat zijn om meer normale kantooruren te houden, maar een chirurg vaak op te roepen is en vaak procedures die kunnen gaan goed voorbij de acht uur van een typische werkdag. Vóór de oprichting van een carrière moeten alle artsen om een ​​verblijfsvergunning die meestal lange uren inclusief overnachtingen en in het weekend en frequente periodes van op afroep zal vereisen te voltooien.

Hoe de baan te krijgen

BEGIN VROEG

Krijgen in de medische school vereist dat een hoog presterende student en het nemen van de juiste lessen, zoals biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde, als een undergraduate.

TOEGEWIJD ZIJN

Opleiding tot arts kan nemen zo veel als een decennium voorbij het verdienen van een bachelordiploma.

SPECIALISE

Tegen de tijd dat medische studenten beginnen hun residenties, kunnen ze beginnen zich te richten op een specialiteit.

Het vergelijken van Vacature

Er zijn veel beroepen in de medische wereld anders dan artsen die helpen bij de behandeling patiënten. Inbegrepen onder hen, met een mediane jaarsalaris, zijn:

 • Tandartsen: $ 158.120
 • Physician Assistants: $ 104.860
 • Nurse Practitioners: $ 110.930

Bron: US Bureau of Labor Statistics , 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *