Doctor Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Doctor Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

După furnizarea de diagnostice, medicii vor trata pacienții care suferă de boli și leziuni. Medicii sunt, de asemenea, numite medici si ei pot fi medici, fie medicale (MD) sau medici de medicina Osteopatic (DO).

Ambele tipuri de medici folosesc metodele traditionale de tratament , cum ar fi medicamente si chirurgie, dar DoS sublinia sistemul organismului musculo – scheletice,  medicina preventiva , si ingrijirea holistica pacientului. Medicii pot fi medicii de ingrijire medicala primara sau pot specializa într – un anumit domeniu de medicina , cum ar fi medicina interna, medicina de urgenta, obstetrica si ginecologie, neurologie, pediatrie, geriatrie, psihiatrie, endocrinologie, oftalmologie, sau anestezie.

Taxe Doctor & Responsabilități

responsabilități specifice variază în funcție de specialitate, dar toți medicii trebuie să fie în măsură să îndeplinească următoarele atribuții:

 • Evaluați simptome
 • condiţii Diagnose
 • Prescrie și tratament Se administrează
 • Furnizarea de îngrijire follow-up a pacienților, ele se referă la alți furnizori, și să interpreteze rezultatele lor de laborator
 • Colaborează cu  asistenti medic , practicieni asistenta medicala, asistente medicale inregistrate , precum si a altor profesioniști din domeniul sănătății
 • medicamente prescrie
 • curent Rămâi pe tehnologia medicală și de cercetare

Deoarece medicii sunt responsabili pentru pacientii lor bunăstarea, această ocupație este mai exigente decât majoritatea. În plus față de a avea o cunoaștere cuprinzătoare de medicina, ei trebuie să fie în măsură să comunice concluziile lor la pacientii care de obicei nu posedă aceleași cunoștințe. Ei lucrează cu oamenii atunci când sunt cei mai vulnerabili și acest lucru necesită empatie, în plus față de cunoștințele tehnice necesare.

Dincolo de sarcinile și responsabilitățile tuturor medicilor fundamentale, fiecare specialitate în domeniu cere medicilor să fie în măsură să îndeplinească sarcini specifice acestor locuri de muncă. Chirurgii, de exemplu, trebuie să aibă dexteritatea manuală pentru a efectua operațiuni precise și rezistență pentru a petrece ore la un moment dat, în sala de operație.

Doctor Salariu

Câștigurile de medici și chirurgi variază în funcție de specialitate.

 • Median anual Salariu: $ 208000 de

Sursa: Biroul de Statistică a Muncii , 2017

Educație, formare, și certificare

După studii de licență, devenind un medic necesită de obicei , cel puțin șapte ani și uneori chiar de mai-de școală și de formare în funcție de calea de carieră specifice.

 • Educație: medicii potențiali trebuie să fie acceptat la o școală medicală acreditate care de obicei necesită completarea unui program de licență de pre-med. Aceasta include luarea de cursuri semnificative în biologie, anatomie si fiziologie, chimie și știința generală. Scoala medicala este un program de patru ani. Comitetul de legătură pentru Educație Medicală  (LCME) acreditează programe școlare medicale care acordă un grad MD. Programele osteopatice scoala medicala (cele care conferă un grad DO) primesc acreditare din partea  Asociatiei Americane de Osteopatic Comisiei privind Osteopatic Colegiul de Acreditare (COCA) .
 • Training: scoala medicala este urmat de un program de rezidențiat , care de obicei dureaza de oriunde de la trei la șapte ani, în funcție de specialitate. Consiliul de Acreditare pentru Universitar Medical Education  (ACGME) și  american Osteopatic Association  (AOA) acrediteze programe de rezidenta pentru MDS și , respectiv , DoS. În iulie 2015 , totalul acestor organizații, împreună cu  Asociatia Americana de Colegii de Medicina Osteopatic  (AACOM), a început să se deplasează spre un sistem unic de acreditare. Această tranziție este de așteptat să fie completă în iulie 2020.
 • Licențiere: Medicii au nevoie de o licență de la un consiliu medical sau osteopat de stat pentru a practica în Cerințele SUA variază în funcție de stat și pot fi găsite la  Federația de Stat de Medicina camerelor  site – ului. În timp ce cerințele variază, toate trebuie să treacă de medici  Statele Unite ale Americii Medical de licențiere de examinare  (USMLE) și DoS trebuie să treacă Comprehensive Osteopatic Medical de licențiere de examinare (comlex-Statele Unite ale Americii).

Doctor Talent & Competențe

În plus față de absolvirea școlii medicale și licensure, medicii au nevoie , de asemenea , anumite  abilități soft pentru a reuși în această ocupație. Acestea sunt abilități cu care unul este fie născut sau dobândite prin experiența de viață. Printre acestea se numără:

 • Problemă Rezolvarea : După evaluarea simptomele pacientului șiface un diagnostic, medicii trebuie să aleagă un tratament adecvat. Pentru a face acest lucru, ei vor avea nevoie  de abilități de gândire critică  pentru a compara opțiunile disponibile.
 • Abilitati de comunicare: excelente  abilitati de ascultare  permite medicilor sa inteleaga simptomele si preocuparile lor de pacienti. Ei au nevoie superioare abilități de comunicare verbală pentru a explica diagnostice pacienților și a familiilor lor și să transmită instrucțiuni și informații despre tratament pentru asistente medicale si altele pe personalului.
 • Serviciul de Orientare: Un medic trebuie să doresc să ajute oamenii. Deși există unele trasee disponibile în acest domeniu , care nu implică lucrul cu pacienții în mod direct, cele mai multe de cercetare este condus de dorința de a ajuta oamenii.
 • Monitorizarea:  Medicii trebuie să fie atenți la modificările condițiilor pacienților și de a răspunde la acestea în mod corespunzător. Aceasta poate include orice , de la schimbari pe termen lung la pacienții regulate la schimbări pe termen scurt la pacienții în convalescență după o procedură sau de boală specifică.

job Outlook

Biroul Muncii al SUA Statistica proiectelor de locuri de muncă pentru medici si chirurgi va crește cu aproximativ 13 la suta intre 2016 si 2026. Aceasta este aproape de două ori rata de creștere de 7 la sută proiectat pentru oameni în toate carierele, dar un pic mai lent decât creșterea pentru alte diagnosticare de sanatate și tratarea practicieni. O populație în curs de îmbătrânire din ce în ce va conduce la o cerere pentru mai multe medici.

Mediu de lucru

Puține profesii variază la fel de mult în ceea ce privește mediul de lucru cum ar fi cea a unui medic. Un medic cu o practică de familie într-o comunitate mică ar putea avea o operațiune relativ laid-back, cu un personal mic. Pe de altă parte, medicii care lucrează într-o cameră de urgență într-un decor urban s-ar putea confrunta cu cazuri extreme și ridicat de stres în mod regulat. Mulți medici aleg să se specializeze într-un anumit domeniu, care de multe ori dictează tipul de mediu în care lucrează și cantitatea de stres cu care se confruntă.

Program de lucru

programările Medicii pot fi solicitante, dar cum acestea sunt o provocare depinde de tipul lor de muncă. Un medic pediatru sau un medic de familie ar putea fi capabil să țină ore de afaceri mai regulate, dar un chirurg frecvent este de gardă și efectuează proceduri care pot merge bine trecut opt ​​ore de o zi de lucru tipic de multe ori. Înainte de a stabili o carieră, toți medicii au nevoie pentru a finaliza o rezidenta, care de obicei va necesita timp de ore, inclusiv noaptea și în weekend și perioade frecvente de a fi de gardă.

Cum de a obține locuri de muncă

START EARLY

Noțiuni de bază în școală medicală necesită a fi un elev de mare realizare și luând clasele potrivite, inclusiv biologie, chimie, fizică, matematică și, ca un student.

ANGAJATE BE

De formare pentru a fi un medic poate dura la fel de mult ca un deceniu dincolo de a câștiga o diplomă de licență.

SPECIALISE

Până când elevii medicale încep rezidențe lor, ei pot începe să se concentreze pe o specialitate.

Compararea Joburi similare

Există mai multe profesii din domeniul medical, altele decât medici, care ajuta la tratarea pacientilor. Printre ei, cu salarii anuale mediane, sunt:

 • Stomatologi: $ 158,120
 • Asistenti medic: $ 104,860
 • Practicienii Nurse: $ 110,930

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii , 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *