Hoe u een werkgever kunt laten zien dat u op het werk toegevoegde waarde heeft

Posted on

Zo geeft u een werkgever die je hebt toegevoegd Value at Work

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen tijdens een zoeken naar een baan is tonen de hiring manager wat u kunt brengen aan het bedrijf. Werkgevers op zoek naar kandidaten die waarde toevoegen aan hun organisatie, en een van de doelstellingen van de personeelsmanager is om te zorgen dat de mensen die ze huren zijn top performers die zal slagen in de positie te maken. U kunt het voor hen gemakkelijker te maken door te laten zien dat je heel goed gekwalificeerd voor de job.

Uw CV, sollicitatiebrief en andere job materialen kunnen laten zien hoe u waarde in uw vorige functies hebt toegevoegd. Als je geselecteerd voor een interview, voorbeelden aandeel van uw prestaties aan te tonen hoe je de perfecte keuze voor de rol zou zijn.

Tip: Door waarop duidelijk de manieren waarop je in vorige functies opgevolgd, zal u helpen werkgevers zien waarom u een waardevolle werknemer zou zijn.

Zo geeft u een potentiële werkgever Uw waarde

Definieer “succes” in uw vorige posities. Voordat zelfs het schrijven over de prestaties op het werk, na te denken over hoe het succes werd gemeten in uw eerdere rollen. Als u in de verkoop werkte, zou succes zijn gemeten door het aantal klanten je had. Als je een leraar was, kan uw succes zijn gemeten voor een deel door kwaliteiten van je leerlingen en testscores. Zorg ervoor dat u weet wat succes eruit zag in elke positie die je hebt gehouden.

Maak een lijst van manieren waarop je succes hebt bereikt . Nadat je op “succes” in uw vorige baan hebt gedefinieerd, maak een lijst van de keren dat je boven en buiten te leveren ging. Bijvoorbeeld, zou u een maand mee wanneer u een aantal nieuwe klanten, of een tijd waarin testscores van uw studenten aanzienlijk verbeterd in de loop van het jaar verworven.

Kwantificeren dat succes. Zodra u een lijst van prestaties en resultaten, denk aan manieren om dat succes te kwantificeren . Numbers Help de managers precies zien hoe je waarde hebt toegevoegd aan een bedrijf. Deze cijfers hebben geen betrekking te hebben op de winstgevendheid. In plaats daarvan kunnen ze verwijzen naar tijdwinst, de kosten verlaagd, of processen verbeterd. Bijvoorbeeld, als je een administratief medewerker, kunt u uitleggen dat u uw kantoor overgestapt op een e-bestandssysteem dat het bedrijf ongeveer $ 1.000 per jaar in papier goederen opgeslagen.

Maak een lijst van onderscheidingen die je hebt ontvangen. Vermelding van alle prijzen of andere vormen van erkenning die u heeft ontvangen bij ook werk toont aan dat uw werkgever erkend uw belang is voor het bedrijf.

Gebruik waarde-gerelateerde zoekwoorden. Gebruik actieve werkwoorden en andere zoekwoorden in uw CV en begeleidende brief die helpen om te tonen hoe u de toegevoegde waarde, terwijl op uw vorige bedrijven. Sommige woorden die je kunt gebruiken zijn:

 • Bereikt / aangewezen / won
 • gemaakt
 • Verminderde / toegenomen
 • Ontwikkelde
 • Vernieuwd
 • verbeterde
 • gelanceerd
 • Inkomsten / winst
 • Opgeslagen
 • Onder het budget

Wanneer en hoe te Uw waarde Vermelding

Markeer uw prestaties in uw CV

In het werk geschiedenis gedeelte van uw cv, niet zomaar een lijst van uw taken voor elke vorige baan. In plaats daarvan, onder meer voorbeelden van hoe u een meerwaarde voor elke onderneming. Een manier om dat te doen is het gebruik van bullet points om je prestaties te benadrukken in elke rol.

U kunt een aantal van uw meest significante voorbeelden toegevoegde waarde benadrukken in je samenvatting cv , als je die hebt. Bijvoorbeeld, een redacteur van een CV samenvatting die zegt: “Freelance editor met 10 jaar ervaring een herziening van artikelen, essays en boeken te schrijven. Bewerkt een gemiddelde van 200 pagina’s per week voor tientallen van de bekroonde auteurs en tijdschriften.” Deze samenvatting CV kwantificeert het succes van de editor in termen van haar vermogen om een grote hoeveelheid pagina’s en een aantal klanten af te handelen. Ook wijst hij op haar ervaring met de kwaliteit schrijven.

Deel een verhaal in je sollicitatiebrief

In je sollicitatiebrief, markeert twee of drie vaardigheden of talenten die laten zien hoe u de juiste pasvorm voor de baan . Voor elke vaardigheid, melden een keer dat je het gebruikt voor succes voor uw bedrijf te bereiken.

Bijvoorbeeld, zou je kunnen zeggen dat je een leraar die heeft een sterk lokaal management vaardigheden. Je kon geeft u klassen van maximaal 35 studenten te beheren en je drie lesuren awards hebben gewonnen voor uw effectief klassenmanagement.

Tip: Door het kwantificeren van uw succes en het benadrukken van je prijzen, zul je werkgevers die uw vorige organisatie die u gewaardeerd te laten zien.

Tijdens een sollicitatiegesprek

In je interview, kunt u een specifieke vraag, zoals te krijgen “Vertel ons hoe je waarde bij uw vorige baan hebben toegevoegd.” Als je dat doet, voorbeelden aandeel in de successen uit de lijst die u hebt gemaakt voor het interview.

U kunt ook vermelden hoe je waarde hebt toegevoegd bij het beantwoorden van andere vragen tijdens een sollicitatiegesprek. Bijvoorbeeld, als u het nastreven van een baan als gastvrouw en de interviewer vraagt ​​of je kan omgaan stress op het werk, kon je het gemiddelde aantal personen waarmee u gezeten op doordeweekse avonden en in het weekend bij je vorige hostessing baan noemen. Dit zal de werkgever kunt u een drukke restaurant omgeving te beheren te tonen.

Voorbeelden van Hoe te tonen die je hebt toegevoegd Waarde

Gebruik deze monsters voor inspiratie bij het schrijven van uw CV en sollicitatiebrief en bij de voorbereiding voor een interview.

Monster Employment Geschiedenis Sectie van een CV

WORK HISTORY
Senior Event Coordinator , ABC Events, Boston, MA 2017-heden

 • Gepland en uitgevoerd meer dan 125 evenementen, waaronder zakelijke retraites, fondsenwervers, en workshops voor groepen tot 300 deelnemers.
 • Managed budgetten evenement van maximaal $ 50.000, de voltooiing van gebeurtenissen binnen het budget van 100% van de tijd.
 • Ontving een gemiddelde van 4.81 van de 5 sterren van klanten.

Wedding Planner Assistent coördinator , Claire Smith Bruiloften, Hartford, CT 2015-2017

 • Co-geplande en co-uitgevoerd dan 25 bruiloften met partijen van maximaal 250 personen.
 • Verantwoordelijk voor het beheer van relaties met meer dan 20 leveranciers over het grotere gebied van New England.
 • Beheerde begrotingen van maximaal $ 100.000.
 • Gepromoveerd van assistent van assistent-coördinator als gevolg van mijn uitstekende budgettering en organisatorische vaardigheden.

Monster Paragraaf van een sollicitatiebrief

Je staat in de functieomschrijving u een barman met een uitgebreide ervaring in een snel veranderende omgeving willen. Ik ben zeer comfortabel en vertrouwd met het werken in grote, drukke restaurants. Als gastvrouw bij ABC restaurant voor drie jaar, zat ik een gemiddelde van 300 tafels per dag. Toen ik overgestapt op runner en vervolgens barman bij XYZ Bar and Taproom, diende ik 200-400 klanten in het weekend. Mijn supervisor eens bekroond met me “Werknemer van de Maand” als gevolg van mijn vermogen om de druk van een drukke werkomgeving af te handelen.

Sample reactie op een interview vraag

Het volgende is een voorbeeld van een reactie op het interview vraag: “Waarom zouden we u huren?”:

Ik heb veel van vertrouwdheid werken in een startup omgeving, zoals de jouwe. Ik geniet van de kans vernieuwend en creatief te zijn, dat een startup biedt. U zei in de jobaanbieding u wilt een innovatief denker die creativiteit kunnen gebruiken om de efficiëntie te verhogen. Dit is het soort werk dat ik graag doe. Bijvoorbeeld, in mijn vorige functie als directeur van de operaties, medewerkers waren vaak te laat voor vergaderingen. Ik besefte dat één oplossing was om een ​​efficiënter planningsysteem voor vergaderingen te creëren. Ik schakelde ons kantoor om een ​​nieuw planningssysteem dat gemist bijeenkomsten en fouten in de kamer opdrachten met 20% verminderd. Ik bood ook drie trainingen in het nieuwe systeem, zodat er weinig fouten van gebruikers, zelfs in de eerste week van het gebruik van het systeem.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *