Gemeenschappelijke leraar interview vragen en Beste Antwoorden

Posted on

 Gemeenschappelijke leraar interview vragen en Beste Antwoorden


Wat is de beste manier voor te bereiden voor een leraar sollicitatiegesprek? U kunt zelfvertrouwen op te bouwen en vermindert de stress van het interview door plannen hoe te reageren op vragen van tevoren. Begin met jezelf af te vragen: “Wat kan ik doen om mijn kandidatuur krijgt een zorgvuldige afweging voor een baan in het onderwijs? Hoe zal ik mezelf opvallen?”Bundelen Dan voorbeelden en anekdotes die u zullen helpen om een ​​gedenkwaardige indruk te maken.

Wat de interviewer wil weten

Schooldirecteuren en andere leden van een verhuren commissie ambachtelijke de vragen die ze stellen om te bepalen of je een goede pasvorm voor hun school als een kampioen voor de bij hun school district beleid zal zijn.

Leer zoveel als je kunt over de scholen u solliciteert, zodat je beter in staat om te anticiperen op het soort vragen wordt je gevraagd over uw onderwijs filosofie en in de klas stijl van leidinggeven zal zijn.

12 Common Leraar Interview Vragen en Beste Antwoorden

Geef je mening over deze lijst met vragen die u zou kunnen worden gesteld tijdens een leraar sollicitatiegesprek, met voorbeelden van de beste manier om te reageren op elk.

Vragen over je als leerkracht

Deel uw enthousiasme voor het onderwijs, het werken met studenten, en voorbeelden van hoe u uw klas zou leren. Wees bereid om vragen over waarom je geïnteresseerd bent in de job, hoe je verschillende soorten leerlingen binnen dezelfde les te geven, en hoe je omgaat met de uitdagingen in de klas te beantwoorden. Je moet ook bereid om uw onderwijs en in de klas managementfilosofieën bespreken.

1. Waarom heb je besloten om leraar te worden?

Wat ze willen weten:  Het onderwijs is een van de meest uitdagende van beroepen, met een hoge mate van burn-out. U zult deze vraag worden gesteld, zodat de verhuur commissie uw enthousiasme en inzet kan meten aan het onderwijs.

Sample Antwoord : Vanaf het moment dat ik jong was, heb ik leren geliefd en gewaardeerd de grote leraren die een nieuwe wereld voor mij open. Het is de enige carrière die ik ooit overwogen, omdat ik echt willen hun voorbeeld te volgen en, nu op mijn beurt, inboezemen een vreugde van het leren in mijn eigen studenten.

2. Welk type classroom management structuur zou je implementeren als je ingehuurd?

Wat ze willen weten:  Uw interviewer is geïnteresseerd in hoe je een klaslokaal zou behandelen, vooral als klassen zijn groot in hun school.

Sample Antwoord : Ik neem een proactieve benadering van klassenmanagement, het modelleren van positief gedrag voor mijn studenten en het stimuleren van ondersteunende peer-to-peer communicatie. Ik identificeer me ook wat triggers stress in individuele studenten, en ben bereid om hen te steunen als er zich problemen voordoen.

3. Hoe heb je gebruikt, of hoe ga je gebruiken, de technologie in de klas? 

Wat ze willen weten:  Interactive klas technologieën hebben veranderd het leren van de afgelopen tien jaar. Wees klaar om uw vertrouwdheid met gemeenschappelijke tools zoals Smart Boards te beschrijven.

Sample Antwoord : In mijn laatste klas, de leerlingen gebruikt tabletten voor het maken en beheren van hun eigen website, die bleek een geweldig hulpmiddel om te communiceren met ouders en waardoor ze de dagelijkse activiteiten van hun kinderen hebben deelgenomen aan te zien.

Vragen over u als een Learner

De interviewer of het inhuren van commissie zal willen weten hoe u persoonlijk te leren, uw onderwijs kwalificaties en referenties, geen voortgezet onderwijs die u hebt ontvangen benaderen en hoe je stroom met technologische vooruitgang en nieuwe benaderingen van het leren te blijven.

4. Welke aanpak of strategie gebruikt u om nieuwe informatie te leren?

Wat ze willen weten:  Deze vraag heeft betrekking op de vraag of je bewust na te denken over de individuele leerstijlen – zowel uw eigen en die van uw studenten.

Sample Antwoord : Ik vind Ik leer nieuw materiaal het best door het schrijven van notities als ik lees of als ik luister naar iemand die een lezing geeft. Het proces van het schrijven van de belangrijke details werkt op twee manieren: ten eerste, het helpt me te absorberen en denk goed na over de nieuwe informatie en de tweede, mijn aantekeningen dienen als een studiegids die ik kan verwijzen naar de toekomst.

5. Wat voortgezet onderwijs lessen, workshops, trainingen, etc. heb je bijgewoond?

Wat ze willen weten:  Alle docenten moeten voortgezet onderwijs te volgen om hun certificering te behouden. Gebruik uw reactie op de presentatie van de specifieke gebieden van de onderwijspsychologie theorie en praktijk dat je onder de knie hebt en dat zal waarde toevoegen aan uw school.

Sample Antwoord : Het district waar ik het hele jaar werkte eerder gedane aanbod voortgezet onderwijs kansen in de avonduren. Ik heb deelgenomen aan deze sessies regelmatig. Ik heb vooral genoten van de geletterdheid trainingen die gericht zijn op de vroege kinderjaren literatuur en leerstrategieën. Ik heb ook het geluk om de jaarlijkse Voorlichting van het Autisme conferentie in New York City voor de laatste twee jaar bij te wonen geweest. Ik probeer om te profiteren van eventuele permanente educatie mogelijkheden voor mij.

Vragen over u als onderdeel van een Teaching Team en Classroom Community

Scholen willen een gevoel van gemeenschap binnen de school te bevorderen, vooral in de klaslokalen. U zult waarschijnlijk vragen worden gesteld over uw vermogen om te werken als onderdeel van een team van docenten en bestuurders, evenals uw vaardigheden en ervaringen overbruggen van de kloof tussen de leerlingen in de klas en hun families thuis.

6. Wat interesseert u over ons district?

Wat ze willen weten:  Je zou versteld staan hoeveel entry-level onderwijs kandidaten niet naar school districten onderzoek voor hun interviews. Het inhuren van commissies te verzoeken deze vraag om te zien of je genoeg hebt om je huiswerk te doen en te leren over de behoeften van hun school district is geïnteresseerd.

Sample Antwoord : Als ouder van een 4e grader in de wijk, heb ik uit de eerste hand ervaren hoe warm en gastvrij de docenten en beheerders zijn. Het gevoel van de gemeenschap van de school district werkt hard om te bevorderen en te onderhouden is iets wat ik nog nooit in een van de scholen ik bijwoonde of onderwezen in. Iedereen kent de naam van mijn dochter, mijn naam, en u kunt vertellen dat iedereen in de school is echt ervaren blij om daar te werken met de studenten en hun families.

7. Zou u geïnteresseerd zijn in het leiden van elke naschoolse activiteiten zijn?

Wat ze willen weten:  goede scholen zijn altijd op zoek naar manieren om het leven van hun leerlingen te verrijken. Bereid zijn om naschoolse activiteiten zoals sport teams, clubs, of academische teams te leiden zal een sterk punt in uw voordeel zijn.

Sample Antwoord : In de zomer, ik ben de directeur van een theater kamp aangeboden door het kunstcentrum in de stad. Ik zou het leuk vinden om deel te nemen in een drama clubs of de prestaties van de kinderen deelnemen aan het hele jaar door. Of, als er niet een drama club, ik zou zeker graag een beginnen, als dat is iets dat de school zou geïnteresseerd. Terwijl theater gebeurt er mijn persoonlijke passie te zijn, als er sprake is van andere activiteiten die zijn vooral in behoefte aan steun en dat ik een goed geschikt voor zou zijn, zou ik bereid maar ik kan om te helpen.

Vragen over leerlingen en ouders

Als een manier om uw onderwijs stijl en communicatieve vaardigheden, kan u worden gevraagd over hoe je zou omgaan met leerlingen en ouders.

8. Hoe zou u omgaan met een student die zijn gewone laat?

Wat ze willen weten:  Uw interviewer is geïnteresseerd om te weten hoe je zou betrekking hebben one-on-one met leerlingen weergeven van niet-productieve gedrag.

Sample Antwoord : Als een kind naar school te laat op een regelmatige basis komt, zou ik eerst praten met het kind om te zien of er iets aan de hand op school of thuis die hem of haar wordt veroorzaakt door te laat komen. Na een gesprek met het kind, en afhankelijk van wat zij gemeen hebben, zou ik met mijn begeleider bespreken de best mogelijke aanpak van de familie om te praten over de herhaalde traagheid.

9. Hoe zou u een onwillige student betrekken?

Wat ze willen weten:  Deze vraag is bedoeld om de discussie over hoe je studenten met verschillende leerstijlen te motiveren prompt.

Sample Antwoord : Als een student lijkt terughoudend om deel te nemen tijdens een bepaald onderwerp, dan zou ik mijn ervaring gebruiken werken met verschillende soorten leerlingen en aan te passen mijn onderwijs strategieën om de student te betrekken bij een manier dat ze meer comfortabel om mee zou voelen. Dit kan zijn door het hebben van de student (en) werken met een partner, of het maken van mijn lessen rond een onderwerp dat de student meer waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in te kunnen zijn.

10. Wat zou je zeggen tegen een boze ouder over de kwaliteit van hun kind?

Wat ze willen weten:  Een van de moeilijkste uitdagingen in het onderwijs is het hebben om te communiceren met afkeurende ouders. Opdrachtgevers moeten weten dat hun leraren rustig kunnen werken om kritiek onschadelijk te maken.

Sample Antwoord : Als ik een ouder die is boos over een graad hun kind kreeg, zou ik bieden voor een ontmoeting met de ouder en bewijsmateriaal van de lessen die het kind ter voorbereiding op de beoordeling ontvangen. Ik zou dan vragen de ouder (s) om me te helpen brainstormen over manieren waarop hun kind zou kunnen voorbereiden en beter presteren op assessments. Bijvoorbeeld, ik had eens een kind die consequent worstelde met zijn wekelijkse spelling werk.

Voor zijn ouders contact met me, ik stak zijn hand uit om hen, nadat hij gaf in zijn tweede wekelijkse test onvolledig. Ik vroeg de ouder als we konden bedenken van een aantal strategieën kan het kind zowel in de klas en thuis te gebruiken om de student spelling vaardigheden te verbeteren. Elke situatie is anders, natuurlijk, maar als ik ben in staat om een ​​herkansing van de beoordeling te bieden, zou ik meer dan gelukkig zijn om dit te doen.

11. Wat zou je doen als je verdacht verwaarlozing of misbruik in het huis van één van je leerlingen?

Wat ze willen weten:  Teachers loop een delicate lijn als pleitbezorgers voor het welzijn van hun leerlingen. Denk na over hoe je zou reageren moet je vermoedt dat er een kind is onderworpen aan misbruik geweest.

Sample Antwoord : Ik neem mijn positie als gemandateerde reporter zeer serieus. Ik ben me bewust van het district dagelijkse gezondheid check-systeem dat de vroege kinderjaren leraren nodig zijn om dagelijks uit te voeren. In mijn vorige functie, we hebben ook dagelijkse controles als de kinderen elke ochtend zou aankomen. Er was een kind in mijn vorige klas die vreemde blauwe plekken had op beide armen en ik was niet zeker of de blauwe plekken waren afkomstig ruw spel met broers en zussen of vrienden, of van een volwassene fysiek misbruik.

Voordat ik iets gezegd voor iedereen, meldde ik wat ik zag aan de opdrachtgever die me begeleid bij het proces om de oorzaak van de blauwe plekken te bepalen. Uiteindelijk werd ontdekt dat de blauwe plekken waren afkomstig uit oudere broer of zus van het kind. De manier waarop mijn school de situatie omgegaan stelde ons in staat om het kind in een veilige situatie te waarborgen, zonder vals beschuldigen of verstoring van de ouders.

12. Als je een kind gepest in de klas, hoe zou je gaan met de situatie opgevallen?

Wat ze willen weten:  Pesten is een groot probleem in de scholen. Welke maatregelen zou u nemen om te herkennen, te voorkomen of te reageren op het in je klas?

Sample Antwoord : Een van de belangrijkste grote groep activiteiten die ik met mijn klas aan het begin van het jaar samen schrijven van onze klasse regels. Ik maak er een big deal; we samen komen met en ga akkoord met de regels, en we hebben allemaal tekenen van de poster in een streven naar ons best doen om de regels te volgen, terwijl ook anderen helpen om de regels in de gehele dag te volgen. Een van de belangrijkste regels op onze affiche is om niet te pesten andere kinderen.

Ik gebruik deze groepsactiviteit als een kans om te praten over wat het betekent om te pesten, en wat te doen als een student wordt gepest of ze zien dat iemand gepest. Een deel van de les is het maken van anti-pest posters die we hangen in onze klas en in de zalen. Als ik getuige geweest van pesten, zou ik al het gescheiden betrokken kinderen te praten, en ik wil ook opnieuw onze anti-pest les en posters met de hele klas.

Tips om Leraar Interview vragen te beantwoorden

Tijdens het interview, moet je meer dan alleen maar geven generieke antwoorden op de vragen die je gevraagd wordt te doen. De beste kandidaat in staat om uit te leggen hoe zij gekwalificeerd voor de baan zal zijn en waarom ze een goede pasvorm voor de school zou zijn.

Het maakt het veel gemakkelijker voor een personeelsmanager om een ​​beslissing te nemen wanneer de aanvrager omschrijft waarom ze een geweldige huren zou zijn.

Maak het persoonlijk:  Neem de tijd om uw antwoorden personaliseren om vragen te interviewen. Inclusief hoogtepunten van je achtergrond, vaardigheden en professionele ervaring die om het werk dat je solliciteert relevant zijn. Focus op vaardigheden om het veld meest relevant is.

Hier is een lijst van de didactische vaardigheden interviewers zijn het meest geïnteresseerd in. Natuurlijk, communicatie, organisatie, en kritisch denken staan ​​hoog op de lijst van gewenste kwaliteiten. Als je terugkeert naar de klas na een loopbaanonderbreking, bereid zijn om het gat in uw ervaring aan te pakken.

Geef voorbeelden:  De interviewer zal waarschijnlijk vragen u gedrags interview vragen, die u nodig heeft om een voorbeeld van hoe je iets deden. Bijvoorbeeld, kan een interviewer zeggen: “Vertel me over een tijd dat je een gedrags probleem behandeld met een student.” Dit soort vragen moet u denken aan voorbeelden uit het verleden onderwijs ervaringen. Om deze vragen te beantwoorden, leg de situatie en wat je gedaan hebt om ofwel een probleem op te lossen of het bereiken van succes.

Vervolgens beschrijft het resultaat.

Zelfs als de vraag is niet een gedrags-interview vraag, is het vaak handig om een ​​specifiek voorbeeld te bieden. Bijvoorbeeld, situationele interview vragen te stellen u voor een mogelijke toekomstige situatie op het werk te overwegen. Een interviewer vraagt ​​zich misschien af, “Hoe zou u een ouder die denkt dat je zijn kind onterecht ingedeeld behandelen?” Hoewel deze zijn over de toekomstige situaties, kunt u nog steeds antwoorden met een voorbeeld uit een ervaring uit het verleden. Het helpt om een ​​lijst van anekdotes je kunt tekenen op te creëren, gericht op situaties waarin je actie had een duidelijk, positief resultaat.

Onderzoek van de School:  onderzoek naar de school district en de school waar je gaat werken als je ingehuurd. Je zult in staat om veel van deze informatie op de website van de school district te vinden. Ook als u een verbinding met een leraren die in de school werken, de wijk, of ouders van wie de kinderen naar de school, vraag hen om hun inzicht in de baan. Hoe bekender je bent met de academici, buitenschoolse activiteiten, sport, student profielen, en het curriculum, hoe beter uitgerust zult u om zinvolle vragen te stellen en zorgen voor genuanceerde antwoorden op vragen te interviewen.

Wees voorbereid op een Panel Interview:  Wanneer u interviewen voor een baan in het onderwijs, kunt u worden verwacht dat zij een interview met een verscheidenheid van verschillende componenten.

U kan nodig zijn om een ​​interview met een panel, waarin het schoolhoofd, administratief personeel, andere docenten en ouders kunnen zijn. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een ​​interview met een zoektocht commissie die belast is met het screenen van kandidaten alvorens over te gaan tot een formeel gesprek voor de baan.

Bereid je voor op een Mini-lesje te leren:  Voor of na het interview is dit misschien ook gevraagd worden om een mini-les aan een groep studenten of docenten voorwenden om studenten, leren tijdens uw gesprek.

Zorg ervoor dat u precies weet wat je nodig hebt om voor te bereiden op elk interview, dat duidelijk moet worden vermeld in een e-mail of via de telefoon, het meest waarschijnlijk wanneer u het regelen van uw interview datum en tijd.

Hoe de beste indruk te maken

Vaak aan het eind van een interview, wordt u gevraagd of u nog vragen voor de interviewer. Dit is wanneer je uitgegroeid tot de interviewer en hebben de kans om een ​​aantal goed doordachte vragen te stellen.

Bekijk de lijst met goede vragen te stellen tijdens een interview voor het onderwijs banen. Het is belangrijk dat u bereid met vragen om uw enthousiasme voor de positie en uw interesse om meer te leren over de rol, de school of de wijk aan te tonen komen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *