Sports Scout-functiebeschrijving: salaris, vaardigheden en meer

Posted on

Sport Scout Job Description: Salaris, Skills & More

Sports scouts zoeken en werven van nieuwe leden van een sportteam aan het college, amateur of professioneel niveau. Ze evalueren fysieke vaardigheden van de atleten, houding, en andere factoren die hun succes op een team zou kunnen bepalen. Scouts zijn een integraal onderdeel van de verbetering van het niveau van het talent van een team, die kan betalen op lange termijn dividenden in termen van prestaties en wint.

De meeste scouts werken met een specifiek sportteam, maar er zijn ook scouting posities verbonden met externe diensten die vervolgens hun informatie om teams te verkopen. In sommige gevallen, scouts zijn ook coaches van sportteams.

Sport Scout Taken en verantwoordelijkheden

Deze job vereist in het algemeen de mogelijkheid om het volgende werk te doen:

 • Vind potentiële atleten door het volgen van sportnieuws en het ontwikkelen van relaties met coaches van de middelbare school en Amateur Athletic Union (AAU) teams
 • Welke sporten beoefende en video’s van de atleten in aanmerking om hun prestaties te evalueren
 • Analyseer de prestaties statistieken van de aspirant-sporters
 • Vergelijk potentiële atleten met die op potentiële tegenstander teams
 • Geef rapporten en aanbevelingen aan de coach, manager, of eigenaar van het team waarvoor ze zijn scouting
 • Coördineren en stimulansen bieden aan potentiële spelers

Op het professionele niveau, de meeste scouts evalueren jonge spelers om te proberen om te bepalen of een dag zullen ze in staat een bijdrage te leveren op het professionele niveau. De scouts ook helpen te bepalen op welk niveau het team zou moeten investeren in een bepaalde speler. Dit geldt ook voor de beslissing over het al dan niet om een ​​speler en hoeveel geld te bieden voor een tekenbonus stellen.

College recruiters scout ook de middelbare school talent, maar zijn meestal coaches met het college team.

Sport Scout Salaris

Een sport scout salaris kan variëren afhankelijk van de locatie, ervaring, bedrijf, of op school waarvoor zij werkt, evenals de vraag of de positie is full-time of part-time. Omdat veel sporten scouts werk minder dan de volledige tijd, het salaris gemiddelden zijn over het algemeen laag.

 • Median Jaarsalaris: $ 32.270
 • Top 10% Jaarsalaris: $ 75.400
 • Onderste 10% Jaarsalaris: $ 18.670

Bron: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Onderwijs, opleiding en certificering

De meeste scouts zijn oud-sporters, en anderen zijn huidige of voormalige coaches met jarenlange ervaring na de sport.

 • Opleiding: College is niet per se een vereiste voor scouts die een sport op een hoog niveau hebben gespeeld en ontwikkelde een scherp oog voor talent. Echter, sport scouts hebben meestal een bachelor’s degree in business, marketing, verkoop, of sport management.
 • Achtergrond en ervaring : Omdat scouts de mogelijkheid om talent te evalueren in jonge spelers moeten beschikken, moeten ze een uitgebreide achtergrond in het spelen van de sport, met name bij de hogeschool of professioneel niveau, het trainen op een hoog niveau, of vele jaren van het volgen van de sport hebben.

Sport Scout Skills & Competencies

Terwijl scouts voor sportteams kan afkomstig zijn van een grote verscheidenheid van achtergronden, zij moet in het algemeen de volgende kwaliteiten om succesvol te zijn hebben:

 • Besluitvorming vaardigheden : Scouts moeten analytisch en selectief zijn bij het kiezen mogelijk spelers voor een team en moet beslissingen nemen op basis van wat het beste is voor het team ze werken met.
 • Communicatie: Scouts moeten effectief aanwezig mogelijke kansen om potentiële spelers en presenteren opties om de coaches en teams ze werken met.
 • Passion: Een succesvolle coach moet gepassioneerd genoeg om alle ins en outs van een sport en verblijf huidige leren over spelers en relevante trends zijn.

Werkvooruitzicht

Terwijl de markt voor sport scouts naar verwachting sneller zal groeien dan de gemiddelde carrière, tegen een tarief van 13 procent tot 2026, kan er een hoge mate van concurrentie voor de top scouting posities, volgens de BLS.

Werkomgeving

Een scout kan wat werk te doen in een kantoor, maar de meerderheid van het werk vindt plaats in de plaatsen waar de sport ze scouten wordt afgespeeld. De positie vereist ook typisch reizen naar spelers in actie te zien.

Werkschema

Werkuren kunnen variëren voor scouts en kan in het weekend en ‘s avonds te nemen. Veel scouts zijn zelfstandigen en worden betaald voor individuele scouting opdrachten met wisselende uren. Andere scouts werk part-time in een bepaald gebied of regio voor een team. Als ze het bouwen van een track record van succes, full-time banen die grotere gebieden of coördinatie van de overige scouts zijn een optie. Sommige scouts vooraf aan scouting director banen met teams of andere administratieve functies, zoals een general manager.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *