Onderwijs en vergunningseisen – Hoe maak je een arts te worden

Posted on

Onderwijs en vergunningseisen - Hoe maak je een arts te worden

Artsen , ook wel artsen, diagnose en ziekten en verwondingen van de behandeling van mensen. Op basis van de verschillen in hun opleiding en filosofieën, ze hebben ofwel de aanduiding MD (Doctor of Medicine) of DO (Doctor in de holistische geneeskunde) achter hun naam, bijvoorbeeld, Jane Brown, MD of Jim Smith, DO.

Hoewel beide artsen en DOS traditionele methoden gebruiken om hun patiënten, bijvoorbeeld, medicijnen en chirurgie-artsen van osteopathie (osteopaten) behandelen benadrukken de holistische geneeskunde, preventieve zorg, en bewegingsapparaat van het lichaam. Artsen van de geneeskunde kan ook worden aangeduid als allopaten. Je leert wat je moet doen om een arts, zoals onderwijs en worden licentie-eisen , afhankelijk van welke soort training u kiest.

Zoek eerst uit als je de kenmerken die u zullen helpen slagen in deze carrière . Omdat uw training zal voornamelijk bestaan uit wetenschap cursussen, een sterke moet je  aanleg  voor dit onderwerp. In aanvulling op deze specifieke  soft skills  die de persoonlijke kwaliteiten die u in staat om uw werk goed te doen zijn, zijn vereist. U, natuurlijk, moet medelevend en gevoelig voor de gevoelens van andere mensen. Sterke  kritisch denken  en het oplossen van problemen vaardigheden , evenals uitstekende  luisteren  en  spreekvaardigheid , zal u toelaten om te communiceren met patiënten en collega’s. Je moet ook goed worden georganiseerd en detail-georiënteerd.

vereiste opleiding

Wilt u een arts te worden, maak je klaar om te committeren aan de besteding van ten minste 11 jaar op de post-middelbare school opleiding. Na het gaan naar de universiteit vier jaar om een bachelor’s degree te krijgen, moet u de medische school voor vier jaar. Je zal ofwel een DO of MD-graad te verdienen. Dat zal worden gevolgd door drie tot acht jaar van het academisch medisch onderwijs (GME) in de vorm van een stage of residency programma.

U moet een medische school die is geaccrediteerd door het bijwonen Liaison Committee on Medical Education (LCME) of de  American Association Osteopatisch Commissie over Osteopathic College Accreditatie  (COCA). Websites van beide organisaties een lijst van geaccrediteerde opleidingen.

Wat kunt u verwachten om te studeren in med school? Uw cursussen zal de volgende, maar kunnen verschillen, afhankelijk van het feit of u een allopathisch of osteopathie programma bij te wonen waarschijnlijk zijn onder meer:

 • Biomedische Building Blocks
 • geïntegreerde Pathofysiologie
 • Human Gross en Developmental Anatomy
 • Fysiologie
 • medische Genetica
 • farmacologie
 • Histologie en Embryologie
 • Menselijke voeding
 • Immunologie
 • infectieziekten
 • Oogheelkunde
 • Opdrachtgevers of Medicine
 • Opdrachtgevers of Surgery

In aanvulling op uw cursussen, ontvangt u ook uitgebreide klinische training door middel van klinische rotaties. Verwacht te werken in een verscheidenheid van klinische specialiteiten, waaronder kindergeneeskunde, verloskunde en gynaecologie, familie geneeskunde, chirurgie, spoedeisende geneeskunde en interne geneeskunde, het krijgen van hands-on training met patiënten.

Krijgen in Medical School

Toelating tot de medische school is zeer concurrerend. Volgens de Amerikaanse Vereniging van Universiteiten van de osteopathie  (AACOM), een kandidaat met de beste kans op het krijgen in een school van de osteopathie “is goed afgerond, heeft een brede achtergrond … en heeft academische uitmuntendheid aangetoond.” Daarnaast is hij of zij “wil om mee te doen in zijn of haar gemeenschap en besteden tijd om te weten zijn of haar patiënten, is medelevend, en heeft solide communicatieve vaardigheden en een helende aanraking” (American Association of Colleges van de osteopathie.  Kwaliteiten van een succesvolle Osteopatisch Medical Student ) .

Het artikel stelt ook dat veel aanvragers osteopathische medische programma’s zijn niet-traditionele studenten die ouder zijn (25% van de toegelaten studenten zijn leeftijd van 26 jaar of ouder). Ze komen uit een verscheidenheid van de carrière van achtergronden.

Allopathische (MD) programma’s zijn ook uiterst concurrerend en selectieve. Net als DO programma’s, ze op zoek naar studenten die goed academisch hebben gepresteerd. Zij geven de voorkeur kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden en die leiderschapskwaliteiten hebben aangetoond.

Aanvragers meestal moet hebben voldaan aan voorwaarde college cursussen in de wetenschappen, met inbegrip van de biologie en de algemene en organische chemie, wiskunde, Engels, en statistieken. Hoewel er geen specifieke eisen variëren per school, de American Medical Association (AMA) stelt dat een gemiddeld eindcijfer van 3,5 en 4 op een 4 puntsschaal is vereist voor toelating (American Medical Association. Voorbereidingen voor Medical School). Bovendien moet men goed presteren op het Medical College Admissions Test (MCAT).

Wat u moet doen na het uitvoeren van Uw Medical Education

Na het invullen van uw medisch onderwijs, moet u in licentie gegeven aan de praktijk geneeskunde in de staat waarin u wilt werk. Alle 50 staten in de Verenigde Staten, evenals het District of Columbia, hebben state medische licentie-boards die verantwoordelijk zijn voor het verlenen van vergunningen artsen zijn.

Terwijl elk bord heeft zijn eigen eisen, allemaal vereisen met een erkende medische school afgerond en graduate medisch onderwijs. MD moeten alle drie de delen van de Verenigde Staten Medical Licensing Examination (USMLE) passeren, en DOS moeten alle drie niveaus van de Comprehensive Osteopatisch Medical Licensing Examination (comlex-USA) passeren. Neem contact op met de staat medische raad in uw staat om te leren over de vereisten. De Federatie van State Medical Boards  publiceert ook de State-specifieke eisen voor Initial Medical Licensure.

In aanvulling op het krijgen van een state-licentie, veel artsen ervoor kiezen om gecertificeerd boord in een medisch specialisme geworden. Elk van de lid raden van bestuur van de American Board of Medical Specialties  verleent  certificering  die om de paar jaar moet worden verlengd. Initiële certificering vereist de voltooiing van de medische school en graduate medisch onderwijs, en slagen voor een schriftelijk of mondeling examen in dat gebied van specialisatie.

Hoe u uw eerste baan als arts

Bereidt zich voor om een ​​arts te worden kost veel inspanning, en niet te vergeten geld: vier jaar van de universiteit, vier jaar van de medische school, en drie tot acht jaar van post-graduate medisch onderwijs. Na al dat, is er een examen te passen.

Het krijgen van een licentie kan een lang proces-the voor vergunningen moet controleren of je al je diploma-en een zeer dure één met kosten variërend van enkele tot enkele honderden dollars hebben ontmoet. Tegen de tijd dat je klaar bent om te zoeken naar een baan, zult u goed voorbereid aan het werk zijn. Hier zijn enkele van de kwaliteiten werkgevers willen in sollicitanten. Werkgevers vermeld ze in personeelsadvertenties in verschillende bronnen:

 • “Houdt zich aan de hoogste normen van de medische praktijk, ethiek en professionaliteit te allen tijde.”
 • “Accurate en tijdige documentatie van medische dossiers.”
 • “Toont respect en gevoeligheid voor culturele verschillen.”
 • “Vermogen om te motiveren en effectief werken met anderen.”
 • “Probleem lost met creativiteit en vindingrijkheid.”
 • “Moet een teamspeler te zijn en hebben een passie voor wat je doet.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *