Qualcomm Stage Programma-overzicht

Posted on

Qualcomm Stage Programma-overzicht

Qualcomm , een toonaangevende ontwikkelaar en vernieuwer van geavanceerde draadloze technologieën, producten en diensten, werd opgericht in 1985 en heeft haar hoofdkantoor in San Diego, CA. Qualcomm heeft vele facetten en divisies , die allemaal hun aandacht te richten op het leveren van de meest innovatieve draadloze oplossingen aan individuen over de hele wereld.

stages

Elke Qualcomm intern werkt rechtstreeks samen met een mentor die hen tijdens hun stage zal begeleiden. Mentoren zijn bedoeld om hun mentees snel de cultuur van de organisatie te leren en kennis te maken met de beschikbare middelen om de individuele projecten op tijd klaar te krijgen. Door het verstrekken van mentorschap zijn stagiaires, Qualcomm levert waardevolle hulpmiddelen om studenten te leren en te groeien in een carrière die past bij hun interesse.

Qualcomm biedt 3-9 maanden stageplaatsen voor leerlingen gedurende het schooljaar. Deze stage-ervaringen in real-world ervaring en een kans voor studenten om een ​​aantal fantastische technologie te leren, zodat ze volledig de kennis die ze krijgen in de klas en het vervoer gebruik kunnen maken dat voor een full-time toekomstige carrière. Qualcomm biedt meer dan 800 stage en co-op ervaring voor studenten per jaar.

Qualcomm levert de volgende opleiding en nascholing middelen in een student stage-ervaring:

  • Elke stagiair ontvangt training in de ontwikkeling van leiderschap, toezichthoudende vaardigheden, time management en geavanceerde draadloze technologie door Qualcomm live klassikale sessies, web-based programma’s en computer-based training.
  • Elke stagiair zal in staat zijn om hun professionele ontwikkeling aan te passen door het gebruik van online development tools om hun leren af ​​te stemmen meet bedrijf doelen en doelstellingen te helpen.
  • Stagiaires krijgen de kans om te leren door te luisteren naar een aantal van de meest deskundige en professionele mensen in het bedrijfsleven door middel van Qualcomm’s Executive Speaker Series.
  • Qualcomm levert een bekroonde leercentrum waarin studenten voorziet van een plek waar ze kunnen leren over het bedrijf en haar technologieën, alsook de ontwikkeling van oplossingen voor lokale, regionale en internationale kantoren.
  • Qualcomm levert ook een uitgebreide bibliotheek die is gevuld met educatieve en technische hulpmiddelen om stagiairs hun kennis uit te breiden en het vinden van oplossingen voor de problemen die zij kunnen ondervinden bij het invullen van projecten voor het bedrijf.

Voordelen

Qualcomm biedt studenten met een uitstekende on-the-job training en educatieve mogelijkheden die hen zal helpen de kennis en vaardigheden die nodig is voor Qualcomm en soortgelijke bedrijven te krijgen om ze te beschouwen als mogelijke kandidaten voor toekomstige vacatures in het veld. Qualcomm meldt dat ongeveer 60% van hun stagiaires worden ingehuurd als full-time medewerkers na zijn afstuderen aan de universiteit.

locaties

Veel stages zijn gevestigd in het hoofdkantoor van Qualcomm in San Diego, CA. Er zijn ook mogelijkheden voor studenten in andere Amerikaanse en internationale kantoren. Stagiairs die verhuizen wordt volledig gemeubileerd tijdelijke huisvesting en de vluchten vanuit hun universitaire ontvangen. Een persoonlijke verhuizing counselor zal ook voor de stagiair voorafgaand aan hun stages worden toegewezen.

Qualcomm heeft 150 + locaties met kantoren in Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Indonesië, Ierland, Israël, Italië, Japan, Mexico, Nederland, de Filippijnen, Rusland, Saudi Arabië, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Taiwan, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Vietnam om er maar een paar te noemen. Aanvragers moeten controleren om te zien waar de huidige Qualcomm stagemogelijkheden bestaan ​​en hoe toe te passen voor hen.

Toepassen

Om stagemogelijkheden te vinden en te horen wat medewerkers en studenten te zeggen hebben over hun ervaring in het werken voor Qualcomm, zeker om hun te bezoeken website .

Indien geselecteerd voor een telefoon of in persoon interview, Qualcomm raadt ten zeerste aan dat de aanvragers volledig voor te bereiden voor de ervaring om te helpen geven zichzelf een voorsprong op andere kandidaten in deze zeer concurrerende arbeidsmarkt.

Voor meer informatie kunt u terecht op de FAQ sectie op de website van Qualcomm.

Bij het aanvragen van stages moet u kijken op de 5 manieren om een ​​CV en Vijf eenvoudige manieren om uw begeleidende brief voorafgaand aan het indienen van uw documenten te verbeteren.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *