Athletic Trainer Functiebeschrijving: salaris, vaardigheden en meer

Posted on

Atletische Trainer Job Description: Salaris, Skills, & More

Niet te verwarren met fitness trainers die hulp individuen te verbeteren fysieke fitheid, atletische trainers werken met atleten in het team en individuele sporten om blessures te voorkomen, zorgen voor onmiddellijke behandeling van de verwondingen die optreden tijdens sportwedstrijden, en hulp atleten te herstellen van blessures.

Atletische Trainer Taken en verantwoordelijkheden

Deze job vereist in het algemeen de mogelijkheid om het volgende te doen:

 • Educate spelers op de juiste technieken in te oefenen, en in hun sport, om letsel te voorkomen
 • Breng tape, bandages en braces om atleten voor trainingen en wedstrijden om te helpen voorkomen letsel
 • Adviseren atleten op het juiste gebruik van de apparatuur
 • Bewezen spoedeisende hulp en eerste hulp aan atleten als nodig
 • Help geblesseerde atleten te rehabiliteren op volle sterkte
 • Voer administratieve taken in verband met de budgetten, de aankoop van apparatuur, letsel en behandeling rapporten, en nog veel meer

Terwijl hun baan kunnen zowel het werken met iemand van een topsporter om een ​​middelbare school voetbal team, de fundamentele rol van de atletische trainer is hetzelfde: preventie en behandeling van blessures van sporters.

De American Medical Association erkent atletische opleiders als paramedische zorg die werken om te voorkomen, te beoordelen, te behandelen, en de afkickkliniek musculoskeletale letsels. Trainers hebben uitgebreide kennis van eerste hulp omdat ze vaak als eerste ter plaatse om onmiddellijke behandeling te geven wanneer letsels ontstaan ​​in atletiekwedstrijden.

Terwijl de trainers werken met coaches en atleten dagelijks, ze meestal onder toezicht van een bevoegde arts. Zij kunnen komen met die arts of twee keer per week of per dag, afhankelijk van de instelling.

Atletische Trainer Salaris

salaris een atletische trainer kan variëren afhankelijk van de locatie, ervaring en werkgever.

 • Median Jaarsalaris: $ 46.630
 • Top 10% Jaarsalaris: $ 69.530
 • Onderste 10% Jaarsalaris: $ 30.740

Bron: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Onderwijs Eisen en kwalificaties

Volgens de National Athletic Trainers Association, de meerderheid van de trainers hebben een master of doctoraat. In sommige gevallen worden deze graden nodig zijn en in andere gevallen, zullen ze je helpen het individu met loopbaanontwikkeling.

 • Onderwijs: Voor vrijwel alle atletische trainer posities, ten minste een bachelor’s degree is vereist. De meeste hogescholen en universiteiten in heel Noord-Amerika bieden geaccrediteerde programma’s, en met de populariteit van de universiteit atletiek, is er volop gelegenheid voor de klas en klinische ervaring. Trainers typisch studie gezondheid gerelateerde cursussen zoals anatomie, fysiologie, voeding en bio-mechanica.
 • Licensing of Certificering: De meeste staten vereisen trainers te zijn van een licentie of geregistreerd. Voor certificering, trainers hebben behoefte aan een bachelor’s degree van een geaccrediteerde atletische training programma. Bovendien moet een kandidaat voor de certificering een strenge examen. Om de certificering te behouden, moet credential houders blijven nemen van medisch-gerelateerde cursussen en zich te houden aan de normen van de praktijk.
 • Ervaring: Door te werken met teams, trainers leren de belangrijke communicatieve vaardigheden van het werken met artsen, coaches, atletische bestuurders, en atleten.

Atletische Trainer Vaardigheden & Competenties

 • Communicatieve vaardigheden: De beste atletische trainers zijn trots op het werken met sporters, coaches en medische hulpverleners op een dagelijkse basis. Dit vereist een uitstekende communicatieve vaardigheden en vaak dienen als de go-between van informatie van een arts aan de coach of sporter.
 • Uithoudingsvermogen: Trainers moeten kunnen lopen, rennen en knielen als nodig is om snel te behandelen verwondingen en werken met atleten.
 • Interpersoonlijke vaardigheden: Trainers moeten genieten van het werken in een team sfeer en samen te werken in enig opzicht met artsen, patiënten, sporters, coaches en ouders.

Werkvooruitzicht

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecten die de tewerkstelling van atletische trainers 23 procent zal groeien 2016-2026, die veel sneller is dan het gemiddelde van 7 procent voor alle beroepen.

Trainers zijn vereist voor meer atletiekwedstrijden dan ooit tevoren als meer nadruk op de veiligheid door middel van regelgeving wordt geplaatst. Met atletische trainers in de plaats, sportteams en groepen vaak in staat zijn om geld te besparen op verzekeringskosten.

Werkomgeving

Afhankelijk van de sport, kunnen trainers grootste deel van hun tijd werken binnenshuis of buitenshuis door te brengen. Meestal wordt een veel staande vereist als ze de lange uren van de praktijk vereist door de teams en atleten in individuele sporten te observeren. Reizen naar sportevenementen vaak nodig is.

Naast het potentieel voor lange uren, kan het potentieel voor spoedeisende hulp van stress voor de trainer. Snelle beslissingen vaak nodig zijn op zulke momenten. Ook kunnen er druk om snel topsporters terug uit blessure en op het speelveld.

Werkschema

Als een trainer werkt met een specifiek team, zullen hun uren variëren met de eb en vloed van het off-season, voorseizoen en reguliere seizoen. Trainers werken in ziekenhuizen en klinieken kunnen een regelmatig schema te hebben en vaak te voeren veldwerk op verschillende locaties.

Het is niet ongewoon voor trainers van de middelbare school niveau ook werk als leraar, die tijdens het seizoen uitgebreide uren kan eisen in totaal (soms 60 tot 70 per week).

Het vergelijken van Vacature

Mensen die geïnteresseerd zijn in steeds atletische trainers Ook interessant de volgende loopbanen, die worden vermeld met hun gemiddelde salaris:

 • Coaches en scouts: $ 32.270
 • EMT en paramedici: $ 33.380
 • Fysiotherapeuten: $ 86.850
 • Recreatieve therapeuten: $ 47.680

Bron: US Bureau of Labor Statistics, 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *