Hoe om te vragen of een positie een Telecommute Job

Posted on

Hoe om te vragen of een positie een Telecommute Job

Als een bedrijf niet specifiek zeggen dat een positie is een telecommute baan in de beschrijving, dan is het meest waarschijnlijk is het niet van plan om een ​​telecommunities direct te huren. En dat is vrij normaal. Telewerken is vaak een extraatje toegestaan ​​nadat een werknemer zijn of haar productiviteit bewezen in het kantoor. En de beslissing wordt vaak gemaakt door individuele managers, zelfs als het bedrijf een telewerken beleid.

Als u een positie dat is geen telecommute baan niet zou aanvaarden, dan is weinig te verliezen door te vragen recht uit als telewerken is een mogelijkheid in deze positie heb je. Maar je zou waarschijnlijk nog steeds willen wachten tot een aanbod heeft gedaan of aangevraagd.

Echter, alleen omdat een bedrijf niet huren van een telewerker heeft direct niet zeggen dat er geen mogelijkheid van een positie om een ​​telecommute baan in de toekomst. En als je nog steeds de klus zou willen, zelfs als er geen telewerken is toegestaan, moet je subtiele te weten komen over telewerken van een onderneming te zijn.

Als een bedrijf niet telewerken-vriendelijke, vragen over telewerken kunnen ernstig gewond uw kansen op het krijgen van de baan. Neem een ​​stap-voor-stap aanpak om informatie over telewerken te achterhalen.

Ten eerste, onderzoek

Als u weet dat iedereen die werkt bij het bedrijf (die niet betrokken is bij de sollicitatieprocedure), vraag dan hoe telewerk-vriendelijk is. Heeft hij of zij iedereen die telewerkt weten? Zo ja, hoe vaak? Is er een telewerken beleid?

Als u geen insiders weten, Onderzoek van het bedrijf om een ​​gevoel van haar houding ten opzichte van work-life problemen te krijgen. Lees nieuwsberichten over het bedrijf. Check out lijsten van telewerk-vriendelijke bedrijven. Kijk naar aanwijzingen in de functieomschrijving. Is het noemen “flexibiliteit” of andere work-life voordelen?

Maar houd er rekening mee dat alleen maar omdat een bedrijf voorziet in een aantal telewerken, dat niet de functie waarvoor je solliciteert kon worden telecommuted betekenen.

Vraag Indirect Vragen

Informeren over uren en de kantoorlocatie. (Is de positie zich in dit kantoor? Wat zijn uren van de job?) Dit zijn onschuldige vragen die wat informatie zou kunnen opleveren. Proberen te halen subtiele aanwijzingen over de houding van uw interviewers’ on work-life problemen. Hebben ze lijken open voor flexibele uren?

Als de tekenen zijn goed (zowel op de telewerken houding en voor u een aanbieding krijgt), beslissen of u wilt een beetje meer direct over te zijn door het stellen van algemene vragen over telewerken / flextime beleid van de onderneming. Als telewerken is toegestaan, maar alleen op een case-by-case basis, kunt u hier stoppen. Wacht tot je bij de baan geweest voor een tijdje om telewerken terug te brengen.

Vraag direct, als je durft

Als een bedrijf niet telewerken-vriendelijk en je vragen over direct telewerken, zal je waarschijnlijk niet de baan te krijgen. Dus baseer je beslissingen over hoeveel om dit voort te zetten op hoeveel je de baan wilt als je helemaal niet kunnen thuiswerken.

Als je besluit om te vragen of de positie van een telecommute baan zou kunnen worden, wachten tot een baan aangeboden wordt gemaakt. Probeer een positieve draai te geven aan telewerken voor het bedrijf, dat wil zeggen, waardoor de pendelen zou je productiever te zetten, zou het kantoorruimte, etc. besparen

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *