6 potentiële nadelen aan thuis werken

Posted on

6 potentiële nadelen aan thuis werken

OK, nu dat u hebt gelezen de 8 redenen om te kunnen een Work-at-home Parent je bent helemaal klaar om te doen van de rat race (of misschien meedoen als je een stay-at-home ouder zijn geweest). Maar hier zijn een paar andere onderwerpen te piekeren.

Niet iedereen zal al deze daadwerkelijk problemen te vinden; het hangt af van je carrière, persoonlijkheid, en familie. Maar het herkennen van potentiële nadelen kunt u ze gemakkelijker aan te pakken. En de meeste van deze kunnen worden behandeld door het instellen van basisregels voor uw gezin.

Ongemakkelijk vermenging van werk en thuis

Ja, voor sommigen is dit het hele punt, maar niet iedereen kan tegelijk onderhandelen over de eisen van het bedrijfsleven en kinderen. Als u vindt het moeilijk om “nee” te zeggen ofwel (of beide), kon je merkt dat je gespannen dun. Je wilt niet achterop te raken op de baan omdat gezinstaken inbreuk maken op het werk van de tijd of, aan de andere kant, het gevoel dat je de hele tijd zou moeten werken.

afleiding

Zelfs als je full-time kinderopvang in uw huis, het omgaan met afleiding is een essentiële vaardigheid voor het werk-at-home ouders. Hoewel de reguliere kantoren hebben hun aandeel in de afleiding, ze zijn zelden zo persoonlijk als degene die je tegenkomt thuis. Zelfs met uw kantoor deur gesloten, krijgt u een huilend kind te horen. Uw moederlijke instincten kan verzoeken u dringend om het comfort te geven, zelfs als u weet dat uw kinderopvang provider kan, en moet omgaan.

Mogelijk negatief effect op loopbaanontwikkeling

Uit het oog uit het hart. Telewerkers lopen het risico te worden gepasseerd voor promotie. Dit kan gebeuren als gevolg van een niet-ondersteunende houding van de kant van het hogere management’s, die de keuze om thuis te werken als een gebrek aan carrière verbintenis mag waarnemen. Maar het is ook waar dat niet alle banen, vooral de hoger op de corporate ladder je gaat, met succes kan worden telecommuted (hoewel welke taken effectief kan worden telecommuted is soms een kwestie van mening). Dus het zou neerkomen op een keuze tussen die thuis werken en een promotie.

Aantal vs. quality time met familie

Als u en uw kind gewend bent om uw tijd samen zijn van ononderbroken afspelen, thuiswerken zal een correctie voor beide. Het feit dat je in de buurt betekent niet noodzakelijk dat je beschikbaar bent. Wanneer uw zoon opgewonden brengt zijn nieuwste artistieke creatie, het is geweldig om daar te zijn om te delen in zijn enthousiasme. Echter, wanneer zijn artistieke productie begint te lijken op Picasso’s, mag u niet in staat zijn om elk meesterwerk geven de aandacht die u of hij zou willen.

Isolatie

Dit is een potentieel nadeel voor alle thuiswerkers. En al ben je niet alleen thuis, soms moet een aantal volwassen bedrijf voor uw eigen persoonlijke welzijn. Bovendien, je het risico om professioneel geïsoleerd, door het missen van essentiële contact met collega’s uit te voeren.

Slechte eetgewoonten

Een volle koelkast net buiten de deur van uw kantoor aan huis wenkt. uw eigen schema instellen kan betekenen meer pauzes voor snacks. En omdat veel kinderen eten de hele dag lang, duurt het een bewuste poging om gezonde eetgewoonten te behouden.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *