Verrassende dingen die je kunt verkopen Online

Posted on

Verrassende dingen die je kunt verkopen Online

Dankzij het internet, al lang voorbij zijn de dagen van schlepping je spullen naar de voortuin, tacking enkele tekenen en hoop dat het niet zo regent dat mensen zullen komen koop je ongewenste dingen. Nu heb je zo veel opties voor het verkopen van je spullen online.

En er is zoveel te verkopen! U bent niet langer beperkt tot de verkoop van de soorten van dingen die je normaal zou vinden in een ouderwetse garage sale. Hier zijn 7 verrassende dingen die je kunt online te verkopen aan te brengen in wat extra geld.

Uw Family’s en Your Clothes

Zodra het middelpunt van werf verkoop, de verkoop van kleding is niet alleen makkelijker met de hulp van het internet, is het lucratiever. Vroeger moest je prijs dingen laag vanwege de beperkte omvang van het klantenbestand van de garage sale liefhebbers, die ook waren waarschijnlijk een zuinig bos. Nu als je leuke dingen hebt, kun je goede prijzen voor het online te krijgen.

Omdat kinderen groeien uit kleding zo snel, vaak voor dat ouders zowel kopen en online te verkopen hun kleren. Maar er is geen reden om jezelf te beperken tot alleen de verkoop van uw kinderen uit volwassen items. ThredUp, een van de eerste retailers het kopen en verkopen van gebruikte kleding online, begon als een manier om kleding te verkopen kinderen, maar nu is uitgebreid met kleding en accessoires voor vrouwen. De manier waarop het werkt is dat je een “cleanout Bag,” orde pak hem met je foutloze, top merknaam items en stuur het af met behulp van een pre paid label. ThredUp zal de waarde van uw items te bepalen en betaalt u via PayPal of een pre paid Visa. Er is geen garantie dat uw items worden geaccepteerd, en er is een vergoeding uw items te zijn teruggekeerd. Echter, het bedrijf heeft wel een winst schatter op de site, zodat u kunt bepalen of uw items zijn waarschijnlijk worden aanvaard.

foto’s

Als u graag foto’s te maken (en je bent goed in is), kunt u geld verdienen door de verkoop van foto’s online. In veel opzichten is het internet is de grote gelijkmaker van kans. Het maakt niet zoveel uit wat uw geloofsbrieven zijn, zo veel als hoe goed je werk is.

Er zijn tientallen online stockfotografie agentschappen waar u uw foto’s, video’s of afbeeldingen kunnen uploaden en te betalen elke keer dat iemand downloads een. Of, overweeg dan breken in het bedrijf van onroerend goed fotografie met een van de online bedrijven die deze service aan agenten te bieden. Het is niet erg lucratief, maar het zal u toelaten om een ​​portefeuille, die in meer werk kan worden ingezet met een makelaar in uw lokale markt op te bouwen.

Als je een kunstenaar in hart en nieren, sell afdrukken van uw werk, maar laten we een online bedrijf doen al het vervelende werk van het drukken, framing en het verzenden naar uw klanten.

Your Wedding Items

Als je grote of zelfs middelgrote huwelijk hadden, u waarschijnlijk besteed veel geld aan dingen die je nooit verwacht om te kopen of om opnieuw te gebruiken. Dus nu dat het is gewoon een grote gelukkige herinnering, heb je nog steeds de kandelaars en het gangpad runner om het te onthouden door nodig?

Zo niet, dan kunt u het internet gebruikt om deze dingen online te verkopen aan andere bruiden en schip ze af met behulp van een dienst als Tradesy (die een commissie neemt) of het plaatsen van hen op Ebay. Een andere manier om het internet te gebruiken is om dingen te lokaal te verkopen door middel van online advertenties op de omgeving pagina’s, zoals Nextdoor of op Facebook en Craigslist. Wanneer kopers kunnen halen de items en niet te betalen voor de scheepvaart, kan je spullen halen een hogere prijs.

Natuurlijk, de trouwjurk is de grote ticket punt. Als je niet al te sentimenteel over verkopen voelt, zijn er tal van plaatsen om uw trouwjurk te verkopen online. U kunt beter te doen verkopen online in plaats van lokaal, omdat je een grotere groep potentiële kopers zal hebben. Ook is het beter om het snel te verkopen na de bruiloft, terwijl het nog in stijl dan te wachten meerdere jaren. Hier zijn plaatsen om uw trouwjurk te verkopen online:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

In aanvulling op deze plaatsen, zou je kunnen proberen de verkoop van de jurk met behulp van lokale online werf verkoop of ruilbeurs sites op social media. Veel bruiden schuren deze sites voor koopjes, vooral voor alle accessoires. Heb je minder kans om een ​​ander bruid in uw omgeving die is gewoon uw maat en die je jurk wil vinden. Maar als je dat doet, kan het bespaart u de commissie.

Jouw mening

Je weet wat ze zeggen over meningen toch? Iedereen heeft één. Als dat het geval is, uw mening is waarschijnlijk niet een van de meest waardevolle dingen die je kunt verkopen. Echter, meningen zijn vrij om langs te komen, dus waarom een ​​beetje geld te verdienen aan jou in je vrije tijd.

Het verkopen van uw mening door het nemen van online enquêtes is een geld maken kans op het internet al bijna zo lang als het heeft bestaan. Nu, met geld te maken mobiele telefoon apps is het makkelijker dan ooit om geld te verdienen met enquêtes als je een beetje tijd om te doden; bijvoorbeeld wanneer u wacht te halen uw kind op school of op het openbaar vervoer.

Wat is je echt verkopen is het gezichtspunt van iemand in uw demografische groep. Wanneer u zich aanmeldt voor enquêtes in te vullen moet je veel informatie over jezelf geven: locatie, onderwijs, interesses, koopgedrag, leeftijd, geslacht, enz. U wordt dan gekoppeld aan enquêtes over producten en diensten die het doelwit om mensen zoals jij. Dus hoeveel enquêtes die u ontvangt hangt af van hoe veel marketeers geïnteresseerd zijn in een beroep op mensen zoals u en hoeveel anderen die passen bij uw demografische gegevens aan het doen zijn enquêtes.

Houd er echter rekening mee, een aantal van de valkuilen van het nemen van enquêtes : Surveys niet altijd contant betalen. Soms betalen ze in cadeaubonnen of coupons. Soms betalen ze in beloning punten. Er zijn meestal verdienen drempels om betalingen te ontvangen. Online enquêtes hebben ook de potentie om oplichting. Om deze werk thuis oplichting te voorkomen, niet uw credit card of bankrekeningnummer in een onderzoek niet geven. Niet betalen voor de mogelijkheden of lijsten van de enquête bedrijven. Deze signalen zijn steeds van een oplichting.

Plaatsen om online enquêtes:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • swagbucks .com

uw Expertise

Veel meer waard dan uw mening is uw expertise. En er zijn veel verschillende manieren om uw expertise te verkopen. Als je specialistische kennis van zowat elk onderwerp, er is zeker iemand die er zijn bereid om te betalen voor het. De vraag is hoe de markt en geld te verdienen met uw kennis.

Jij kan:

 • publiceren van een ebook
 • werk als een online leraar
 • maak uw eigen online, e-learning content op een site als Udemy
 • het creëren van een website of blog of uitgegroeid tot een freelance schrijver
 • of bouwen van een freelance carrière als consultant.

Deze een investering van tijd en eventueel geld allemaal af te werpen in de lange termijn. Echter, als je een snelle start van de verkoop van uw expertise, probeer het testen van websites of het beantwoorden van vragen op sites zoals PrestoExperts of Createpool .

Jouw haar

De markt voor menselijke haar is een big business, en het internet maakt het gemakkelijk voor bijna iedereen die het gewenste haartype om hun haar te verkopen.

Dus wat is de gewenste haartype? Het moet lang, dik en gezond zijn. De minimale lengte is 6 inch, maar hoe langer hoe beter. Gewicht is een belangrijke factor in waarde; maar het kan niet nauwkeurig worden gemeten tot het haar knippen, zodat de dikte, gemeten aan de omtrek van het haar als banded, kan een goede graadmeter voor de dikte. Een 1- of 1,5-inch paardenstaart zou dun beschouwd. Zoals voor de gezondheid, het ideaal is “virgin hair”, dat is haar dat nooit is gekleurd, rechtgetrokken, chemisch behandeld of zelfs droog geblazen. Als je een roker dat de waarde van je haar kan verminderen. De kleur is niet zo belangrijk factor, maar minder vaak de natuurlijke haarkleur (bijv blond en rood) des te waardevoller het haar.

Hoeveel is haar waard? De minimale je zou verwachten voor de maagd haar is ongeveer $ 10 per inch. Non-maagdelijk haar zou brengen zo weinig als $ 5 per inch of kan er gewoon geen markt voor is. De plaatsen om te verkopen haar online zijn marktplaatsen, zodat verkopers advertenties te kopen voor hun haar en kopers contact met hen. Typisch de markten niet een commissie te nemen, maar lees de voorwaarden van de dienstverlening zorgvuldig. Hier zijn enkele van de online haar marktplaatsen:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Moedermelk

Wat is er oud is nieuw. Nogmaals het internet maakt het mogelijk een nieuwe draai aan een oude praktijk. Voordat formule werd uitgevonden, konden vrouwen die hun kinderen niet konden voeden een voedster te huren om moedermelk te bieden voor hun kind. Het is niet precies dezelfde manier meer gedaan, maar nu met de borst pompen en het internet is er een markt voor moedermelk. Vrouwen die borstvoeding geven kunnen pompen en bevriezen en schip uit hun moedermelk en worden betaald.

Hier zijn een aantal plaatsen om te verkopen moedermelk online:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *