Steward Job Description: Salaris, Skills, & More

Posted on

Steward Job Description: Salaris, Skills, & More


Hoewel stewardessen, voorheen bekend als stewardessen en stewards, maken de passagiers comfortabel in vliegtuigen, dat is niet hun primaire verantwoordelijkheid. de veiligheid van de passagiers en de veiligheid van de cockpit zijn hun voornaamste zorgen.

Ze helpen de passagiers in geval van nood, waardoor ze rustig en veilig. Ze serveren ook drankjes, snacks, en soms maaltijden. Deze carrière gaat het zowel om de veiligheid en gastvrijheid en biedt een kans voor mensen die willen om de veiligheid en service te bieden aan mensen, terwijl het zien van de wereld.

Steward Taken en verantwoordelijkheden

Deze job vereist dat de kandidaten in staat zijn om taken die het volgende omvatten uit te voeren:

 • Continu toezicht op alle veiligheidsvoorwaarden en noodvoorzieningen van onze vliegtuigen, terwijl op de grond en in de lucht
 • Leg alle veiligheidsvoorzieningen en controleer of de passagiers volgen veiligheid borden en procedures
 • Zorg voor gastvrijheid en klantenservice aan de passagiers
 • Greet passagiers, monitoren handbagage en directe passagiers toegewezen zetels
 • Assist passagiers in het opbergen van handbagage met een gewicht tot en met 50 pond
 • Woon aan personen die speciale bijstand (zoals alleenstaande minderjarigen, personen met een handicap en ouderen) gedurende de vluchtuitvoering
 • Reageren op medische situaties onboard

Steward Salaris

salaris Een stewardess is afhankelijk van het niveau van de ervaring van het individu. Bovendien, de luchtvaartmaatschappij, geografische locatie, en de mogelijkheid om andere talen te spreken kan ook invloed hebben op lonen.

 • Median Jaarsalaris: $ 50.500 ($ 24,28 / uur)
 • Top 10% Jaarsalaris: Meer dan $ 79.520 ($ 38.23 / uur)
 • Onderste 10% Jaarsalaris: Minder dan $ 26.860 ($ 12,91 / uur)

Bron: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Onderwijs, opleiding en certificering

Terwijl een middelbare school diploma is een minimale vereiste voor iedereen die wil een stewardess te worden, veel werkgevers de voorkeur aan kandidaten die beschikken over een hbo-opleiding te huren.

Als een nieuwe stewardess, als je eenmaal formele opleiding hebben afgerond, een werkgever zal u plaatsen op reserve-status. Dit betekent dat u alleen werken wanneer zij worden opgeroepen om in te vullen voor afwezig of op vakantie werknemers of op extra vluchten. Verwacht status van reservist blijven gedurende ten minste een jaar of langer. Afhankelijk van het personeelsbestand, kan het oplopen tot zeven jaar. Uiteindelijk zal je worden toegestaan ​​om te bieden op de maandelijkse opdrachten.

 • Beveiliging verificatie: De kandidaten moeten met succes te voltooien een 10-jarige achtergrond en credit check, FBI vingerafdrukken te controleren, alsook pre-employment en willekeurige drug en alcohol testen.
 • Leeftijd: Hoewel de Federal Aviation Administration (FAA) mandaten die stewardessen ten minste 18 jaar oud, sommige werkgevers hebben een hogere minimumleeftijd. Veel luchtvaartmaatschappijen de voorkeur aan kandidaten die ervaring in het werken met het publiek te huren.
 • Fysieke eisen: Werkgevers zullen vereisen dat u een bepaalde hoogte eis te voldoen om overhead voorraadbakken, het bereik van tussen 5’0 en 5’11 (zonder schoenen). Uw visie moet corrigeerbaar 20/40 of beter. U moet ook behoud van een goede lichamelijke conditie, en de praktijk een goede verzorging, hygiëne en etiquette.
 • Training: Alle nieuw aangeworven stewardessen krijgen drie tot zes weken van de formele on-the-job training van hun werkgevers. Na het voltooien van de initiële opleiding van een werkgever, mensen moeten certificering te krijgen van de FAA. Het vliegen op andere types vliegtuigen vereist extra training en certificering.

Steward Skills & Competencies

Uw formele opleiding bereidt je voor op uw werk taken uit te voeren, maar specifieke soft skills-persoonlijke kenmerken die je geboren bent of verworven door het leven ervaringen-zijn ook nodig.

 • Servicegerichtheid: Stewarden moet aandacht besteden aan behoeften van de passagiers zijn.
 • Interpersoonlijke vaardigheden: Je moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebben een professionele en conservatieve uitstraling. Daarnaast zal uw vermogen in te leven in, en te overtuigen en je acties met anderen te coördineren, zodat u om goed te communiceren met klanten, collega-stewardessen, piloten en ander personeel van de luchtvaartmaatschappij. Je zal meer kans op een baan hebben als je ten minste twee jaar van de klantenservice ervaring beschikken.
 • Actief luisteren: Uw vermogen om te begrijpen en te reageren op uw klanten kunt u uw werk goed uit te voeren.
 • Verbale communicatie: Aangezien de veiligheid is je primaire zorg, moet je in staat zijn om instructies duidelijk over te brengen aan uw passagiers en bemanning.
 • Kritisch denken: De mogelijkheid om de logica te gebruiken om problemen op te lossen en beslissingen te nemen, vooral in stressvolle situaties, is van essentieel belang.
 • Mogelijkheid te verhuizen: Stewarden moet de bereidheid en het vermogen te verhuizen afhankelijk van het onderwerp hebben.

Werkvooruitzicht

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, de groeivooruitzichten voor stewardessen de komende tien jaar ten opzichte van andere beroepen en sectoren is hoger dan het gemiddelde voor alle beroepen, gedreven door nieuwe, grotere vliegtuigen die meer passagiers kan vervoeren en vereisen meer stewardessen .

De werkgelegenheid in deze bezetting zal naar verwachting groeien met ongeveer 10% in de komende 10 jaar, wat sneller is dan de gemiddelde groei verwacht voor alle beroepen tussen 2016 en 2026. De groei voor andere luchtvervoer werknemers zal naar verwachting 7% in de komende 10 jaar.

Deze groeicijfers te vergelijken met de verwachte groei van 7% voor alle beroepen. De concurrentie is sterk omdat het aantal beschikbare kandidaten in vergelijking met het aantal vacatures. Een hbo-opleiding kan uw prospects te verhogen en banen zullen beschikbaar blijven als gevolg van de noodzaak om de stewardessen het verlaten van de bezetting te vervangen.

Aangezien veel stewardessen in hun werk blijven langer dan ze deden in het verleden, de concurrentie voor degenen die nieuw zijn op het gebied is hevig. Uw vooruitgang van reserve-status aan het hebben van de mogelijkheid om opdrachten kiest zal langzaam zijn.

Werkomgeving

Terwijl luchtvaartmaatschappijen gebruik van de meerderheid van de stewardessen, wat werk voor bedrijven of bedrijven die chartervluchten. Stewardessen brengen het grootste deel van hun tijd werken in de cabine van een vliegtuig, en ze moeten omgaan met moeilijke klanten, hanteren luchtturbulentie, te volgen en af ​​te dwingen een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen, en serveren eten en drinken.

Als je net begint, en wellicht voor enige tijd, zult u niet in staat zijn om de meest wenselijke routes te kiezen. Met alle van de reizen perks, vindt u de trade-off van het hebben van onregelmatige uren en in het weekend, ‘s avonds, overnachtingen en feestdagen te werken.

Als vertegenwoordigers van de luchtvaartmaatschappij, moet stewardessen zich presenteren in een goed onderhouden en professionele manier. Tatoeages en piercings zijn mogelijk niet zichtbaar, terwijl in bedrijf uitgegeven uniform en kunnen niet tijdelijk worden bedekt met pleisters of make-up; tatoeages op alle gebieden van de hand, vingers, polsen, nek en hoofd zijn niet toegestaan.

Werkschema

Werkschema’s vaak verschillen, en stewardessen moeten nachten, weekends en feestdagen te werken als veel vluchten plaatsvinden tijdens deze tijden. New stewardessen kan nodig zijn om op afroep en klaar om te werken op korte termijn.

Stewardessen besteden meestal tussen 75 en 100 uur in de vlucht per maand, en ongeveer 50 extra uren op de grond, de voorbereiding van vluchten en het uitvoeren van andere taken. Afhankelijk van de vliegroute kunnen sommige stewardessen away from home elke week voor meerdere dagen.

Hoe de baan te krijgen

SCHRIJF doelgericht RESUME

Schrijf je cv naar relevante ervaring en kwalificaties te markeren. Meer informatie over hoe u een effectieve sollicitatiebrief te schrijven. U kunt ook penseel op uw interviewen vaardigheden door het lezen van deze lijst van de stewardess vragen tijdens een sollicitatiegesprek.

VAN TOEPASSING ZIJN

Kijk naar het zoeken naar werk bronnen zoals Indeed.com, Monster.com en Glassdoor.com voor beschikbare stewardess posities . U kunt ook een bezoek aan de websites van luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks van toepassing op arbeidsplaatsen te openen. Speel alle nuttige ervaring die u kunnen helpen u zich onderscheidt, zoals vloeiend in andere talen.

ZOEK EEN STAGE

Ervaring opdoen en waardevolle contacten op stage bij een luchtvaartmaatschappij. Begin met een bezoek aan de website van het bedrijf om te zien of ze bieden stages. U kunt al je tijd doorbrengen op de grond, omdat je waarschijnlijk komt te werken in een administratieve dienst van de luchtvaartmaatschappij. Echter, bedrijven zoals Southwest Airlines bieden extraatjes zoals gratis vluchten binnen de VS voor mensen die zich aansluiten bij hun intern programma, en je kan in staat zijn om de contacten die u kunnen helpen een stewardess baan te maken.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *