Sales Loopbaan: Het bouwen van een CV Jobs

Posted on

Sales Loopbaan: Het bouwen van een CV Jobs

De meeste mensen hebben een up-to-date CV dat de lijsten van hun doelstellingen, ervaring, opleiding en de schijnbaar verplichte “referenties ingericht op aanvraag” tagline. Met zo veel werkzoekenden met behulp van een gewone cv -formaat, het inhuren van managers worden gedwongen om ofwel filter door een overstroming van de ingediende cv’s of kijken naar een die opvalt.

Een of meerdere?

Werkzoekenden die actief op zoek zijn naar een sales positie en die van plan zijn uit te zenden meerdere kopieën van hun CV zal waarschijnlijk gebruik maken van een enkele hervatten. Dit gepolijst en professionele cv moet algemene informatie die de hoogtepunten van de werkzoekenden vaardigheden, ervaring en opleiding die zal een beroep op de algemene personeelsmanager te bieden. Met andere woorden, hervat uitgezonden om meerdere bedrijven zijn vanille. Ze zijn niet afgestemd op een specifieke positie of om een specifiek bedrijf.

Algemeen hervat worden ingediend, met de bedoeling op het krijgen van zo veel interviews mogelijk van zo veel bedrijven mogelijk te maken.

Werkzoekenden die een meer gerichte aanpak zal veel baat hebben bij het hebben van een standaardtekst CV dat is aangepast aan elk bedrijf de CV wordt voorgelegd aan. Elk CV krijgt een eigen “smaak” en is niet ontworpen om een ​​beroep op de algemene inhuren manager, maar aan een specifieke personeelsmanager.

Deze gerichte aanpak is vaak wat maakt een CV te onderscheiden van de massa.

Aanpassen van uw CV

Tenzij je van plan bent op het verzenden van een kopie van uw cv naar elk bedrijf die al dan niet openingen voor sales professionals, zal uw resultaten drastisch verbeteren als u een op maat gemaakte cv naar individuele werkgevers te sturen. Om dit te doen, moet je je CV beginnen met het schrijven met het onderzoek. Bijvoorbeeld, als je leert dat ABC Sales Enterprises heeft een opening voor een Account Executive, en  je onderzoek toont aan dat ABC is het type bedrijf voor wie u zou genieten van het werken, zou je eerste stap in het onderzoek om uit te vinden wat een account representatief voor ABC zou verkopen, aan wie zij verkopen en waar ze te verkopen.

Zodra u een goed begrip van wat een account executive werken voor ABC doet, is het tijd om je CV te bewerken. Uw doel moet zijn om alle inhoud op je cv in de richting van wat de hiring manager voor ABC zou op zoek zijn naar in een cv te richten.

Bijvoorbeeld, als je opleiding sluit goed aan wat een ABC sales rep de meeste kans zou hebben, zorg ervoor dat u markeren uw onderwijs. Als u echter uw sales ervaring komt niet overeen met zeer goed, moet je creatief te worden en laten zien hoe de vaardigheden die je geleerd tijdens uw sales ervaring overeenkomen goed aan de verkoop positie bij ABC.

Alles wat je op je cv behoeften zinvol en worden gerelateerd aan de functie waarvoor je solliciteert. Het bouwen van een sales CV op deze manier maakt het eindresultaat, je cv, een krachtige sales tool. Laat je  zoeken naar werk concurrentie hun standaardtekst cv indienen en je te onderscheiden van de massa.

Het indienen van uw aangepaste CV

Zodra uw CV is aangepast, zult u waarschijnlijk willen om er zeker van dat het wordt in de juiste handen. Terwijl je kon gewoon volg eventuele CV indienen van richtlijnen die een bedrijf geeft u, doen zal alleen het land van uw CV in de stapel van andere ontvangen hervat. Een betere aanpak is om de hand te leveren uw cv naar de personeelsmanager. Als dit niet mogelijk is, bel het bedrijf en uit te vinden de naam van de personeelsmanager, de beste manier om haar en haar postadres contact.

Vervolgens doe wat onderzoek met behulp van uw netwerk en sites zoals LinkedIN om meer over de personeelsmanager te leren. Hierdoor kunt u aanvullende informatie die je inspireert om je CV te veranderen nog maar eens of het kan je ideeën over hoe u uw sollicitatiebrief de aandacht van de personeelsmanager te vangen ambacht te geven. Hoe meer aangepast u kunt het hele proces, des te beter te maken.

Als je eenmaal weet wie gaat worden het lezen van uw CV, de beste manier om je CV te krijgen in hun handen en weet zo veel als je kunt over de beslisser, stuur uw aangepaste CV rechtstreeks naar die persoon. Eenmaal voltooid, ga naar uw volgende baan kans en herhaal het gehele proces.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *