Steeds een legaal – Vaardigheden die u nodig heeft om te slagen als een legaal

Posted on

Steeds een legaal - Vaardigheden die u nodig heeft om te slagen als een legaal

De volgende lijst worden acht van de top paralegal vaardigheden die nodig zijn voor succes. Het beheersen van deze kerncompetenties kunnen helpen je verder komt in de werkplek en een concurrentievoordeel in de huidige juridische markt.

Communicatie

Effectieve communicatie is van fundamenteel belang voor de advocatuur. Of u nu het interviewen van een nieuwe klant, contact met een deskundige, het nemen van de verklaring van een getuige, het plannen van een rechter verslaggever of het bespreken van een deal met uw toezicht advocaat, tot 80% van de dag wordt besteed aan de communicatie met anderen. Zoals de advocaat rechter, paralegals dienen als een liaison tussen klanten, experts, leveranciers, advocaat van de tegenpartij en andere partijen in een rechtszaak of transactie. Daarom is de mogelijkheid om duidelijk te communiceren en effectief is een essentiële paralegal vaardigheid.

schrift

Top-notch schrijfvaardigheid zijn essentieel voor vrijwel elke paralegal positie. Litigation paralegals ontwerp correspondentie, processtukken, ontdekking, moties, slips, juridische nota’s en andere documenten, variërend van eenvoudig tot complex. Transactionele paralegals ontwerpresoluties, overeenkomsten, contracten en de bijbehorende documenten. Omdat het schrijven is een integraal paralegal functie, paralegals die de kunst van duidelijke, beknopte beheersen en overtuigende schriftelijke communicatie zal zich onderscheiden van hun collega’s.

Onderzoek en onderzoeksvaardigheden

Onderzoek is een andere kern paralegal vaardigheid. Naast het beheersen van de traditionele juridisch onderzoek methoden, moet paralegals bedreven in Internet onderzoek en juridisch onderzoek databases zoals Westlaw en Lexis / Nexis geworden. Paralegals moeten ook leren om case feiten te analyseren en wettelijke bevoegdheid goed te noemen. Solid onderzoeksvaardigheden in civiele, strafrechtelijke en transactionele contexten zijn ook nodig voor het opsporen van medische dossiers, bewijzen, documenten en getuigen.

Technology Skills

Technologische vaardigheden zijn een van de meest gewilde paralegal vaardigheden in de huidige juridische markt. Naarmate de technologie infiltreert elk aspect van de wet de praktijk moet paralegals een groeiend aantal van tekstverwerking, spreadsheet, telecommunicatie, database, presentatie en juridisch onderzoek software onder de knie. Paralegals worden vaak beschuldigd van het maken van technologie aankopen binnen hun advocatenkantoor of juridische afdeling. Juridische technologie heeft ook aanleiding gegeven tot nieuwe paralegal niches – ondersteuning bij juridische geschillen en e-discovery. Paralegals die brengen geavanceerde technologie vaardigheden om de tafel hebben een concurrentievoordeel in de juridische markt.

Organisatie

Advocaten vertrouwen op paralegals te brengen om hun gevallen en bestanden in civiele, strafrechtelijke en transactionele zaken. Document-intensieve processen en zakelijke transacties genereren van grote hoeveelheden documenten en gegevens. Daarom is de mogelijkheid om te sorteren, indexeren, categoriseren, orde, manipuleren en organiseren van deze informatie is een fundamenteel paralegal vaardigheid. Naast het organiseren van fysieke documenten, tentoonstellingen, en bewijzen, moet paralegals technologische toepassingen en databases die helpen bij het beheren zaak verband houdende gegevens te beheersen.

Multitasking

Zelden zijn paralegals toegewezen aan een enkel geval, deal of taak. In de echte wereld, moet paralegals meerdere taken jongleren en tegelijkertijd in evenwicht concurrerende prioriteiten. Bijvoorbeeld, kan een rechtszaak paralegal interviewen een getuige, e-mail client, het opleiden van een collega op een nieuwe database en onderzoek een juridische kwestie binnen dezelfde één-uur blok van de tijd. De meest succesvolle paralegals kan flexibel denken, prioriteit geven opdrachten en de balans van de eisen van de verschillende toezichthouders en klanten.

samenspel

Teamwork is een ander fundamenteel paralegal vaardigheid. De levering van juridische diensten is voldoende complex dat een team met meerdere vaardigheden die nodig is om de kwaliteit en kosten-effectieve service te bieden. Aangezien de regels met betrekking tot de ongeoorloofde praktijk van het recht paralegals aan slag, onder toezicht van een advocaat nodig hebben, teamwork is een integraal onderdeel paralegal praktijk. Paralegals maken deel uit van een grotere juridische team binnen hun organisatie die medewerkers, partners, collega-paralegals, juridische secretaresses en anderen kunnen omvatten. Paralegals moet ook samenwerken met externe partijen, waaronder klanten, advocaat van de tegenpartij, experts en leveranciers.

Aandacht voor detail

Terwijl de advocaten vaak gericht zijn op het grote geheel, de daling details aan de paralegal. Paralegal taken zoals citeren controleren (controle van wettelijke bevoegdheid in slips en memo’s), document review, vertonen beheer en titelonderzoeken vereisen zorgvuldige aandacht voor detail. Het beheer van de logistieke complexiteit van de voorbereiding van een proef of het sluiten vereist ook een focus op een veelheid van gegevens, variërend van nummering tentoonstellingen en dubbele controle budgetten aan het volgen van de rechtbank data en deadlines.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *