Tulossa Paralegal – taitoja sinun täytyy onnistua Paralegal

Posted on

Tulossa Paralegal - taitoja sinun täytyy onnistua Paralegal

Seuraavassa luettelossa esitetään kahdeksan alkuun paralegal taidot menestyksen. Masterointi nämä ydinosaamisen voi auttaa etukäteen työpaikalla ja saavuttaa kilpailuetua nykypäivän laillisille markkinoille.

viestintä

Tehokas viestintä on olennainen asianajajatoimintani. Olitpa haastattelemalla uusi asiakas, yhteyttä asiantuntija ottaen lausuman todistajana aikataulutus tuomioistuin reporter tai keskustella käsitellä oman valvovan asianajajan, jopa 80% vietetään yhteydenpitoon. Koska asianajajan oikeanpuoleisen, paralegals toimia yhteyshenkilönä asiakkaiden, asiantuntijoiden, myyjät, vastapuolen avustajaa ja muiden osapuolten riita tai tapahtuman. Siksi kyky kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti on olennainen avustavana taito.

Kirjoittaminen

Huipputasoisen kirjoitustaitoa ovat välttämättömiä lähes kaikkiin avustavana asentoon. Riita paralegals luonnos kirjeenvaihtoa, kirjelmät, löytö, liikkeet, alushousut, oikeudellinen muistioita ja muita asiakirjoja yksinkertaisista monimutkaisiin. Kaupallisen paralegals päätösehdotukset, sopimukset, sopimukset ja niihin liittyvät asiakirjat. Koska kirjoittaminen on olennainen avustavana toiminto, paralegals jotka hallitsevat taiteen selkeä, tiivis ja vakuuttava kirjallinen viestintä erottautua ikätoverinsa.

Tutkimus ja Investigative Skills

Tutkimus on toinen keskeinen avustavana taitoa. Lisäksi masterointi perinteisten oikeudellisten tutkimusmenetelmät, paralegals täytyy olla taitava Internet tutkimus ja oikeudellisten tutkimustietokannoista tällaisia ​​Westlaw ja Lexis / Nexis. Paralegals on myös opittava analysoida tapauksen tosiseikat ja oikein mainitsevat laillisia valtuuksia. Solid tutkiva taitoja siviili-, rikos- ja kaupallisen kontekstit ovat tarpeen myös jäljittävät potilastiedot, todisteet, asiakirjat ja todistajia.

teknologiaosaaminen

Teknologiaosaaminen ovat yksi halutuimmista avustavana taitoja nykypäivän laillisille markkinoille. Koska tekniikka tunkeutuu kaikessa asianajajatoimintani, paralegals on hallittava yhä joukko tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, tietoliikenne-, tietokanta, esillepanoa ja oikeudellista tutkimusta ohjelmistoja. Paralegals ovat usein tehtävänä on antaa teknologiahankintoihin niiden lakiasiaintoimisto tai lakiosaston. Oikeudellinen teknologia on myös tuonut uusia avustavana markkinarakoja – oikeudenkäyntien tuki ja hakupalvelut. Paralegals, jotka tuovat kehittyneen teknologian taitoja pöytään on kilpailuetu oikeudellisen markkinoilla.

organisaatio

Asianajajat luottaa paralegals tuoda järjestystä asiansa ja tiedostot siviili-, rikos- ja kaupallisen asioissa. Paljon asiakirjoja oikeudenkäyntien ja yritysjärjestelyistä tuottaa suuria määriä asiakirjoja ja tietoja. Siksi kyky lajitella, indeksoida, luokitella, jotta, manipuloida ja järjestää tämä tieto on olennainen avustavana taitoa. Ne organisoivat fyysisiä dokumentteja, näyttelyitä, ja todisteet, paralegals on hallittava teknologian sovelluksia ja tietokantoja, jotka auttavat hallitsemaan tapauskohtaisia ​​tietoja.

Moniajoon

Harvoin ovat Paralegals määritetään yhteen tapauksessa käsitellä tai tehtävä. Todellisessa maailmassa, paralegals on tasapainoilemaan useita tehtäviä ja samalla tasapainottaa kilpailevat prioriteetit. Esimerkiksi oikeudenkäyntien avustavana voi kuulla todistajana, e-mail client, kouluttaa työkaveri uuteen tietokantaan ja tutkimus oikeudellinen kysymys saman tunnin korttelin aikaa. Menestynein paralegals voi ajatella joustavasti, priorisoida tehtäviä ja tasapainottaa useiden esimiesten ja asiakkaita.

ryhmätyö

Tiimityö on toinen olennainen avustavana taitoa. Toimitus oikeudelliset palvelut on riittävän monimutkainen, että joukkue moniosaaja on tarpeen tarjota laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja. Koska säännöt luvaton asianajotoimintaan vaativat paralegals työn valvonnassa asianajaja, tiimityö on olennainen avustavana käytäntöön. Paralegals ovat osa suurempaa lakitiimistä niiden järjestämisestä, jotka voivat sisältää osakkuusyritykset, kumppanit, mies paralegals, oikeudellisia sihteereitä ja muita. Paralegals on myös tekemään yhteistyötä ulkopuolisten tahojen kuten asiakkaita, vastapuolen avustajaa, asiantuntijat ja toimittajat.

Silmää yksityiskohdille

Vaikka asianajajat ovat usein keskittyneet iso kuva, yksityiskohdat putoavat avustavana. Avustavana tehtäviä, kuten mainita tarkastus- (tarkistetaan laillinen viranomainen alushousut ja muistiot), asiakirjan tarkastelu, näyttelytila ​​hallintaan ja saannon haut vaativat huolellista huomiota yksityiskohtiin. Toimitusjohtaja logistinen monimutkaisia ​​valmistautuu oikeudenkäyntiä tai sulkeminen edellyttää myös keskittyä lukuisia yksityiskohtia vaihtelevat numerointi näyttelyitä ja kaksinkertaisen tarkkailun talousarvioiden seuranta tuomioistuimessa päivämääriä ja arkistointi määräaikoja.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *