Eroaminen Letters henkilökohtaisista syistä

Posted on

 Eroaminen Letters henkilökohtaisista syistä

Kun olet lähdössä työsi henkilökohtaisista syistä, se voi olla vaikea tietää, mitä sanoa pomollesi. Joissakin tapauksissa kannattaa selittää lähtönsä syistä. Muissa tilanteissa kannattaa pitää selitystä epämääräinen. Et ehkä halua jakaa yksityiskohtia, varsinkin jos ne eivät liity työsi.

Tärkeää: Ei ole väliä, miksi olet eroamista, on tärkeää, että te kirjoittaa virallisen eronpyynnön kirjeen työnantajalle ja että olet asianmukaisesti ilmoitettava, mikäli mahdollista.

Sinun tehtäväsi on nyt jättää työsi korkea huomata, jotta voit pitää pomosi kuin verkkoyhteyksiä.

Alla löydät joitakin vihjettä eroaminen kirjeen kun eroamaan henkilökohtaisista syistä, sekä kaksi eroaminen kirjeen näytteitä. Käytä näitä malleja, joiden avulla voit kirjoittaa oman eroaminen kirjeen.

Vinkkejä kirjoittaminen eroaminen kirjeen henkilökohtaisista syistä

Alla on muutamia vinkkejä pitää mielessä, kun kirjallisesti eroaminen kirjeen henkilökohtaisista syistä:

  • Puhu pomosi First: Jos mahdollista, kerro määräillä suunnitelma eroamaan henkilökohtaisesti, ennen kuin lähetät viralliset liikekirje. Näin voit välttää blindsiding esimiehellesi. Saatat myös lähettää tämän kirjeen henkilöresursseja.
  • Mainittava päivä, jona teidän viimeinen päivä: Kirjeessänne, mihin yksittäisiin päivämäärä aiot lähteä töistä. Yritä antaa vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Jos olosuhteet ovat sellaiset, että et voi antaa, että paljon huomiota, antaa mahdollisimman paljon läpimenoaika kuin voit.
  • Pidä Syyt Lyhyesti: Sinun ei tarvitse mennä yksityiskohtiin, koska oman syy jättää. Voit sanoa, ”Olen eroamassa henkilökohtaisista syistä” tai ”Olen erotessaan takia perheen ongelma, joka vaatii kaiken aikani.” Jos haluat mennä tarkemmin (esimerkiksi sanoa olet lähdössä olla stay-at-home vanhempi tai perhesyistä sairaus), voit selittää. Älä päästä rikkaruohot tarjoaa liikaa yksityiskohtia tai liian paljon tietoa. Haluat säilyttää kirjeen lyhyt ja ytimekäs.
  • Pysyä positiivisena: ehkä kysyä työnantajan suositusta tulevaisuudessa. Saatat jopa hakea töitä samassa yrityksessä joskus. Siksi pysyä positiivisena puhuttaessa kokemuksenne yritys. Tehdä selväksi, että olet eroava henkilökohtaisista syistä, ei niinkään tyytymättömyys työn tai organisaation.
  • Tarjoa Help: Jos mahdollista, tarjota apua siirtymäkaudella. Saatat tarjoavat kouluttaa uuden työntekijän tai auttaa muulla tavoin. Jos voit joustaa oman loman ajankohta, sisältää tarjouksen pysymään pidempään, jos se on hyödyllistä esimiehellesi.
  • Esitä kysymyksiä: Jos sinulla on kysyttävää hyötyä tai loma-aikaa maksuja, voit pyytää niitä kirjeen.
  • Seuraa Business Letter Format: Varmista seurata asianmukainen liikekirjeen muodossa kirjeen. Kuuluu otsikon työnantajan nimi ja osoite, päivämäärä, ja nimesi ja osoitteesi.
  • Edit ja Oikolue: Kannattaa myös perusteellisesti oikolukenut kirjeen ennen sen lähettämistä. Jälleen saatat joutua pyytämään suosituksesta työnantajan, joten haluat kaikki työ on kiillotettu.
  • Sähköpostin lähettäminen: Jos lähetät kirjeen sähköpostitse, lähettää itsellesi testi viestin varmistaakseen, että viestisi tulee läpi muotoiltuna. Sisältävät yhteystietosi allekirjoitus sijasta yläosassa kirjeen. Listaa nimesi ja tarkoitus kirjeen (eroaminen) otsikkokenttään.

Eroaminen kirjeen Näyte henkilökohtaisista syistä

Tämä on eroaminen kirjeen esimerkki henkilökohtaisista syistä.

Jessica Iskandar
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
jessica.iskandar@email.com

01 elokuu 2018

Bruce Lee
myyntijohtaja
Atlantin Co
123 Business Road.
Business City, NY 54321

Dear Mr. Lee:

Olen kirjallisesti ilmoittaa, että lähden Atlantin Co kuukaudessa. Vaikka olen niin oli miellyttävä ja yhtiön palveluksessa, henkilökohtaiset syyt edellyttävät, että minä tyhjentää kantani ja keskittyä parantamaan minun tilannetta kotona.

Viimeinen päivä on 1. heinäkuuta. Huolimatta siitä lähteä, olen syvästi kiitollinen mahdollisuudet olet antanut minulle minun aikanani verkkomyyntiä Manager. Olen erittäin kiitollinen kaikille apuasi matkan varrella.

Teen mitä tarvitaan varmistaa sujuva siirtyminen kun olen eteenpäin. Minulla on useita ryhmän jäseniä mielessä kuka Uskon olisi vahvaa ehdokasta ylennyksen kantani tai mielelläni avustamaan prosessi löytää ulkoisen vaihdon. Älä epäröi olla yhteydessä, mitä voin tehdä auttaakseni.

Jälleen kerran, kiitos paljon mahdollisuudesta olla osa Atlantin Co Toivon, että voimme pitää yhteyttä liiketoiminnan kollegoiden ja odotan yhteistyötä kanssanne uudelleen tulevaisuudessa olisi mahdollisuus esittäytyä. Monet Kiitos ymmärryksestä.

Ystävällisin terveisin,

Jessica Iskandar (allekirjoitus paperituloste kirjain)

Jessica Iskandar (kirjoitettu nimi)

Eroaminen kirjeen Näyte toista henkilökohtaisia ​​ongelmia

Nimesi
Osoitteesi
Your City, State Postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköposti

Päivämäärä

Nimitys
Nimike
Organisaatio
Osoite
Kaupunki, osavaltio Postinumero

Dear Mr./Ms. Sukunimi:

Joudun valitettavasti ilmoittamaan teille, että jätämme Bolt Inc. kahdessa viikossa. Johtuvat ennakoimattomista henkilökohtaisia ​​ongelmia, en enää pysty täyttämään velvollisuudet roolini ja minusta se on paras etuja yhtiön, että olen jättää asentoon.

En haluaisi, että lähtevä ei aiheuta sinulle tai Bolt Inc. mitään haittaa. Älä epäröi olla yhteydessä, jos luulet on olemassa jokin tapa voin auttaa löytämään korvaavan tai jos on jotain voin tehdä, jotta siirtyminen olisi helpompaa.

Kiitos paljon ymmärrystä. Huolimatta henkilökohtaiset ongelmat olen tekemisissä, nautin työskennellä yhdessä, ja arvostan aikani yhtiössä. Toivottavasti pystymme pitämään yhteyttä ja odotan innolla, miten Bolt Inc. kasvaa tulevaisuudessa.

Parhaat,

Allekirjoitus  (paperituloste kirjain)

Kirjoittamasi Name

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *