Neuvoja miten tulla opettaja

Posted on

 Neuvoja miten tulla opettaja

Opettajat auttavat oppilaitaan oppia ja soveltaa käsitteitä monenlaisia ​​aiheita kuten matematiikka, yhteiskuntaoppi, taide, musiikki, kieli taiteet, ja tiede. He työskentelevät julkiset ja yksityiset koulut auttavat lapsia hankkia taitoja, joiden avulla he voivat ratkaista ongelmia ja kehittää kriittisen ajattelun prosesseja.

Onko sinulla se mitä olla opettaja? Jos suuria koulutukseen, sinun valmistuu kovalla taitoja sinun täytyy opastaa lapsia, mutta työ opettajan on monimutkainen. Se vaatii taitoa ja ominaisuuksia et opi koulussa. Näitä kutsutaan pehmeitä taitoja. Joko olet syntynyt niitä tai sinun täytyy kehittää niitä jossain matkan varrella.

Ollakseen tehokas opettaja, keskuudessa ominaisuuksia on oltava luovuutta ja herkkyys lasten tarpeet. Sinulla on myös oltava parempia organisatorisia, kuuntelu ja suulliset viestintätaidot. Lisäksi tarvitset kyky motivoida lapsia, ja he ja heidän vanhempiensa on löytää luotettava ja kärsivällinen.

Arvioida, onko teillä niitä pehmeitä taitoja, tai jos olet valmis tekemään yhteisiä ponnisteluja kehittää niitä. Jos teillä on piirteitä, joita menestys tällä alalla, on aika siirtyä eteenpäin ja selvittää, mitä on tehtävä vastaamaan koulutuksen vaatimukset opettajaksi.

Kouluttaminen Opettajat

Mitä polkua otat opettajan ura riippuu useista tekijöistä. Niihin kuuluvat, haluatko opettaa julkinen tai yksityinen koulu, jossa haluat työskennellä, Minkä arvosanan haluat, haluatko opettaa erityisopetus opiskelijoiden ja aihepiiri, johon haluat erikoistua jos sellaisia ​​on. Koulutustaso aiemmin saavutettu, eli onko sinulla on jo kandidaatin tutkinto, myös tehdä ero.

  • Julkisia tai yksityisiä School?  Julkisten koulujen opettajat työskentelevät kaikkialla Yhdysvalloissa on oltava vähintään kandidaatin tutkinto. Yksityinen opettajat tarvitsevat usein yhtä hyvin. Se kestää yleensä neljä vuotta ansaita.
  • Missä haluat työskennellä?  Tilassa, jossa haluat työskennellä voi määrittää vaatimukset, varsinkin jos et halua saada tutkinto koulutukseen ja sen sijaan suuria toisessa subject.Traditionally, yhdellä oli saada kandidaatin tutkinnon koulutuksessa saada toimiluvan tahansa tilassa . Useimmat valtiot, nyt on hieman joustavampi ja ovat muuttaneet lupavaatimukset sallia astetta muita suuria yhtiöitä. Ne, jotka menevät tästä reitistä voi vielä täydentää opettajankoulutukseen kursseista.
  • Minkä arvosanan taso Haluatko opettaa? Tulet ilmoittautua koulutusohjelman erityisiä haluamallesi vuosiluokka: Varhaiskasvatus (yleensä esikoulu palkkaluokkaan 3), peruskoulutusta (lastentarhasta lukion viimeiselle luokalle 6), tai toisen asteen (luokat 7 kautta 12) .Elementary opettajat kattavat laajan valikoima aihe luokkahuoneessa, ja heidän koulutuksensa heijastaa tätä. Vaikka yliopistolla, he oppivat opettamaan monia aiheita kuten kieli taiteet, matematiikka, tieteen, taiteen ja musiikin. Ne, jotka ovat koulutus uran keskiasteen koulutuksen keskittyä yksi.
  • Haluatko opettaa säännöllisesti tai Erityisopetus Opiskelijat? Jos haluat työskennellä oppilaiden, joilla on erityistarpeita, sinun täytyy saada erikoiskoulutus. Se on usein pidempi kuin valmistautuminen säännöllisesti opettajille.

Lisäksi ilmoittautumalla luokkiin, jotka kattavat opetusmenetelmiä aihe tai, jos kyseessä on pyrkivä peruskoulun opettajat, useita aiheita, opiskelijoiden opettajien koulutukseen on myös otettava ammatillisia kursseja. Ne voivat sisältää luokat, joiden otsikossa, kuten Educational Psychology, amerikkalainen koulutusjärjestelmä, opetusteknologia, ja kasvatusfilosofia.

Kenttä koulutus on jokaisen opettajan koulutusohjelmaa. Tiedätte ehkä tätä “opiskelija opetus.” Tänä käytännön oppimiskokemus, voit viettää aikaa luokkahuoneessa valvonnassa työskentelevät kokeneen opettajan.

Kun valitset opettajankoulutusohjelman, etsiä joka on akkreditoitu joko kansallisen neuvoston akkreditointi opettajankoulutuslaitos (NCATE) tai opettajankoulutuksen akkreditointineuvosto. Tämä auttaa varmistamaan, että ohjelma auttaa valmistautumaan vastaamaan valtion lupavaatimuksiin.

Vaikka et tarvitse maisteriksi saada opetusta lisenssin, sinun on ehkä yksi ylläpitää sitä. Jotkut valtiot vaativat, että ansaita tutkinto tietyn ajan kuluessa. On olemassa kahdenlaisia ​​master-tason koulutusohjelmia. Yksi on suunniteltu sertifioitu opettajat, jotka haluavat hyödyntää advanced degree. Toisen tyyppinen ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka eivät ole varmennettu opettajat vaan on kandidaatin tutkinnon muita suuria yhtiöitä.

Getting Into opettajankoulutusohjelman

Saat yleensä syöttää alempaa korkeakoulututkintoa opettajankoulutusohjelman käytyään college kaksi vuotta. Useimmat koulut koulutuksen vaativat opiskelijoita hakea näiden ohjelmien aikana sophomore vuoden päätyttyä muita opintoviikkoja. Jotkut määrätään myös, että opiskelijat valitsevat toinen merkittävä. Toisen asteen koulutus suuret yhtiöt usein kaksi suuria koulutukseen ja aihe ne aikovat opettaa.

Pääsyvaatimukset jatko ohjelmat vaihtelevat riippuen siitä, niiden opiskelijat ovat sertifioituja opettajille tai niille, joilla ei ole mitään kokemusta. Ne voivat sisältää vähintään keskiarvolla, perustutkintoa taiteet kursseista, viittaus kirjeitä, henkilökohtaisen lausuman, ja haastattelu.

Miten saada Lisenssi

Jos haluat opettaa julkinen koulu kaikkialla Yhdysvalloissa, tarvitset lisenssin, joskus kutsutaan sertifioinnin. Ottaa yksi ei ole määräys työllisyyden korkeintaan yksityisiä kouluja kuitenkin.

Yksittäisten valtioiden määrittää lupavaatimuksia vaan sisältävät usein lisäksi kandidaatin, läpäisemällä perustaidot tentti. Jotkut valtiot hallinnoida omaa tentti, mutta monet käyttävät PRAXIS, jotka Educational Testing Service (ETS) hallinnoi.

Vaikka et tarvitse maisteriksi tulla lisensoitu, jotkut valtiot vaativat yhden ylläpitää licensure. Saatat myös joutua käyttämään jatkokoulutukseen pysyä ammatillista kehitystä.

Lupavaatimukset vaihtelevat eri puolilla maata, joten sinun täytyy tutkia yksilön valtion vaatimuksia. Kentuckyn yliopiston College of Education ylläpitää valtion-by-tilaan opas opettajan sertifiointi .

Usein vastavuoroisuus valtioiden kesken, joten jos täytät lupavaatimukset yhdessä, saat yleensä voi päästä lisensoitu toiseen. Tarkista jälleen oman valtion Department of Education.

Getting Your First Opetus Työ: Mikä saa sinut kilpailukykyinen Ehdokas

Ennen kuin huomaatkaan, olet valmis etsimään ensimmäisen opetuksen työpaikka. Oletko miettinyt, mitä ominaisuuksia työnantajat haluavat opettaja? Jotta saat käsityksen, tässä on tekniset löytyy työpaikkailmoituksia eri lähteistä:

  • “Osoittaa tuntemusta ikänsä lähestymistapoja oppimiseen, taitoja, tietoja, edut ja kulttuuriperintö”
  • “Perusteellinen tuntemus käsitteitä ja taitoja, jotka liittyvät tietyn sisällön alueelle”
  • “Kyky tehokkaasti teknologian käyttämiseen neuvonta välineenä”
  • “Näyttöä kyky säilyttää turvallisen oppimisympäristön kautta hyvin hallittua luokkahuoneisiin”
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *