Top Työpaikkoja Business Degree Majors

Posted on

 Top 10 Työpaikkoja Business Majors


Business suuret yhtiöt kehittää monia arvokkaita taitoja ja tietämyksen aloilla, joiden avulla he voivat antaa merkittävän panoksen yritysten ja ei-voittoa maailman. He voivat ajatella numeroita. Business suuret yhtiöt voivat mitata joukko tietoja, arvioi taloudellinen vaikutus päätösten ja käyttää lukuja varmuuskopioida ehdotuksiaan.

Opiskelijoiden, jotka suurten yritysten oppii kirjoittamaan selkeästi ja ytimekkäästi, kun askartelu tapaus analysoidaan ja muut liikeasiakirjoissaan tunneille. Professorit vaativat usein ne projektit valmiiksi ryhmissä, jotta he oppivat haasteista ja arvo tiimityötä samalla hiovat esillepanoa ja johtamistaitoja.

Taidot Business yhtiöt olisivat

Dissecting yritysten ongelmia ja suositella ratkaisuja yritysten avustaminen yhtiöille mahdollisuuden parantaa kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja. He oppivat käyttämään tietotekniikkaa työkaluja kerätä, järjestää ja esittää tietoa esityksiä ja papereita.

Hankittuja tietoja pääaineet kuten markkinoinnin, hallinnon, henkilöresurssien ja kirjanpito valmistella liiketoiminnan suuret yhtiöt johtaa muita työpaikalla.

Luokat kuten liiketoimintaa koskevan lainsäädännön ja liike-elämän etiikka, opiskelijat saavat oikeudellisia ja eettisiä näkökulmasta ympäröivästä maailmasta. Lisäksi liiketoiminnan opiskelijat saavat globaalista näkökulmasta ja arvostusta arvo monimuotoisuuden tutkimalla liiketoimintatapoja muissa kulttuureissa.

Top 10 Työpaikkoja Business Majors

Henkilökohtaisia ​​arvoja, taitoja ja intressit vaikuttavat lopulliseen ammatinvalinta, mutta alla on muutamia vaihtoehtoja harkitsemaan kuten mennä läpi päätöksentekoprosessia.

1. kirjanpitäjä

Kirjanpitäjät auttavat organisaatioita rahoittamaan toimintaansa, noudattaa viranomaismääräyksiä, säästää rahaa ja maksimoida voittonsa. He hyödyntää taloudelliset tiedot ja taidot oppinut yliopistolla tehdä järkeviä päätöksiä organisaation resursseja. Kirjanpitäjät edustavat ja kommunikoida tietoa liiketoiminnasta, jota käytetään kollegoiden toimia tehokkaammin, ja sijoittajat tekemään järkeviä päätöksiä sijoituksiaan.

Kirjanpitäjät suorittaa tarkastuksia ja antaa konsultointi- ja verosuunnittelupalvelut. He usein siirtyä johtotehtäviin rahoituksen jako organisaation tai asiakkaan kanssa. Kaikki tyypit liiketoiminta, valtiollisten aatteellisen ja koulutusorganisaatiot värvätä palveluja kirjanpitäjien.

Palkka: Mukaan Bureau of Labor Statistics  (BLS), mediaani vuositulot kirjanpitäjiä toukokuu 2018 oli $ 70500. Alin 10% ansaitsi alle $ 43650, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 122840.

Job Näkymät: työllistäminen kirjanpitäjien ja tilintarkastajien ennustetaan kasvavan 10% vuosina 2016 ja 2026-nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

2. Johdon konsultti

Johtamiskonsultit tai johto analyytikot suorittaa prosessin asiakkaille, eikä toisin kuin analyysimenetelmä käytetään monissa luokkia liiketoiminnan suuret yhtiöt. Niitä sovelletaan analyyttinen ja ongelmanratkaisun taitoja niiden hankkeita ja hyödyntää tiimityötä ja esiintymistaidot viljellyt kautta opintojaan. Konsultit ovat asiantuntijoita kerätä tietoa, järjestämällä sen ja säveltäminen raportteja havainnoistaan.

Analyytikot ovat tehokäyttäjille Teknologian ne käsittelevät ja esittää tietoa asiakkailleen. He värvätä taulukkolaskenta, tietokanta, ja esittelymenetelmät niin usein sovellettu luokkansa hankkeita liiketoiminnan suuret yhtiöt.

Palkka: Mukaan BLS , mediaani vuositulot johdolle analyytikoille toukokuu 2018 oli $ 83610. Alin 10% ansaitsi alle $ 48360 ja ylin 10% ansaitsi yli $ 152760.

Job Näkymät: Työllisyys johdon analyytikot ennustetaan kasvavan 14% vuosien 2016 ja 2026-nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

3. Sosiaalinen Media Manager

Sosiaalinen media johtajat hyödyntävät teknologiaa hyödyntävän ja tietoa markkinointiviestinnän hankkiman liiketoiminnan suurten yhtiöiden koordinoimaan työnantajan läsnäolo sivustot kuten Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram, ja Tumblr. Ne parantavat liiketoimintaa, luoda brändi-identiteetti, ja saada sana tietoa niiden järjestämisestä. Sosiaalinen media johtajat laatimaan strategiset suunnitelmat, auttaa kehittämään sisältöä ja mitata verkkokampanjaa.

Sosiaalinen media johtajat pyytää apua henkilöstön tiedonkeräysvälineitä tarinoita, jotka voidaan asettaa sosiaalisessa mediassa. Kuten liike suurten, niiden täytyy olla joukkueen pelaajia ja on hienovaraisuutta ihmisten kanssa houkutella yhteistyötä, kun niillä ei ole muodollista valtaa kollegansa.

Palkka: Mukaan PayScale , sosiaalisen median johtajat ansaitsevat keskipalkka $ 49340.

Job Näkymät: On suuri kysyntä sosiaalisen median vastaava osoituksena 35038 työpaikkaa lähetetty Todellakin, kun tämä artikkeli on julkaistu.

4. Financial Analyst

Business suuret yhtiöt oppivat arvioimaan vahvuuksia ja heikkouksia yritysten ja analysoida suuntauksia eri toimialoilla. Sijoitusanalyytikoille hyödyntää niitä taitoja arvioimaan yritysten, toimialojen ja niihin liittyvät investoinnit asiakkaille tai niiden emoyhtiön. He tulkitsevat tilinpäätöstä, laskea tunnusluvut ja muita tietoja, ja kirjoita, joissa esitetään suosituksia investoinneista ja jakamista yrityksen resursseihin.

Sijoitusanalyytikoille hyötyvät työselostus laskentatoimen, rahoituksen, talouden ja matematiikan eli perinteisesti osa liiketoimintaa suuria.

Palkka: Mukaan BLS , mediaani vuositulot analyytikoille toukokuu 2018 oli $ 85660. Alin 10% ansaitsi alle $ 52540, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 167420.

Job Näkymät: työllistäminen analyytikoille ennustetaan kasvavan 11% vuosien 2016 ja 2026-nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

5. aktuaari

Liiketoiminnan suuret yhtiöt, joilla on vahva kvantitatiivinen orientaatio niiden taustalla voi tulla keskeisiä toimijoita vakuutusalalla työskentelemällä aktuaari. Vakuutusmatemaatikot laskea todennäköisyys riskialtista tapahtumia, kuten kuolema, vamma, onnettomuudet, tulipalot, ja sairauksia, kun vakuutusyhtiöt olisivat velvollisia maksamaan korvausten. He käyttävät tuntemus laskentatoimen, rahoituksen ja taloustieteen ja toteuttaa monimutkaisia ​​analyysejä skenaariota väestörakenteen profiileihin.

Aktuaarit, kuten liike suurten, käyttävät taulukot, tietokannat, ja tilasto-ohjelmalla voisivat suorittaa analyysejä. Lisäksi niillä on oltava vahva kirjoittaminen, esitys ja vakuuttava taitoja turvata tukea kollegoitaan näiden ehdotusten.

Palkka: Mukaan BLS , mediaani vuositulot Aktuaari- toukokuu 2018 oli $ 102880. Alin 10% ansaitsi alle $ 61140, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 186110.

Job Näkymät: työllistäminen vakuutusmatemaatikkojen ennustetaan kasvavan 22% vuosien 2016 ja 2026-paljon nopeammin kuin keskimääräinen kasvuvauhti kaikissa ammateissa.

6. College Admissions edustaja

Palkka: Business suuret yhtiöt, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään college ympäristössä pitäisi harkita asemassa hakutoimistopalvelut vaihtoehtona. Opiskelijaksi henkilökunta hyödyntää vahvaa viestintää, esitys ja vakuuttava taidot liiketoiminnan suurten tavoittaa tuleville opiskelijoille.

Ne kehittävät markkinoinnin suunnitelmia strategisesti edistää kollegion ja kannustaa sovelluksia. Opiskelijaksi henkilöstö, kuten liiketoiminnan suuret yhtiöt, on tehtävä yhteistyötä muiden tiimin jäsenten projekteihin ja tuottaa ohjelmia.

College tunnustukset tehtävänä on ensisijaisesti myyntitehtävissä college, joten liiketoiminnan suuret yhtiöt vahvan perustan myynnin ja markkinoinnin sekä lähtevän persoonallisuus ovat todennäköisesti onnistunut tässä markkinarako.

Mukaan Glassdoor , tunnustukset edustajia ansaita mediaanituloista $ 46148.

Job Näkymät: On runsaasti aukkoja college tunnustukset edustajia sekä 2701 työtarjousta Todellakin, kun tämä artikkeli on julkaistu.

7. Business Opettaja

Palkka: Kouluttaminen lukion opiskelijoille yritysmaailmassa on vaihtoehto liiketoiminnan suurten joka myös suorittaa opettajankoulutuksen vaatimuksia.

Liiketoiminta suurten yhtiöiden on laajapohjainen saadun tiedon markkinoinnin, hallinto, rahoitus ja kirjanpito toteuttaa tämän roolin tehokkaasti. Sanallinen viestintä ja vuorovaikutustaidot tarvitaan oppilaiden työskentelyyn.

Suunnittelu ja esittäminen stimuloiva opetukset ovat avain menestykseen opettajana. Business suuret yhtiöt voivat hyödyntää laaja valikoima neuvonta lähestymistapoja, jotka he ovat kohdanneet, kun täyttää tutkinto.

Mukaan BLS , mediaani vuositulot lukion opettajat toukokuu 2018 oli $ 60320. Alin 10% ansaitsi alle $ 39740, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 97500.

Job Näkymät: työllistäminen lukion opettajat ennustetaan kasvavan 8% vuosien 2016 ja 2026-suunnilleen sama kuin keskimääräinen kasvuvauhti kaikissa ammateissa.

8. Business Reporter

Tulosta, lähetys ja sähköisen median kaikki tarjoavat laajan kattavuuden tapahtumia ja kehitystä liiketoiminnan ja rahoitusalalla. Business suuret yhtiöt oppii analysoimaan teollisuus ja säveltää kirjallisia yhteenvetoja havainnoistaan, kuten toimittajille. Ne kehittävät viestintä- ja esiintymistaidot tarvitaan selvästi ilmaisemaan sisältöä liikemaailmassa.

Joten jos olet kiehtoi liiketoimintaa vaan pikemminkin viestivät siitä kuin harjoittaa liiketoimintaa, liiketoiminnan raportointi saattaa olla sinulle.

Palkka: Mukaan BLS , mediaani vuositulot toimittajille toukokuu 2018 oli $ 41260. Alin 10% ansaitsi alle $ 23490 ja ylin 10% ansaitsi yli $ 100930.

Job Näkymät: työllistäminen toimittajat kokonaisuutena ennustetaan supistuvan 9% vuosien 2016 ja 2026, mikä on huomattavasti alhaisempi kuin keskimääräinen kasvuvauhti kaikissa ammateissa. Kuitenkin leviämisen lähetys ja verkkomediaan kattavuus suhteessa talouden ja liiketoiminnan kehityksen tulisi tarjota parempia mahdollisuuksia niille erikoistunut liiketoiminnan raportointiin.

9. Yritysten Attorney

Asianajajan, joka harjoittaa yritys- tai liiketoiminnan lain hyötyvät laaja tietämys liiketoimintayksiköitä ja käytäntöjä osti liiketoiminnan suuret yhtiöt. Liiketoiminta suuret kehittää vankan perustan alueilla yhtiöoikeuteen kuten konkurssi, arvopaperit, sopimukset, fuusiot, kokoelmat, liiketoiminnan sukupolvenvaihdokset ja yhteisöiltä. Tutkimus, kirjoittaminen ja esiintymistaidot kehittänyt liiketoimintaa suurten auttaa yrityksen lakimiehet suorittamaan työnsä.

Liiketoiminta suurten yhtiöiden vahvan akateemisen kirjaa ja LAST tulokset voivat saada hyväksymään Elite oikeustieteellisten tiedekuntien.

Palkka: Mukaan BLS , mediaani vuosipalkka asianajajien oli $ 120910 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi alle $ 58220, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 208000.

Job Näkymät: Työllisyys asianajajien ennustetaan kasvavan 8% vuosien 2016 ja 2026-suunnilleen sama kuin keskimääräinen kasvuvauhti kaikissa ammateissa.

10. terveysviranomainen

Ylläpitäjät hoitoalalla on tunnettava kirjanpito, budjetointi, henkilöstöhallinto, markkinointi, hallinto, liikejuridiikan, etiikka ja tietotekniikka-kaikki aiheita, joita käsitellään liiketoiminnan opetussuunnitelman. Lisäksi tiimityö, viestintä, analyyttinen ja esiintymistaidot liiketoiminnan suuret ovat myös kriittinen onnistumisen terveysviranomainen.

Monet liike suurten yhtiöiden, jotka ovat kiinnostuneita alalla jatkuu jatko työtä  terveydenhuollon hallinnon .

Palkka: Mukaan BLS , mediaani vuosipalkka lääketieteen ja terveydenhuollon johtajien oli $ 99730 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi alle $ 58680, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 182600.

Job Näkymät: Työllisyys lääketieteen ja terveydenhuollon johtajien odotetaan kasvavan 20% vuosien 2016 ja 2026-paljon nopeammin kuin keskimääräinen kasvuvauhti kaikissa ammateissa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *