Vuorovaikutustaidot List myyjille

Posted on

 Vuorovaikutustaidot List myyjille

Tietäen kuinka kommunikoida tehokkaasti on vähimmäisvaatimus myyntiä. Jos et voi puhua ihmisten kanssa ja saada heidät avata ja jakaa tietoa teille, olet menossa taistelu myydä heille mitään. Arvioida viestintätaitoja seuraavilla aloilla nähdä, missä olet noustaan ​​ja missä tarvitset hieman enemmän työtä.

Antaa valmis puhe

Tuloksia ennalta kirjallisen esityksen tehokkaasti, on välttämätön osa myyntiprosessia. Voitko antaa valmis esitys ilman kuulostava jäykät ja luonnotonta? Voitko hoitaa kysymyksiä menettämättä virtaus? Voitteko sisällyttää tekijöitä, jotka ovat tärkeitä tietylle näköpiirissä?

Improvisoi Esityksen

Useimmissa tilanteissa sinun on myyntipakkauksesta valmis menemään, mutta mitä jos tapaat mahdollisuus yllättäen ja hän haluaa puhua nyt? Voitko antaa johdonmukaisen version piki ilman valmistettu materiaaleista? At verkottumista tai alan tapahtumissa, voitte puhua mitä teet houkutteleva tavalla? Sinun täytyy improvisoida ja varmista, että voit tehokkaasti saada viesti perille paikan päällä.

Puhuminen tehokkaasti Strangers

Kun olet cold calling tai tavata uusia näkymiä, sinun täytyy rakentaa heti yhteys itse ja muukalainen toisessa päässä puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Voitko kiinnosta joku muutamassa sekunnissa ja tehdä niistä pyytää lisää? Voitko alkaa rakentaa rapport välittömästi, jotta mahdollisuus luota sinuun riitä varata? Voitko sujuvasti saada prospektille puhelimitse? Voitko sulkea saamaan tapaamisen?

Jutustella

Useimmat myynti esityksiä ja käytännössä kaikki messuilla ja tapahtumissa mukana jonkin verran pieni puhua ennen kuin saat alas tositoimiin. Voitko keskustella mukavasti lähellä vieraita? Voit tehdä itse sympaattinen? Voitko käyttää seurustella aloittaa karsinnat ja rakennuksen rapport näkymät?

Käsittely tyytymättömät asiakkaat

Ihanteellisessa maailmassa, tyytymättömät asiakkaat olisivat aina soittaa asiakaspalveluun tai tekniseen tukeen saada heidän ongelmansa ratkaistua. Mutta tässä maailmassa, monet asiakkaat haluavat soittaa heidän myyjä – hän on se he tietävät parhaiten ja jota he luottavat korjata asioita. Voitko purkaa vihainen asiakas? Voitko selittää hankala ongelma häiritsemättä asiakkaan edelleen? Voitko anteeksi hyvin virheitä (sinun tai jonkun muun)?

Piirustus ihmisiä

Tietojen kerääminen on tärkeä osa sekä täyttäviä näköpiirissä ja löytää etuja, jotka tekevät silmät syttyvät. Voitko rohkaista ihmisiä puhumaan? Voit kysyä kysymyksiä ilman näennäisestä kuin kuulustelija? Voitko saada ihmiset mukava jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja sinulle?

Johtavat kokous

Jos teet monimutkainen myyntiin useita päättäjät, luultavasti lopulta puhuu heille kaikille kerralla. B2B-myynti usein osallistuvat ryhmät osto, vaikka on vain yksi ylin päätöksentekijä. Voitko puhua tehokkaasti ryhmässä? Voit pitää kokouksen raiteilleen loukkaamatta ketään? Voit tehdä yleisösi tuntuu maksat huomiota jokainen niistä?

neuvotteluryhmä

Neuvottelu on iso osa myynnistä. Kaikki mahdollisuudet haluaa parasta mahdollista käsitellä, ja sinun täytyy löytää tapa päästä sopimukseen, joka jättää kaikki tyytyväisinä. Voitko keksiä hyvä kompromissi? Voitko kertoa milloin lujana ja milloin antaa periksi? Voitko kävellä pois neuvotteluissa kun näköpiirissä on kohtuuton?

Kommunikoida työtovereiden kanssa

Koska myyjä, sinun täytyy työskennellä hyvin toisten myyjien, sinun myyntipäällikkö, ja työntekijöiden muissa yksiköissä. Voitteko tulla toimeen ihmisten kanssa, jotka ovat hyvin erilaisia ​​persoonia? Voit pitää auki viestintäyhteydet muiden osastojen? Voitko hoitaa työpaikan ristiriidat ja tuoda ne rauhanomainen ratkaisu?

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *