Mitä sinun pitäisi kysyä ennen allekirjoittamista With Modeling Agency

Posted on

Mitä sinun pitäisi kysyä ennen allekirjoittamista With Modeling Agency

Mallina, sinun pitäisi haastattelevat mallitoimistossa niin paljon kuin he ovat haastattelemalla sinulle mahdollisena mallia. Kun ensin tavata mallitoimistossa, he kysyä kaikenlaisia ​​kysymyksiä siitä, miksi haluat olla malli, tyyppi mallinnus haluat, ja miksi valitsit tahdonvapauttaan. Nämä peruskysymyksiä auttavat viraston tutustua sinuun ja persoonallisuus, jotta he voivat määrittää, jos olet hyvä sovi heidän liiketoimintaansa.

Kuitenkin, aivan kuten ne mitoitus sinut paikka heidän yrityksen, sinun täytyy arvioida viraston nähdä, jos ne on paras sovi sinulle.

Kysymyksiä Modeling Agency

Yhtä tärkeää kuin haastattelijan kysymyksiä sinun ja vastaukset, se on myös tärkeää muistaa, että olet haastattelemalla viraston samoin. Ennen allekirjoittamista kanssa mallitoimistossa, sinun täytyy näyttää heille olisit ammattilainen, sitoutunut ja innoissaan mallinnus uran tekemällä niin paljon tutkimusta kuin mahdollista (viettää laatuaikaa Googling niitä tai soittamalla noin) ja pyytämällä heitä oikeita kysymyksiä.

Anna virasto johtaa haastattelun, mutta älä pelkää sanoa mitä on mielessäsi, kun aika on oikea. Ja muistakaa, ei ole häpeä pyytää agentti toistaa jotain tai selittää sitä tarkemmin. Liittyminen virasto on iso juttu, ja sinun täytyy olla 100% varma, mitä olet allekirjoittamista varten.

Ole valmis tekemään joitakin aktiivinen kuuntelu kun kysyä näitä kysymyksiä. Saatat jopa haluavat olla Muistio ja kynä kätevä hiukkaakaan alas niiden vastaukset.

Täytyykö minun osallistukaa Modeling School?

Ei ole mitään vikaa menossa mallinnus koulu-juuri eivät tarvitse mallinnus luokat malliksi. Mikään alkuun mallitoimistoja New Yorkissa, Pariisissa, Milanossa tai Tokiossa edellyttävät, että malli menee mallinnus kouluun ennen allekirjoittamista.

Jos virasto vaatii kirjaudut tunneille ennen kuin ne ovat sinulle, sinun kannattaa etsiä muualta.

A Boutique Agency tai suuremman Agency?

Lasku sopimuksen suuren viraston tulisi olla etusijalla, mutta koko viraston on yhtä tärkeää kuin sen maine. Suurten toimistojen monia malleja niiden roster voi olla loputon virta asiakkaita koputtaa niiden välittömässä läheisyydessä, mutta myös tarkoittaa, että on enemmän kilpailua mallien välillä. Uutena malli erityisesti, et ehkä saa henkilökohtaista huomiota sinun täytyy edelleen oman uran.

Joten, jos olet juuri alkaa, saatat huomata, että pienempi, boutique-tyylisiä virasto on enemmän tyyliäsi.

Keitä osa viraston asiakkaat?

Kuulla viraston tärkeimpiä asiakkaita saat käsityksen laadusta viraston sekä eri markkinoiden ne kattavat. Jotkut virastot keskittyä enemmän glamouria tyyppi mallinnus, kun taas toiset voivat varata enemmän työpaikkoja kaupallisiin tai toimituksellisista malleja. Ei ole mitään järkeä allekirjoituksen suorittamiseen muodikkaita virasto jos olet ensisijaisesti kaupallisen mallin.

Minkälaisia ​​työpaikkoja Do You Kirja Your mallit?

On hyödyllistä tietää jaottelua mallintamisen työpaikkojen virasto. Kuinka paljon on kiitotien ja kuinka paljon työtä on toimituksellinen? Myös kysyä prosenttiosuus kaupallinen työ, tulostaa mediassa, ja myynninedistämiseen.

Heidän vastauksensa auttaa määrittämään, onko uratavoitteitasi vastaavat sitä, mitä virasto on tarjota.

Mitkä ovat komission hinnat?

Sinun täytyy ymmärtää sopimuksesta, jonka he käyttävät. Yhdysvalloissa, laillinen virastot tekevät rahaa pois provision. Korko vaihtelee, mutta yleensä virastojen vähentää 10%: sta 20% siitä, mitä ansaitset. Toisin sanoen, ne vain maksetaan, kun saat maksetaan. Virasto voi myös periä asiakkaan lisäksi enintään 20% niin palvelumaksu.

Muista, että malleja pidetään itsenäisinä ammatinharjoittajina urakoitsijoiden sijaan, viraston työntekijöitä. Tämä tarkoittaa, että se on täysin normaalia malleja investoida omaan aloituskustannukset joilla ei ole mitään tekemistä viraston, kuten malli partio, verkkosivujen profiilit, toim kortteja, ja kuvauksia. On myös jopa voit jättää veroja ja neljännesvuosittain arvioidaan veronmaksun.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *