Basic Eroaminen Letters to lopettaa työsi

Posted on

Basic Eroaminen Letters to lopettaa työsi
Yksinkertainen on järkevää, kun annat ilmoituksen, että olet lähdössä työsi.

Eroaminen kirjeitä ei tarvitse olla monimutkaista tai tarjoavat paljon tapa tiedon siitä, miksi ja mihin olet menossa. Sinun ei edes välttämättä tarvitse sisällyttää linja kiittää työnantajasi siitä kokemuksesta.

Et kuitenkaan tarvitse olla kohtelias ja kohtelias.

Huomautus : Ei ole mitään järkeä polttaa sillan, vaikka et toivottavasti koskaan näe ketään teidän pian-to-be entisen työnantajan uudelleen.
Et koskaan tiedä milloin saatat tarvita suosituksen, tai kuka entinen työtoverit tietävät oman teollisuuden. Ei ole mitään järkeä antaa heille syyn huono sorkkataudin sinun potentiaalinen työnantaja.

Miksi Kirjoita eroaminen kirjeen

Miksi kirjoittaa eroaminen kirjeen? Muodollinen eroaminen kirjeen dokumentoi sitä yrityksesi henkilöstöosasto että olet lähdössä. Se tarjoaa myös työnantajallesi päivämäärä lähtöä (kaksi viikkoa etukäteen on vakio) ja muita tietoja, joita ne saattavat tarvita viimeistellä irtisanoo työsuhteensa yhtiöön.

Lopuksi, se on merkki oman ammattitaidon ja voit jättää nykyisen sijainnin tietäen olet ylittänyt kaikki ”T: n” ja siroteltu ”I: n.”

Pidä Kirje lyhyt ja yksinkertainen

Eroaminen kirjeen voit leikata sekaannukset, jotka voisivat johtaa aikana face-to-face keskustelua teidän johtaja tai esimies. Kirjeesi ei tarvitse olla pitkiä. Alla on näyte eroaminen kirjeen, joka on lyhyt ja ytimekäs, ja tarkistaa näitä vinkkejä miten kirjoittaa eroaminen kirjeen. Tärkeimmät kohteet sisällyttää kirjain ovat:

  • Se, että olet jättää yhtiön
  • Teidän viimeinen työ

Samoin se on sekä tarkoituksenmukaista ja kohtelias sisällyttää Kiitos aikaa yrityksen ja tarjoutuu auttamaan siirryttäessä Kun tulet ulos jos on saatavilla.

On mahdollista, että kirje sisällytetään työntekijä tiedoston yrityksen ja kuultava, jos pyydät viittaus tulevaisuudessa.

Vihje : Vaikka olet pettynyttä työsi, vastustaa kiusausta kommentoida kielteisesti työtovereitaan, esimiehesi tai yhtiön.
Ei ole tarpeen antaa työnantajalle enempää tietoa kuin heidän on tiedettävä, mikä on yksinkertainen tosiasia, että olet eroamista ja kun olet lähdössä.

Yksinkertainen eroaminen Letter Esimerkki

Käytä tätä eroaminen kirjeen näyte kun haluat pitää sen perus- ja yksinkertaisesti halua kertoa työnantajalle, että olet lähdössä, mutta eivät halua kiittää työnantajan tai antaa tietoja siitä, miksi olet eroamassa:

Yksinkertainen Erokirje (Ei kiitos)

Nimesi
Osoitteesi
Your City, State Postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköposti

Päivämäärä

Name
Otsikko
Yrityksen nimi
Osoite
Kaupunki, osavaltio Postinumero

Dear Mr./Ms. Sukunimi:

Hyväksy tätä kirjettä ilmoituksen, että lähden kantani ABCD 15. syyskuuta.

Jos voin olla avuksi tänä siirtymävaiheessa, kerro minulle.

Ystävällisin terveisin,

Allekirjoitus  (paperituloste kirjain)

Kirjoittamasi Name

Yksinkertainen eroaminen kirjeen esimerkiksi Kiitos

Toisaalta, ehkä et halua sanoa kiitos – joko siksi todella tarkoitan sitä, tai koska olit tuonut jopa hyviä käytöstapoja.

Ellet todella lähtevät alle pilvi, se on älykäs strategia sanoa ”kiitos” ja työmahdollisuuksia olet saanut aikana asema hallintaoikeus, koska tämä auttaa varmistamaan, että olet pysyvän hyvällä asemassa työnantajan olet lähdössä . Tässä tilanteessa, käytä tätä eroaminen kirjeen näyte:

Nimesi
Osoitteesi
kaupunkisi, postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköposti

Päivämäärä

Nimi
Nimike
Organisaatio
Osoite
Kaupunki, osavaltio, postinumero

Dear Mr./Ms. Sukunimi:

Olen viime aikoina hyväksynyt kannan toisen yhtiön, ja niin olen kirjallisesti tänään esitän virallisen huomautuksen, että Lähden työtäni. Viimeinen päivä tammikuu 15.

Olen nauttinut ajastani XYZ Corp, ja kiitän teitä kaikkia apua ja ohjausta kuluneiden viiden vuoden aikana. Kerrothan jos voin olla avuksi tämän siirtymäkauden aikana.

Ystävällisin terveisin,

Allekirjoitus  (paperituloste kirjain)

Kirjoittamasi Name

Eroaminen kirjeen näyte virallista ilmoitusta

Käytä tätä erokirjeen näytteen virallisesti ilmoittaa työnantajalle, että olet lähetät eroaminen. Tämä kirje on lyhyt ja ytimekäs.

Nimesi
Osoitteesi
Your City, State Postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköposti

Päivämäärä

Nimi Tehtävä Organisaatio Osoite Kaupunki, osavaltio Postinumero

Dear Mr./Ms. Sukunimi:

Hyväksy tätä kirjettä muodollista ilmoitusta, että lähden kantani XYZ yrityksen 15. syyskuuta.

Kiitos, että mahdollisuuksia olet antanut minulle minun aikanani yhtiön kanssa. Olen enemmän kuin kiitollinen, että minulla oli mahdollisuus työskennellä tiimin täällä. Jos voin olla mitään apua siirtymävaiheessa, kerro minulle.

Ystävällisin terveisin,

Allekirjoitus  (paperituloste kirjain)

Kirjoittamasi Name

Sähköpostia eroaminen Viesti Esimerkki

Tässä lyhyessä sähköpostiviestin esimerkiksi lähtökohtana kirjallisesti oman viestin.

Aihe:  Nimi – eroaminen

Dear Mr./Ms. Sukunimi:

Tämä on virallisesti ilmoittaa, että olen päättyneen minun työsuhteen yrityksen ABC, tehokkaita 30. kesäkuuta 20XX.

Arvostan ammatillista koulutusta, sosiaalisia ja kehittymismahdollisuudet Olen ollut taas yhtiön kanssa; kiitos tuesta, jota olette antanut minulle kaudellani täällä.

Parhain terveisin,

Kirjoittamasi Nimi
Kotiosoite
Puhelinnumero
Personal Sähköpostiosoite

Sähköpostin lähettäminen eroaminen Message

Jos haluat lähettää sähköpostia kirjeen, näin lähettää erottua sähköpostiviestin, myös silloin, kun lähettää sen, mitä ovat, ja kuinka muotoilla sitä.

Tärkeää : Teidän otsikkokenttään, käytä lause samanlainen ”Kutsu Irtisanoutuminen – [nimesi].” Näin varmistetaan, että eroaminen saa välitöntä huomiota ja uudelleen.

Muista lisätä yhteystietosi allekirjoitus. Tällä tavoin yritys voi helposti ottaa yhteyttä, jos he eivät selviä olet jättänyt.

Kun antaa esimiehellesi Letter

Voit tulostaa kirjeen antaa esimiehelle keskustelun aikana sinulle erottua. Tai voit lähettää sen sähköpostilla johtaja joko ennen tai jälkeen chat. Jos et ole varma, kun viimeisenä päivänä työ on, odottamaan kokouksen ja seurata sähköpostiviestin; se on tapana antaa työnantajalle vähintään kaksi viikkoa virallisen huomautuksen ennen lopullista lähtöä.

Vinkkejä lopettaminen oikealla tavalla

Kun se tulee lopettaa työsi, siellä on oikea tapa ja väärä tapa edetä asiassa. Varmista jätät parhaat ehdot, toimi seuraavasti:

Anna  kaksi viikkoa etukäteen mahdollisuuksien .  Voit antaa enemmän aikaa, jos haluat, mutta et ole pakko tehdä tätä. Sitä pidetään epäkohteliasta antaa vähemmän ilmoitusta, kuitenkin. Antamalla tämän ilmoituksen annat työnantajan aikaa niiden täytyy löytää ja mahdollisesti kouluttaa vaihto. He kiitos siitä.

Kirjoittaa eroaminen kirjeen  , joka sisältää kaikki olennaiset tiedot – esimerkiksi se, että olet lähdössä, ja kun viimeinen päivä tulee.

Puhdista tietokoneen  (ennen käsi ilmoituksesi). Nyt ei ole aikaa selvittää, että yhtiö harkitsee tallentamalla opinnäytetyön kiintolevylle loukkaa heidän tietokoneen käyttöä politiikan. Mitään henkilökohtaisia asiakirjoja on poistettava. Varmista kuitenkin jättää luettelon tunnuslukuja ja salasanoja missä korvaaminen voi löytää näitä.

Yhteenvetona nykyiset hankkeet  et pysty täyttämään ennen lähtöpäivää. Näin molemmat nykyinen joukkue (jos on) ja seuraaja voi helposti poimia mihin jäit. Saatat myös laatia yleisen luettelon päivittäistä työtä vastuuta korvaavan käyttää oppaana.

Älä huono sorkkataudin pomollesi , työtoverisi tai yritys, ja ei tehdä vertailuja keskenään ja uusi työnantaja voi olla tuloaan. Positiivisiksi, ammatti, ja kohtelias.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *