De grundlæggende Udmeldelse Breve at forlade dit job

Posted on

De grundlæggende Udmeldelse Breve at forlade dit job


Gør det simpelt giver god mening, når du giver besked om, at du forlader dit job.

Udmeldelse breve behøver ikke at være kompliceret eller tilbyde meget i vejen for oplysninger om, hvorfor og hvor du skal hen. Du behøver ikke engang nødvendigvis at inkludere en linje takke din arbejdsgiver for oplevelsen.

Du behøver dog nødt til at være høflig og høflig.

Bemærk : Der er ingen mening i at brænde en bro, selv hvis du håber du aldrig se nogen på din snart-til-være tidligere arbejdsgiver igen.
Du ved aldrig, hvornår du får brug en anbefaling, eller hvem dine daværende medarbejdere kender i din branche. Der er ingen mening at give dem en grund til dårlig mund dig til en potentiel arbejdsgiver.

Hvorfor Skriv en opsigelsesbrev

Hvorfor skrive en opsigelsesbrev? En formel opsigelsesbrev dokumenterer, for din virksomheds HR-afdeling, som du forlader. Det giver også din arbejdsgiver med datoen for din afrejse (to ugers varsel er standard) og andre oplysninger, de kan have behov for at færdiggøre din opsigelse fra ansættelse i virksomheden.

Endelig er det et tegn på din professionalisme og giver dig mulighed for at forlade din aktuelle position vide, du har krydset alle de ”Ts” og punkteret alle ”jeg er.”

Hold dit Brev kort og enkel

En opsigelsesbrev gør det muligt at skære igennem enhver forvirring, der kan resultere i et ansigt-til-ansigt samtale med din leder eller supervisor. Dit brev behøver ikke at være langvarig. Se nedenfor for en prøve opsigelsesbrev, der er kort og to-the-point, og se disse tips til, hvordan man skriver en opsigelsesbrev. De vigtigste elementer til at medtage i brevet, er:

  • Det faktum, at du forlader virksomheden
  • Din sidste dato for arbejdet

Samt, er det både hensigtsmæssigt og høflig til at omfatte en tak for din tid i virksomheden og et tilbud om at assistere under overgangen, som du exit, hvis du vil være tilgængelige.

Det er muligt, at brevet vil blive inkluderet i din medarbejder-fil med virksomheden, og høres, hvis du beder om en henvisning i fremtiden.

Tip : Selv hvis du desillusionerede med dit job, modstå fristelsen til at kommentere negativt på kolleger, din leder eller virksomheden.
Der er ingen grund til at give arbejdsgiveren mere information, end de har brug for at vide, hvilket er den simple kendsgerning, at du fratræder, og når du forlader.

Simpel opsigelsesbrev Eksempel

Brug denne opsigelsesbrev prøve, når du ønsker at holde det grundlæggende og blot ønsker at fortælle din arbejdsgiver, at du forlader, men, ønsker ikke at takke din arbejdsgiver eller give nogen oplysninger om, hvorfor du træder tilbage:

Enkel opsigelsesbrev (nej tak)

Dit navn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato

Name
Titel
Firmanavn
Adresse
By, stat Zip Code

Kære Mr./Ms. Efternavn:

Modtag dette brev som meddelelse om, at jeg forlader min stilling med ABCD den 15. september.

Hvis jeg kan være til hjælp i denne overgangsperiode, så lad mig det vide.

Med venlig hilsen

Din underskrift  (papirudgave bogstav)

Dit Indtastet navn

Simpel opsigelsesbrev Eksempel Med Tak

På den anden side, måske du ønsker at sige tak – enten fordi du virkelig mener det, eller fordi du var opdraget til at have gode manerer.

Medmindre du virkelig forlader under en sky, det er en smart strategi til at sige ”tak” til de jobmuligheder, du har fået i løbet af din position embedstid, da dette er med til at sikre, at du stadig er på en god fod med arbejdsgiveren du forlader . I denne situation skal du bruge denne opsigelsesbrev prøve:

Dit navn
Din adresse
Din by, stat, postnummer
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato

Navn
Titel
Organisation
Adresse
By, stat, postnummer

Kære Mr./Ms. Efternavn:

Jeg har for nylig accepteret en stilling på et andet selskab, og så jeg skriver i dag at tilbyde min opfordring, at jeg vil forlade mit job. Min sidste dag vil være 15.

Jeg har nydt min tid med XYZ Corp, og jeg takker for al jeres hjælp og vejledning i løbet af de seneste fem år. Lad mig vide, hvis jeg kan være til hjælp i denne overgangsperiode.

Med venlig hilsen

Din underskrift  (papirudgave bogstav)

Dit Indtastet navn

Opsigelsesbrev Prøve Med Formel Notification

Brug denne opsigelsesbrev prøve formelt meddele din arbejdsgiver, at du sender din fratræden. Dette brev er kort og til det punkt.

Dit navn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato

Navn Titel Organisation Adresse By, stat Zip Code

Kære Mr./Ms. Efternavn:

Modtag dette brev som en formel meddelelse om, at jeg forlader min stilling med XYZ selskab den 15. september.

Tak for de muligheder, du har givet mig i min tid med selskabet. Jeg er mere end taknemmelig for at have haft mulighed for at arbejde med holdet her. Hvis jeg kan være til nogen hjælp i denne overgangsperiode, så lad mig det vide.

Med venlig hilsen

Din underskrift  (papirudgave bogstav)

Dit Indtastet navn

E-mail Udmeldelse Besked Eksempel

Brug denne korte email eksempel som et udgangspunkt for at skrive din egen besked.

Emne:  Dit navn – Udmeldelse

Kære Mr./Ms. Efternavn:

Dette er formelt meddele dig, at jeg slutter min ansættelse med ABC selskab, effektiv 30. juni, 20XX.

Jeg sætter pris på den professionelle, uddannelse, sociale og udviklingsmuligheder personlige jeg har haft mens med virksomheden; tak for den støtte, du har givet mig under min embedsperiode her.

Med venlig hilsen,

Dit Indtastet navn
hjemmeadresse
Telefonnummer
Personlig e-mail adresse

At sende en email Udmeldelse Besked

Hvis du e-maile dit brev, her er hvordan du sender din fratræden e-mail, også når at sende det, hvad der skal medtages, og hvordan man kan formatere den.

Vigtigt : I din emnelinjen, skal du bruge en sætning der ligner – Dette vil sikre, at din fratræden modtager øjeblikkelig opmærksomhed og anmeldelse ”opsigelse [Dit navn].”.

Vær sikker på at inkludere dine kontaktoplysninger i din signatur. På den måde kan virksomheden nemt komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål, når du har forladt.

Når at give din leder brevet

Du kan udskrive brevet til at give til din leder under en samtale om din fratræden. Eller du kan e-maile den til din leder enten før eller efter din chat. Hvis du ikke er sikker, når din sidste dag i arbejde vil være, vente til efter dit møde og følger op med en e-mail; Det er almindeligt at give en arbejdsgiver med mindst to ugers åbningsskrivelse før din ultimative afgang.

Tips til Afslutning den rigtige vej

Når det kommer til at holde op med dit job, er der en rigtig måde og en forkert måde at gribe det an. For at sikre, at du efterlader på de bedste vilkår, skal du gøre følgende:

Giv  to ugers varsel når det er muligt .  Du kan give mere tid, hvis du ønsker det, men du er ikke forpligtet til at gøre dette. Det betragtes som dårlig form, at give mindre varsel, dog. Ved at give denne meddelelse, du give din arbejdsgiver den tid, de har brug for at finde og eventuelt træne din erstatning. De vil takke dig for det.

Skriv en opsigelsesbrev  , som indeholder alle de relevante oplysninger – fx det faktum, at du forlader, og når din sidste dag vil være.

Rens din computer  (før du afleverer din meddelelse). Nu er det ikke tid til at finde ud af, at selskabet overvejer at opbevare din afhandling på harddisken en krænkelse af deres brug af computer politik. Alle personlige dokumenter skal slettes. Sørg dog for at efterlade en liste over adgangskoder og passwords, hvor din udskiftning kan finde disse.

Sammenfatte igangværende projekter  vil du ikke være i stand til at fuldføre før din afrejsedato. Denne måde, både din nuværende hold (hvis nogen), og din efterfølger vil være i stand til nemt at fortsætte, hvor du slap. Du kan også udarbejde en generel liste over dine daglige arbejde ansvar for din erstatning til at bruge som en vejledning.

Må ikke dårlig-mund din chef , dine kolleger, eller virksomheden, og ikke drage sammenligninger mellem dem og den nye arbejdsgiver, du kan deltage. Vær positiv, professionel og høflig.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *