Farvel Brev siger farvel til kolleger

Posted on

Farvel Brev siger farvel til kolleger


Når du forlader dit job, tage sig tid til at sende et afskedsbrev til de kolleger, du har arbejdet med. Dette er en god idé af mange årsager. Det er altid godt at forlade et job på gode vilkår.

De mennesker, du arbejdede med, er en vigtig del af dit netværk og kan være nyttige kontakter at have i fremtiden. For eksempel kan de være i stand til at hjælpe dig med din karriere på en eller anden måde, såsom at give dig en henvisning, der tilbyder dig nogle job fører, hvis du søger, eller indføre dig til en anden, du måske ønsker at netværke med.

Sammen med alle disse grunde, siger farvel er simpelthen det høfligt at gøre.

Tip : Uanset din grund til at forlade, er det vigtigt at efterlade på en venlig og professionel tone.

Tips til at skrive et afskedsbrev

Anmeldelse tips til, hvordan man skriver en afskedsbrev, hvad der skal medtages i det, hvad man ikke skal sige, og hvornår du skal sende den. Også gennemgå eksempler, du kan bruge som udgangspunkt for dine egne breve og e-mails.

Send det før du forlader. Send e-mail eller brev en dag eller to, før du forlader. Du ønsker at give dig selv og dine kolleger nok tid til at sige farvel. Du skal dog ikke sende dit brev, indtil du er færdig med de fleste af dine arbejdsopgaver. Dette vil give dig mulighed for at fokusere på at sige farvel under den sidste dag eller timer.

Tilpas dit brev. Overvej at skræddersy hvert bogstav til det enkelte menneske i stedet for at sende en masse budskab. Adresse hver person ved nameand, om muligt indeholde en anekdote eller anden personlig besked reflektere over din tid sammen.

Bemærk: send kun breve til folk, du har arbejdet med. Især hvis du arbejder på en stor virksomhed, behøver du ikke ønsker at sende en besked til alle (medmindre du har arbejdet med dem alle).

Sig tak.  Dette brev er din chance for at udtrykke taknemmelighed for enhver hjælp eller mentorskab forudsat. Du kan også udtrykke, hvor meget du har nydt at arbejde med dine kolleger.

Medtag kontaktoplysninger. Oplysninger om, hvordan dine kolleger kan nå dig, når du forlader. Medtag en email-adresse (en ikke-arbejds-e) og / eller telefonnummer. Du kan også inkludere din LinkedIn-profil adresse.

Hold det positive. Igen, målet med brevet er at holde forbindelsen med dine tidligere kollegaer; du ikke ønsker at efterlade et dårligt indtryk.

Hold det kort. Skriv ikke mere end et par stykker. Sammen med at sige tak og med dine kontaktoplysninger, kan du nævne dine planer for fremtiden. Men ud over dette, så gør det kort og til det punkt.

Connect på LinkedIn. Hvis du ikke allerede har, forbinde med dine kolleger på LinkedIn. Dette vil hjælpe dig holde forbindelsen, når du forlader.

Brug en prøve brev.  Du kan bruge en prøve afskedsbrev eller e-mail-meddelelse til at hjælpe dig skrive din egen farvel note til kolleger. Dog skal du huske at ændre detaljerne i meddelelsen til at passe netop din situation.

Prøve Farvel Brev

Kære John,

Jeg ønskede at tage et øjeblik at lade dig vide, at jeg forlader min stilling på ABC Corporation. Jeg vil starte en ny stilling på XYZ Company næste måned.

Jeg har nydt min embedstid her, og jeg sætter pris på at have haft mulighed for at arbejde sammen med dig. Tak for den støtte, vejledning og opmuntring, du har givet mig under min tid på ABC Corporation.

Selvom jeg vil savne mine kolleger og virksomheden, ser jeg frem til denne nye udfordring, og til at starte en ny fase af min karriere.

Venligst holde kontakten: Jeg kan kontaktes på min personlige e-mail-adresse (samantha83@gmail2.com), på LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling) eller på min mobiltelefon (555-555-2222).

Tak igen for alt. Jeg ønsker dig alt det bedste.

Med venlig hilsen

Samantha

At sende en e-mail Farvel Brev

Det er ofte en god ide at sende dit brev via e-mail. Dette vil give dine kolleger til at modtage beskeden hurtigt. Dette vil også hjælpe dig til nemt at skræddersy hver besked til den enkelte modtager.

Tip : Når du sender din farvel besked via e-mail, dit navn og grunden du skriver i emnefeltet af meddelelsen til at sikre, at din e-mail bliver åbnet.

Her er eksempler på, hvad man kunne skrive:

  • Emne:  Fornavn Efternavn – at holde kontakten
  • Emne:  Fornavn Efternavn Opdatering
  • Emne:  Fornavn – Moving On
  • Emne:  Fornavn opdatering
  • Emne: nyheder fra Fornavn Efternavn

Prøve Farvel Email Besked

Emne:  Tyrone Garrett – Opdatering

Kære Linda,

Jeg skriver for at fortælle dig, at jeg går på pension ved udgangen af ​​måneden.

Jeg har så nydt at arbejde her de sidste ti år. Jeg er taknemmelig for at have haft mulighed for at arbejde sammen med dig. Jeg vil aldrig glemme din venlighed og professionalisme, når vi arbejdede på team-projekter sammen.

Min kone og jeg flytter til Seattle i tre måneder; Men jeg håber at holde kontakten. Du kan nå mig på min e-mail-adresse (tgarrett@email.com) eller på min mobiltelefon, 555-555-5555.

Endnu engang tak for en forrygende ti år. Jeg ønsker dig alt det bedste og håber at holde kontakten.

Med venlig hilsen

Tyrone

Den bedste måde at komme videre fra et job

Tag dig tid til at sige farvel: Uanset hvorfor du går videre, sige farvel til alle de mennesker, der har støttet dig på arbejde.

Del dine kontaktoplysninger: Medtag dine personlige kontaktoplysninger i al korrespondance, du sender til at gøre det nemt for modtageren at holde kontakten.

Hold det Concise: Dine farvel emails behøver ikke at være langvarig. Et par stykker er rigeligt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *