Sådan Indsend dine billeder til modelbureauer

Posted on

Sådan Indsend dine billeder til modelbureauer

Væsentlige, der er fire måder at sende fotos til lokale og internationale modelbureauer. Du kan sende dem selv via e-mail eller post, har din eksisterende agentur send dem, har en online model scouting selskab send dem for dig, eller prøv lykken med sociale medier.

Under en erfaren agent eller professionel model scouting selskab gør arbejdet for dig er altid den bedste fremgangsmåde. Men hvis du ønsker at gøre det selv, er det vigtigt at gøre det ordentligt. Mange nye modeller er ikke klar over, at det ikke kun de billeder, agenturer kigger på. Det er også, hvordan du præsentere dine billeder til dem der betyder noget.

Hvis du sender dine billeder i en sjusket måde, så det gør agenter spekulerer på, om du mangler den nødvendige opmærksomhed på detaljer færdigheder en model har brug for. Hvis du er afslappet i din korrespondance snarere end professionel, kan agenterne tror du har en forhøjet følelse af værd. Der er også nogle andre begreber at huske på, når at indsende dine billeder til et modelbureau.

Check Hvordan agenturet accepterer Indsendelser

Inden du sender dine billeder til flere instanser, at kontrollere se, hvordan de vil have billeder indsendt. Nogle kan kun acceptere fotos via e-mail og andre kun via mail.

Følg deres anvisninger til punkt og prikke for at demonstrere din opmærksomhed. Hvis du sender dine billeder via e-mail, og de kun acceptere sendt fotografier, du viser de agenter, der ikke ved, hvordan at følge anvisningerne.

Kontroller, at agenturet accepterer din type

Vær sikker på at kun sende dine billeder til bureauer, der accepterer den type model, du er. Hvis de kun har åbninger til plus-size modeller, og du er ikke plus-størrelse, er du bare spilder agenturets og din tid. Du kører også risikoen for at udvikle et ry for at være unattentive.

Hold dig til fakta

Som fristende som det kan være at fortælle agenter, hvor længe du har drømt om at blive en model, de kun behøver visse oplysninger:

  • Dit navn
  • Alder
  • Højde
  • Målinger (buste, talje og hofter for kvinder, og taljen og jakke størrelse for mænd)
  • Nuværende lokation
  • Kontakt information (telefonnumre, e-mailadresse)
  • Statsborgerskab (hvor dit pas blev udstedt)
  • Agenturer i øjeblikket repræsenterer dig, hvis nogen

Når du sender dine billeder via e-mail være sikker på at medtage alle disse oplysninger i din e-mail. Hvis du sender breve dine fotos er det vigtigt at have disse oplysninger på bagsiden af ​​hver eneste foto.

Denne måde, hvis dine billeder bliver adskilt fra hinanden eller dit følgebrev, så agenterne vil vide, hvem du er, og hvordan du kan kontakte dig.

Kontrollere størrelsen på dine billeder

Hvis du sender dine billeder via e-mail, skal du sørge for at de ikke er for store. 1MB pr foto burde være det maksimale, 500 KB er bedre. Hvis dine billeder er for store, kan de tage for lang tid at downloade og din e-mail kan ende med at blive slettet før dine fotos gennemgås.

Send ikke dine billeder i en zip-fil, og inkluderer ikke din personlige hjemmeside. Agenter vil formentlig ikke åbne filen, eller klik på linket grund af sikkerhedsproblemer med at forbinde og komprimere filer.

Adresse Hvert agentur Individuelt

Tag dig tid til at tage fat på hvert enkelt agentur individuelt i din e-mail eller følgebrev. For eksempel begynder dit brev eller e-mail med “Kære ABC Models.”

Aldrig sende et generisk masse e-mail med e-mail-adresser på en række organer, der er anført i “CC” i e-mailen. Ingen kan lide at tro, at de ikke var dit første valg.

Tænk på dine fotos og oplysninger som dit cv. Du er nødt til skræddersy det for hver virksomhed du anvender på. Foto indlæg er ikke anderledes i, at du bør tage sig tid til at imponere agenterne.

Opmærksomme på detaljer

Agenter kan lide intelligente modeller. Vær sikker på at bevis din korrespondance. Dårlig grammatik og stavning vil foreslå dem, at du ikke kan være det rigtige valg.

Modeller kan blive offentlige personer, tale og interagere med mennesker. Hvis du ikke er i stand til at formulere dine tanker klart kan agenter ikke ønsker at kontakte dig.

Hvis du sender dine billeder via mail, sikre din konvolut er pæn og læselig. Læg ikke dine billeder i et ringbind, fotoalbum, eller mappe. Heart klistermærker, fancy farvet papir, eller søde beskeder på kuverter eller inde i din pakke vil lade agenter vide, at du måske ikke modne nok til at håndtere en modellering job.

Opdater din Voicemail og Tjek Spam mapper

Når du har taget sig tid til at sende dine billeder, og du har betalt opmærksomhed på alle detaljer, ikke rod det op ved at have en uprofessionel talemeddelelse eller ved manglende en e-mail.

Din telefonsvarer besked skal være kort og til det punkt. Du bør oplyse dit navn, og sige, at du vil vende tilbage opkaldet så hurtigt som muligt. Tal langsomt og formulere dine ord, når du optager.

Tjek din postkasse regelmæssigt for at sikre det ikke er fuld. Også, tjekke din e-mail-spam og junk mapper regelmæssigt for e-mails, der kan have automatisk blevet dirigeres der.

Være en professionel i alle faser

Husk, at modelbureauer er på udkig efter en komplet pakke. Det tager mere end blot et godt udseende at være en succesfuld model. Modeller skal være professionel i alle aspekter af deres adfærd. Hvis et agentur har drøftet mellem dig og en anden model, vil den mere professionelle handler og optræder model være mere tilbøjelige til at blive ansat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *