Forbedre din sport karriere følgebrev

Posted on

Forbedre din sport karriere følgebrev

Følgebrevet giver din personlighed til at skinne igennem, giver dig chancen for at fremme højdepunkter i dit CV og introducere dig selv, kan du skræddersy dit budskab til den enkelte arbejdsgiver, og giver dig en chance for at beskrive, hvorfor du er et godt match for jobbet. Det er et kraftfuldt værktøj!

Det er også din chance for at vise dine kommunikationsevner og dit niveau af engagement og entusiasme med hensyn til karriere position åbne sport. Her er et par tips til at give dit følgebrev et løft:

Tilpas dit følgebrev

De fleste foreslår at skære ned dit cv til en enkelt side, eller i det mindste forkorte den. Følgebrevet gør det muligt at tilbyde særlige forhold, der måske ikke dukker op på dit cv.

Hvis du har tjent all-konference udmærkelse i fodbold, og nu du ansøger om en fodbold coaching position, følgebrev tilbyder dig en chance for at tale om den oplevelse de. Mens CV kan reduceres til, ”Optjent all-konference udmærkelse i fodbold,” følgebrevet giver mulighed for at tale om de grunde, du var i stand til at udrette, at ære.

Hvis organisering er din styrke, så sørg for at shows igennem i dit følgebrev. Hvis det er kreativitet, lad de evner show igennem i en professionel, men stilfuldt følgebrev.

Target følgebrev til specifik position

Ideelt set bør du ikke nødt til at foretage mange ændringer i din aktive fodboldliv cv, men vær forberedt på at foretage betydelige ændringer i hver følgebrev. En meget anderledes følgebrev er ofte nødvendig, hvis en stilling, du forfølger er væsentlig forskellig fra en anden, du forsøger at jord.

Fokus på de attributter, der vil hjælpe dig med at være den bedste kandidat til stillingen. Hvis der er en reklame eller en kontaktperson angiver, hvad kvalifikationer til stillingen er, gennemgå disse kvalifikationer og adresse hver enkelt. Fokus på, hvorfor du er et godt match til jobbet, som du taler om dine kvalifikationer.

Hvis du ikke opfylder en af ​​de kvalifikationer, nu er din chance for at forklare, hvorfor arbejdsgiveren skulle gøre en undtagelse. Antag de leder efter fem års erfaring, men du har kun tre år. Du må konstatere, ”Mens jeg kun har coachet gymnasiet fodbold i tre år, jeg spillede college football alle fire år og oparbejdet alle-konference hædersbevisninger.”

Bestemt ikke lyve eller overdrive, som du ikke ønsker at starte et job på denne måde, risikerer at miste jobbet i løbet af dette problem i fremtiden, eller har dette som en bekymring i bagsiden af ​​dit sind.

Forbindelser med potentielle arbejdsgiver

Hvis du har nogle personlige forbindelser til en potentiel arbejdsgiver, skal du huske at nævne dem i følgebrevet. Det vil gøre det muligt for folk læser dit følgebrev til at gøre denne sammenslutning.

Sige, at du ansøger om et job med en baseballhold efter sin eksamen fra college. Mens i gymnasiet, du har arbejdet med dette hold i koncessioner. Må ikke antage, at alle vil straks genkende dit navn. Husk, holdninger ændrer sig, og måske en person eller to i beslutningsprocessen kan ikke være opmærksom på din tidligere.

Måske er din tidligere chef, Mr. Smith, hvis udtalelse respekteres, har nævnt, at du vil anvende. Nu når du nævner dine tidligere bånd til klubben, kan læseren tænker: ”Åh ja, det er ansøgeren Mr. Smith fortalte mig om.” Brug også LinkedIn til at opdage forbindelser til den virksomhed, du måske ikke være opmærksomme på.

resultater

Så i college og din første par år ud af skolen, har du stablet op resultater, der arbejder i den atletiske afdeling på en lille skole. Du ønsker at flytte over på en ny udfordring, og at din kredit, en liste over resultater på dit CV er lang.

Brevet tilbud dækker dig en chance for at fremhæve et par af de resultater, der bedst gælder for den specifikke stilling, du forfølger. Hvis du ansøger om en sports information job, kan du skrive: ”Jeg har modtaget mange hædersbevisninger i skole, men en jeg er især stolt af blev hædret af College Sports Information Directors Association i 2005 for …”

Bed om en interview

Når du præcist har fortalt læseren, hvorfor du ville være en kæmpefordel for jobbet, skal du sørge for at udtrykke din interesse i møde med din kommende arbejdsgiver. Det viser igen entusiasme og vil minde læseren til at gennemgå dine kontaktoplysninger.

Følgebrev Prøve til en Sports job

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85.820
000-123-4567
email: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

Marts 24, 2019

Mr. James Jackson, Manager-
grand canyon Spær
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Kære Mr. Jackson:

Modtag dette brev og den ledsagende CV som et tegn på min dybe interesse i den situation Infield Coach, der har åbnet med Grand Canyon Rafters.

I løbet af de sidste 7 år har jeg haft det privilegium at tjene som chef Baseball coach for Desert View High School i Tempe, Arizona. I denne egenskab har jeg trænet over 50 spillere, der har gået på at spille baseball på college, mindre liga og store selskaber niveau, nå 4 5A State Championships, 2 5A State løbere op placeringer og 6 regionale mesterskaber.

Som personligt givende som jeg finder coaching gymnasieelever, jeg savner sommeren spændingen ved at bidrage til en mindre liga baseball-program. Fra 2009 til 2012 spillede jeg som Catcher for Glendale Desert Dogs, smide ud løbere forsøger at stjæle anden eller tredje på 60% af mine forsøg. Jeg ville derfor være meget begejstrede for rejser med Grand Canyon Rafters som din Infield Coach, udnytte mine dokumenterede coaching færdigheder til at bidrage til succes for din 2019 sommer sæson og videre frem.

I mig vil du finde en motiverende træner med en livslang passion for baseball suppleret med evnen til at bringe det bedste frem i den enkelte spiller. Adept at identificere personlige styrker og udfordringer i mine teammedlemmer, jeg forstår at skræddersy min coaching stil på måder, der bidrager væsentligt til spiller vækst, forbedring og succes.

Tak for din tid i at gennemgå denne ansøgning; Lad mig vide, hvis der er nogen yderligere oplysninger, jeg kan give. Jeg ville være meget taknemmelig for muligheden for at mødes med dig til en personlig samtale, og jeg ser frem til at høre fra dig snart.

Med venlig hilsen,

Coach Barry Allen

Korrekturlæst

Udover genlæse følgebrevet selv, sørg for at have en betroet ven eller to læste brevet. Hvis nogen i det felt, du kender kan gennemgå brevet, endnu bedre. Tilskynde dem til ikke kun mark slåfejl, men kritik din generelle brev og foreslå nogen idéer, de måtte have.

Måske vil du enig, uenig, eller komme til nogle beslutning i midten. Men du vil være aktivt tænke over, hvordan man bedst til at kommunikere dine oplevelser og kvalifikationer. Husk, at du kommer til at skrive forskellige følgebreve for hver specifik position, så omhyggeligt korrektur hver gang.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *