Sport Karriere Forberedelse Starter i skole

Posted on

Sport Karriere Forberedelse Starter i skole

En karriere i sport kan være en mulighed for folk med flere forskellige typer af baggrunde, selv dem, der ikke atleter. Uanset hvilken vej ind i en sports karriere, stærk uddannelse og erfaring gennem praktikophold og deltidsjob vil være nødvendig.

Nogle gymnasier og universiteter tilbyder sport management programmer, men dine universitetsstudier behøver ikke at være så specifik for en aktive fodboldliv. Sportshold og ligaer har brug for handel og finans fagfolk, der kan hjælpe med at styre driften. Markedsføring og public relations fagfolk er nødvendige for at skabe interesse, og undervisere og fysioterapeuter er nødvendigt for at holde atleter sunde og i topform. Selv en lov grad kan føre til en karriere som agent, der repræsenterer atleter eller som rådgiver for franchise og ligaer.

Nogle karrierer involverer arbejder direkte for sportshold, mens andre involverer arbejder for separate virksomheder, der også understøtter atleter eller hold. For eksempel kan en fysisk terapi klinik specialiserer sig i at arbejde med atleter og se spillere fra professionelle, kollegium eller high school-hold i området. Journalister vil sandsynligvis arbejde for lokale nyheder organisationer, der dækker sportshold.

fritidsaktiviteter

Mange studerende interesseret i sport karriere spille sport på high school og college niveauer. Det er klart, on-the-field erfaring kan være værdifuld forberedelse til fremtidige trænere, trænere, atletisk direktører og andre. Faktisk teamwork lært i at spille sport og den forpligtelse, der kræves kan hjælpe en person forhånd i mange karrierer.

Men hvis du ikke er atletisk tilbøjelig, er der stadig masser af muligheder. Ligesom andre afdelinger på campus, den atletiske afdeling har ofte deltidsstillinger til rådighed for de studerende. Selv hvis det er bare et job besvare telefoner, er det stadig en mulighed for at få erfaring og etablere forbindelser på området hvor du ønsker at arbejde.

De sportslige oplysninger afdeling typisk har brug for de studerende til at hjælpe med at spore statistik og skrive pressemeddelelser. Skolen papir kan have brug for en sports reporter. Overvej enhver afdeling på campus, der interagerer med atletik, og der sandsynligvis er muligheder.

Hvis du stadig i gymnasiet, spørger en lærer, træner eller rådgiver om muligheder, der er til rådighed.

Tip : Somme erfaringer vil hjælpe dig med at lære mere om dine egne styrker, sympatier og antipatier, og motivationer. På mange måder er de måske lige så vigtig som din skolegang.

Praktikophold og deltidsjob

Mange sport management programmer vil hjælpe forbinde studerende til gode praktikplads muligheder. Studerende med hovedfag i noget andet end sport management stadig kan finde sports-relaterede praktik med hjælp fra rådgivere. En skolens atletiske afdeling eller sport oplysninger afdeling kan tilbyde praktikpladser til en række forskellige positioner. Professionelle sportshold og semi-professionelle sportshold også tilbyde praktikophold, som gør virksomheder tilknyttet sportsbranchen.

I modsætning til praktikophold, vil job ikke få dig kollegium kredit, men de kan give dig med erfaring. Professionelle sportshold ofte brug for deltid eller sæsonbetinget hjælp, og skole atletisk og sport informationssystemer afdelinger ansætter studerende på deltid, selvom praktikophold er ikke tilgængelige.

Tip : Om de være job eller praktikpladser, kan muligheder findes direkte gennem arbejdsgiverne eller via dedikerede jobsøgning sites som TeamworkOnline.com.

Deltagelse

Selv om ikke alle sports-relaterede job involverer deltager som en atlet, det er et godt fundament for at have og en fremragende måde at få en fod i døren. Stort set ethvert job relateret til coaching eller scouting er kun realistisk til rådighed for en person med erfaring spiller sporten. Selv job, der ikke kræver direkte erfaring som en atlet vil være lettere at få, hvis du har den atletiske oplevelse at være i stand til at forholde på et vist niveau til dem i midten af ​​dit valgte erhverv.

Det betyder ikke, du behøver at være en meget dygtig eller meget vellykket atlet. En Benchwarmer med et ry for at arbejde hårdt i praksis ofte udviser den slags karaktertræk arbejdsgivere i ethvert erhverv vilje værdi. Og anbefalingerne, du kan få fra en træner, der værdsætter din arbejdsmoral trods manglende spilletid kan være ting, der får dig en fod i døren til et job eller praktikplads.

Key Takeaways

Ikke kun for atleter

Mange karriereveje-finansiering, jura, marketing, sundhedspleje, og mere-support virksomhed som sport.

Deltidsarbejde

Skole atletisk og sport informationssystemer afdelinger almindeligt leje studerende.

Praktikophold

Professionelle sportshold og ligaer tilbyde praktikophold i en række forskellige områder.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *