Top Big data Jobs

Posted on

Top Big data Jobs

Organisationer i de fleste sektorer af økonomien er begyndt at indsamle, organisere, lagre, og fortolke massive mængder af data relateret til deres operationer. I en nylig undersøgelse foretaget af NewVantage Partners, 91,6% af de ledere forespørges sagde, at de var at øge deres investeringer i Big data. 91,7% af disse respondenter sagde, at de følte, at deres investeringer var nødvendige for at omdanne deres operationer i mere adrætte og konkurrencedygtige virksomheder.

Dette er en god nyhed for job kandidater, der søger beskæftigelse inden for et af de øverste store data job felter.

Hvor Big data job

På grund af den hurtige ekspansion af store data applikationer, er efterspørgslen efter arbejdere steget dramatisk i de seneste år. LinkedIn rapporterer en betydelig mangel på data videnskab arbejdere nationalt og i de større byer i deres 2018 Workforce Rapport: ”På landsplan har vi en mangel på 151,717 mennesker med data naturvidenskabelige kvalifikationer, med særligt akut mangel i New York (34,032 personer), San Francisco Bay Area (31,798 personer), og Los Angeles (12,251 personer).”
Top 7 Big data Jobs

1. Oplysninger Scientist

Ifølge PayScale, der er rigelige muligheder for talentfulde informationsteknologi (IT) data forskere i stand til minedrift og tolkning komplekse data for store selskaber. Partnerskab med tværfunktionelle it-teams, de udarbejder og skabe forskellige modeller af statistiske data til at informere deres udvikling af systemer-relaterede anbefalinger og handlingsplaner.

Foretrukne Kvalifikationer – IT data forskerne skal have avanceret viden om forskellige data mining teknikker såsom klyngedannelse, regressionsanalyse, beslutningstræer, og support vector machines. En avanceret grad (såsom en Master eller ph.d.) i datalogi er normalt kræves for denne type stilling, ud over tidligere års erhvervserfaring på et relateret område.

Løn : Citeret af Glassdoor som # 1 i deres 50 Bedste Jobs i Amerika 2019 liste, kan data forskerne kræve en gennemsnitlig løn på $ 108.000. En samlet jobtilfredshed score på 4,3 / 5 var en afgørende faktor i denne top rating.

2. Data, Engineer

Data ingeniører, som PayScale påpeger, udnytte deres computer videnskab og teknik styrker til aggregat, analysere og manipulere store datamængder. Almindelige opgaver omfatter at skabe og omsætte computer algoritmer i prototype kode, udvikle tekniske processer for at forbedre data tilgængelighed, og designe rapporter, dashboards, og værktøjer til slutbrugere.

Foretrukne Kvalifikationer – Arbejdsgivere kræver typisk, at ledige kandidater til data engineering positioner har gennemført en universitetsuddannelse i datalogi, teknik, eller et relateret område. De foretrækker også ansøgere, der har tre til fem års erfaring inden for området. Ønskede tekniske færdigheder omfatter Linux-systemer viden, færdigheder i SQL-database design, og en solid beherskelse af kodning sprog som Java, Python, Kafka, Hive, eller Storm. Bløde færdigheder omfatter fremragende skriftlig og mundtlig kommunikation evner samt evnen til at arbejde både selvstændigt og på hold.

Løn : Glassdoor s 50 Best Jobs i Amerika 2019 rangeret data ingeniører i 8. stilling med en gennemsnitlig løn på $ 106.000 og arbejdsglæde score på 3,9 / 5.

3. data Analytiker

PayScale beskriver, hvordan data analytikere samle handlingsrettede information om forskellige emner ved at designe og implementere store undersøgelser. Det er deres opgave at rekruttere deltagerne i undersøgelsen, kompilere og fortolke indsendte data, og viderebringe deres resultater i traditionelle diagrammer og rapporter samt digitale formater.

Foretrukne Kvalifikationer – Enkeltpersoner søger data analytiker job skal have kendskab til edb-programmer, såsom Microsoft Excel, Microsoft Access, SharePoint og SQL-databaser. Data analytikere også brug for gode kommunikations- og præsentationsteknik, med evnen til effektivt at oversætte ofte komplicerede oplysninger til virksomhedens interessenter.

Løn : data Analytikere, rangeret d.31 på 50 Bedste Job i Amerika 2019 tage hjem en gennemsnitlig løn på $ 60.000, og har et job tilfredshed score på 3,9 / 5.

4. Sikkerhed Engineer

Sikkerhed ingeniører spiller en afgørende rolle i IT-katastrofe planlægning, modvilje, og afbødning. De reducerer eksponering virksomhedernes risiko ved at oprette computer firewalls, opdage og reagere på indtrængen, og retsmedicinsk indkredsning systemer sikkerhedsspørgsmål. De også oprette og implementere testplaner til ny eller opdateret software og hardware og etablere flere lag forsvar protokoller for computernetværk. (Kilde: PayScale).

Ønsket Kvalifikationer – En bachelorgrad i teknik, datalogi, eller et beslægtet område er nødvendig for denne position, sammen med flere års relevant erhvervserfaring og helst industri sikkerhedscertificeringer. Ud over deres tekniske forståelse af edb-sprog og operativsystemer, bør sikkerheds ingeniører også besidder solid problemløsning og matematiske evner og evnen til at arbejde selvstændigt.

Løn : Sikkerhed ingeniører rangeret 17th på 50 Bedste Job i Amerika 2019 med en gennemsnitlig løn på $ 102.000 og en arbejdsglæde score på 3.8 / 5.

5. Database Manager

Database ledere, uddannede og højt kvalificerede i projektledelse og multitasking, udføre diagnostik og reparation af avancerede databaser. De gennemgå også business anmodninger om data og brugen af ​​personlige oplysninger, evaluere datakilder for at forbedre data feeds og hjælp til at designe og installere storage hardware. (Kilde: PayScale)

Ønsket Kvalifikationer – Jobannoncer for database ledere generelt liste en bachelorgrad i informationsteknologi og mindst fem år i en database førerposition som foretrukne kvalifikationer. Job kandidater til database management roller bør også velbevandret i anden database software som MySQL og Oracle.

Løn : Database ledere fortjent et gennemsnit på $ 73.545 i henhold til Glassdoor.

6. Data, Arkitekt

Data arkitekter bruger deres viden om data-orienterede computer sprog til at organisere og vedligeholde data i relationsdatabaser og corporate repositories, udvikling af data arkitektur strategier for hvert fagområde virksomhedens datamodel. (Kilde: PayScale)

Ønsket Kvalifikationer – Common job færdigheder og søgeord egenskaber, som arbejdsgiverne søger i data arkitekter inkluderer avancerede tekniske færdigheder (især i sprog som SQL og XML), fremragende analytisk skarpsindighed, kreativ visualisering, og problemløsning færdigheder, og stærk detalje orientering. De fleste data arkitekter har tjent mindst en bachelorgrad (og ofte en videregående uddannelse) i en computer science-relateret område.

Løn : data arkitekter fortjent nogle af de højeste lønninger i den store data-sektoren, et gennemsnit på $ 113.078 efter PayScale.

7. Teknisk Recruiter

Tekniske personalekonsulenter specialiserer sig i sourcing og screening talentfulde store data, IT og andre tekniske fagfolk til kandidat puljer. De arbejder tæt sammen med virksomheder til at vurdere deres ansættelse behov, og derefter søge markedet for de stærkeste kandidater til specifikke job åbninger. De understøtter også de professionelle kandidater, de rekrutterer hele jobansøgning, interviewe, udlejning, og onboarding processer. (Kilde: PayScale).

Ønsket Kvalifikationer – Tekniske personalekonsulenter skal have avanceret viden om de tekniske kvalifikationer, som arbejdsgiverne søger i deres potentielle medarbejdere. Good ”people skills” er også vigtigt, da succesfulde tekniske personalekonsulenter brug for at opbygge en positiv rapport med job kandidater under screeningen og interviewe etaper.

Løn : Glassdoor rangeret tekniske personalekonsulenter som # 28 på deres liste over de 50 bedste arbejdspladser i Amerika, med en jobtilfredshed score på 4,1 / 5 og en gennemsnitlig løn på $ 48.000.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *