Aktuar og aktuarvidenskab Karriere

Posted on

Aktuar og aktuarvidenskab Karriere

En aktuar er en højt uddannet statistiker med ekspertise i vurdering af forskellige typer af risici. Groft 60% af aktuarer er ansat af forsikringsselskaber, og spiller en central rolle ved fastsættelsen af ​​vilkår og betingelser for forsikringer, herunder tariffer. En aktuar har også karrieremuligheder i pensionsfondsadministration, prognoser fremtidige udbetalinger og bestemmer løbende bidrag og investeringspolitik i lyset af dem. Derudover aktuarer (enten interne eller konsulenter) hjælper virksomheder i alle brancher design og gennemføre politikker og procedurer for at mindske risici i forskellige aspekter af deres operationer.

Uddannelse

Der forventes en aktuar at have mindst en bachelorgrad. Der er ordineret kursusaktiviteter i statistikken eller aktuarvidenskab (en gren af ​​anvendt statistik), plus business, finans og økonomi. En høj grad af IT-færdigheder er stadig vigtigere, især med hensyn til software-pakker, der almindeligvis anvendes til databasen og statistisk analyse. En MBA kan være et nyttigt legitimationsoplysninger, afhængigt af virksomheden.

Certificering

Den Society of Actuaries (SOA) certificerer aktuarer i livsforsikring, pensionsordninger, og investeringer. Den Casualty Aktuarmæssige Society (CAS) certificerer aktuarer i ejendommen, personskade og ansvarsforsikring. Nå det højeste niveau af certificering er en langvarig proces, der kræver kursusaktiviteter og vedtagelsen af ni separate eksamener normalt i løbet af seks til ni år. Tre af de første fire eksamener er fælles for både SOA og CAS spor, så den potentielle aktuar lidt tid til at beslutte, om hans eller hendes speciale.

Pligter og ansvar

Jobbet af aktuar indebærer detaljeret analyse af data for at kvantificere risici. Det kræver også ekspertise med avancerede modelleringsteknikker til at forudsige fremtidige sandsynligheder for forskellige udfald, såsom tab eller fordringer og deres forventede størrelser. Mens teknisk ekspertise og kvantitative færdigheder er et must, avancement afhænger i høj grad, på evnen til at kommunikere effektivt med ledere, der mangler denne baggrund.

Du må ikke forveksle en aktuar med en forsikring underwriter, der vurderer ansøgninger om forsikring, og træffer afgørelse om, hvorvidt at acceptere eller afvise dem. En aktuar arbejder på en mere makroniveau, indstilling af parametrene på højt niveau, der guider forsikringsselskaberne.

Typisk Schedule

Den typiske aktuar arbejder tæt på en standard 40 timers arbejdsuge, normalt fra et fast kontor placering. En rådgivning aktuar tendens til at have betydelig rejser, og kan således fungere betydeligt længere timer.

Hvad er der at lide

En aktuar er en højt respekteret professionel der er en vigtig indflydelsesrige af virksomhedens politik, hvis ikke en endelig beslutningstager. Det er et godt kompenseret felt, der har en vital, synlig effekt.

Hvad er ikke kan lide

For dem med ambitioner om at stige i generel ledelse, kan mulighederne være begrænset i nogle selskaber, som kunne se en aktuar som en smal specialist. Også, afhængigt af selskabet og stillingen kan arbejde en aktuar blive noget gentagne og mangler i sort.

løn Range

Per Bureau of Labor Statistics, median årlige kompensation var $ 93.680 i maj 2012, med 90% tjener mellem $ 55.780 og $ 175.330.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *