Hvad du bør spørge før signering med en Modeling Agency

Posted on

Hvad du bør spørge før signering med en Modeling Agency

Som model, bør du interviewe den modelbureau så meget som de er interviewe dig som en potentiel model. Når du først mødes med en modelbureau, vil de bede dig alle mulige spørgsmål om, hvorfor du ønsker at være en model, den type modellering du ønsker, og hvorfor du har valgt deres handlefrihed. Disse grundlæggende spørgsmål vil hjælpe agenturet kommer til at kende dig og din personlighed, så de kan afgøre, om du er et godt match for deres forretning.

Men ligesom de er dimensionering dig op til et sted i deres virksomhed, skal du være evaluering af agenturet for at se, om de vil være den bedste pasform for dig.

Spørgsmål til Spørg en Modeling Agency

Lige så vigtigt som intervieweren spørgsmål til dig og dine svar er, er det også vigtigt at huske, at du er interviewe agenturet så godt. Før du tilmelder med en modelbureau, du har brug for at vise dem, du er professionel, engageret og begejstret om din modeling karriere ved at gøre så meget forskning som muligt (tilbringe noget kvalitetstid Googling dem eller ringer rundt) og ved at stille dem de rigtige spørgsmål.

Lad bureauet føre interviewet, men vær ikke bange for at sige, hvad der er på dit sind, når tiden er inde. Og husk, der er ingen skam i at bede agenten til at gentage noget eller forklare det yderligere. Vær med et agentur er en big deal, og du skal være 100% sikker på, hvad du tilmelder dig.

Vær klar til at gøre nogle aktiv lytning, som du stiller disse spørgsmål. Du kan selv ønsker at have en notesblok og pen handy at notere ned deres svar.

Skal jeg nødt til at deltage Din Modeling School?

Der er intet galt med at gå til modellering skole-du bare ikke brug for modellering klasser til at blive en model. Ingen af ​​de øverste modelbureauer i New York, Paris, Milano eller Tokyo kræve, at en model går til modellering skole, før de underskrives.

Hvis et agentur kræver, at du tilmelder dig deres klasser, før de vil repræsentere dig, kan du søge andre steder.

A Boutique agentur eller en større agentur?

Landing en kontrakt med en stor agentur bør være din topprioritet, men størrelsen af ​​agenturet er lige så vigtig som dens omdømme. Store agenturer med mange modeller på deres roster kan have en endeløs strøm af kunder banker på deres dørtrin, men det betyder også at der er mere konkurrence mellem modellerne. Som en ny model især, kan du ikke få den personlige opmærksomhed du har brug for at fremme din karriere.

Så hvis du lige er startet ud, kan du opleve, at en mindre, boutique-stil agentur er mere din stil.

Hvem er nogle af agenturets kunder?

At høre om bureauets top kunder vil give dig indsigt i kvaliteten af ​​agenturet samt de typer af markeder, de dækker. Nogle agenturer fokusere mere på glamour form modellering, mens andre kan bestille flere job til kommercielle eller redaktionelle modeller. Der er ingen mening i at underskrive med en high-fashion agentur, hvis du er først og fremmest en kommerciel model.

Hvilke typer jobs Do You Bog for dine modeller?

Det er nyttigt at kende fordelingen af ​​de typer af modellering job inden for agenturet. Hvor meget er landingsbanen, og hvor meget arbejde er redaktionelt? Også spørge om den procentdel af kommercielle arbejde, eksponering trykte medier, og salgsfremmende.

Deres svar vil hjælpe dig med at afgøre, om dine karrieremål matcher hvad bureauet har at tilbyde.

Hvad er dine Kommissionens priser?

Du er nødt til at forstå den kontrakt, de bruger. I USA, legitime bureauer gøre deres penge ud provision. Satsen varierer, men generelt, agenturer fratrække 10% til 20% fra, hvad du tjener. Med andre ord, kun de får udbetalt, når du får udbetalt. Agenturet kan også opkræve klienten op til yderligere 20% som et servicegebyr.

Husk på, at modellerne anses for at være selvstændige entreprenører i stedet for ansatte i agenturet. Det betyder, at det er helt normalt for modeller til at investere i deres egne opstartsomkostninger, som intet har at gøre med agenturet, såsom model scouting-tjenester, website profiler, comp kort og photoshoots. Det er også op til dig at indsende din skat og gøre kvartalsvis estimerede skattebetalinger.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *