Forskellige måder at tjene penge hjemmefra

Posted on

Forskellige måder at tjene penge hjemmefra

Grundene til, at folk ønsker at tjene penge fra hjemmet er lige så unik som deres individuelle forhold. Nogle bare ønsker at afhente lidt ekstra penge til at supplere deres indkomst. Andre er virkelig på udkig efter en livsstilsændring-at forenkle balance mellem arbejde og liv eller elimineret spildt tid pendling.

I betragtning af den vifte af kompetencer og erfaringer folk har, den bedste måde at tjene penge fra hjemmet varierer vildt. Følgende liste over 17 forskellige måder at bringe i penge fra komfort i dit hjem har en lidt noget for alle.

En af disse har fået til at være det rigtige for dig!

1. Direkte salg

Dette er den klassiske arbejde-at-home mom koncert, men det er for mange flere mennesker end bare mødre! Salg af ting, du elsker, kan være en god måde at gøre ekstra penge fra hjemmet, selvom du arbejder på et kontor det meste af dagen. Direkte salg er skalerbar til din egen livsstil, ambitioner og talenter. Du kan holde det afslappet og for det meste sælge til venner og bekendte. Eller, hvis du virkelig komme til at networking online og i person, kan du bygge en kundebase uden dine eksisterende cirkler.

Direkte salg er struktureret som multilevel marketing. Det betyder, at du kan også bygge en indtægtskilde ved at rekruttere andre sælgere. Bare vær forsigtig med pyramidespil, der arbejder på samme måde.

2. Søg Evaluering

Søg evaluatorer er de menneskelige brikker på søgemaskinernes algoritmer, der kommer op, når du skriver i et søgeord. Efter meget specifikke retningslinjer, de giver feedback til at sikre resultater er nøjagtige, fuldstændige, relevante og aktuelle.

For at blive en søgning evaluator, du har brug for at være ekspert i sprog og kultur. Ofte søge evaluering job er tosprogede positioner, men der er nogle åbning for engelsk-only search evaluatorer. En universitetsuddannelse er ofte påkrævet.

3. Lej et værelse i dit hjem

Brug dit hjem for at arbejde hjemmefra. Hvis du bor i et område, hvor der er en efterspørgsel efter korttidsleje (ligesom i nærheden af ​​et universitet eller downtown af en stor by), kan du meget vel være i stand til at finde lejere ved at etablere netværk i dit samfund. Men med fremkomsten af ​​Airbnb og steder som det internettet har endnu en gang gjort det meget lettere at tjene penge hjemmefra. Ved hjælp af disse steder du kan leje ud et privat rum, fælles rum eller endda dit hele huset for en nat eller måned eller hvad tid du vil.

4. køre din bil

Ligesom Airbnb, at blive en Ridesharing driver til virksomheder som Uber, Lyft eller Sidecar er en måde at slutte den delte økonomi. Og selvom det ikke er teknisk tjene penge fra hjemmet, det giver den samme form for fleksibilitet, og det er en måde at bruge et aktiv, du allerede ejer (dvs. din bil) for at tjene penge. Der er ting at huske på, selv om, om at køre andre mennesker såsom hvorvidt din bilforsikring vil dække dig og hvordan du betale skat af din indtjening.

5. Få din chef til at lade dig telecommute

For at komme i gang med at tjene penge fra hjemmet, en af ​​de mere oplagte steder at kigge er på dit nuværende job. Når virksomheder tillader distancearbejde er det oftest et frynsegode for eksisterende medarbejdere.

Hvis du vil slå dit nuværende job i en distancearbejde én, den første ting du skal gøre, er at udvikle et distancearbejde forslag til din vejleder. Men før du gør det overveje, hvordan dit job måske (eller måske ikke) virker som en distancearbejde position.

6. hjemmeside og App Test

Virksomheder har brug for folk med alle de forskellige niveauer af teknisk mulighed for at teste deres hjemmesider, apps og sociale medier tilbud. Tilmeld dig med en af ​​disse website usability test virksomheder og tage på hurtige job surfer på nettet og lege med nye apps. Det er ikke en karriere, men det er en nem måde at tjene ekstra penge fra hjemmet. Den eneste ting at huske på er, at dette ikke er sandsynligvis vil være en stabil koncert, bare lejlighedsvis. Lær mere om hjemmesiden test.

7. Call Center Agent

At arbejde i et virtuelt call center er en god måde at starte en ny karriere hjemmefra. I modsætning til i mange andre brancher, hjem call center virksomheder ansætte nye medarbejdere (ofte uden en masse erfaring) at arbejde på afstand. Agenter kan arbejde i kundeservice, salg eller teknisk support.

8. Chat Agent

Hvis du taler i telefon, er ikke praktisk for dig, kan du stadig arbejde en kundeservice job hjemmefra. Mange af de samme virksomheder, der ansætter call center agenter, også leje chat agenter. Og ud over disse kundeservice chat job, er der andre online chat job fra hjemmet. Disse omfatter besvare spørgsmål, gør internet forskning, modererende i sociale medier og meget mere.

9. Start dit eget hjem dagpleje

Hvis du elsker børn og ønsker en karriere i børnepasning fra dit hjem, så et hjem daginstitution kunne være rigtigt for dig. Start et hjem daginstitution, ligesom ethvert hjem virksomhed, tager en masse arbejde, forskning, opstartsomkostninger og netværk til at få den i gang. Hver stat har forskellige regler, som kunne kræve fysiske forbedringer til dit hjem. Få mere at vide om at starte et hjem dagpleje.

En anden vej til at tjene penge på børnepasning er simpelthen at babysitte for familier, du kender. Dette ville imidlertid kræver normalt gå til andre folks hjem.

10. Pet Care Forretning

Der er en masse af tjenester, som folk vil købe til deres kæledyr. Mens det meste af tiden, kører en PET-services virksomhed vil ikke være direkte fra dit hjem, de tilbyder den samme slags livsstil fleksibilitet som et hjem virksomhed. Nogle kæledyr virksomheder omfatter:

  • Åbn en Doggie Daycare
  • Bliv hund Walker
  • Arbejde som en Dog Trainer
  • Start en Mobile Pet Grooming Forretning
  • Hus / Dyrepasning

11. Type From Home

Hvis du er en hurtig maskinskriver der er mange måder at tjene penge hjemmefra ved at skrive. Nogle du har brug for erfaring og uddannelse andre, du ikke gør. Dataindtastning, for eksempel, tager meget lidt erfaring; Men hvis du ikke er hurtig nok, vil du ikke gøre nogen penge på. Specielle transskription arbejde (ligesom medicinsk) kan kræve en grad og erfaring til at komme i gang.

12. Bliv Writer

Vil du gøre mere end skrive ord, men i stedet skabe? Overvej en karriere skriftligt. Der er så mange måder at være en forfatter (tror blogging, skønlitteratur og børnebøger), og de fleste af dem kan gøres fra hjemmet, enten som en Telecommuter og en freelancer. Den store ting om skrivning er, du kan starte i det små med meget lidt erfaring. Du vil ikke gøre en masse i starten, men som du opbygger din portefølje, kan du udvide til mere lukrative former for skrivning.

13. Pick Up Lille Jobs

Hvis du har færdigheder, der efterspørges, kan du altid hente småjobs rundt dit nabolag, netværk i den virkelige verden for at finde den virkelige verden job. Men du behøver ikke stoppe der! Der er nu så mange måder at bruge internettet til at finde små job. Korte opgave websteder tilbyder forskellige måder at finde faglærte og ufaglærte job både online og i den virkelige verden – shopping og udføre pris- kontrol, rengøring, reparationer, skrivning, redigering, oversættelse, transskription, indtastning af data, website usability test, sociale medier opgaver, undersøgelser og online forskning.

14. Sælg dit værk

Tag hobby, du elsker, og gøre det for penge … hjemmefra. Antallet af mulige former for kunsthåndværk, du kan gøre er endeløs – strikning, smykker, scrapbog, keramik, smykker, tekstiler og så videre. For at gøre dette arbejde, selv om, er du nødt til ikke kun at skabe et kvalitetsprodukt, men du har brug for at vide, hvordan at markedsføre det. Du kan gå den gammeldags vej og tage dine varer til håndværk viser og loppemarkeder eller bruge internettet til at udvide dine muligheder. Med online muligheder som Etsy og eBay, din potentielle marked er verdensomspændende, men så er din konkurrence.

15. Gå Shopping

Der er kun få måder at tjene penge, mens du handler. Du kan hente korte opgaver, der involverer shopping, lyst til at gøre prisen checks eller fotografere i butikker eller du kan gå mystery shopping. Mystery shopping er absolut en reel måde at tjene penge, men du er nødt til at være forsigtige, fordi de job kan være lokkemad for svindel, så du er nødt til at kende tegnene på mystery shopping svindel. Men der er legitime virksomheder, der ansætter mystery shoppere.

16. Bliv Tutor

Vejledning kan gøres i hjemmet eller online. Den i hjemmet vejledning vil tage netværk og erfaring med undervisning at opbygge din forretning. Online tutoring dog kan ske gennem selskaber, der forbinder vejledere med eleverne samtidig give den nødvendige infrastruktur (dvs. webkonferencer tjenester) for en nedskæring af gebyrerne. De fleste kræver en universitetsuddannelse og erfaring med undervisning, men for nogle af disse krav kan være omsætningspapirer.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *