Hvor kommer du i gang som freelance skribent

Posted on

Hvor kommer du i gang som freelance skribent

Skrivning er en alsidig erhverv, og freelancing kan være en lukrativ måde for en professionel forfatter til at tjene penge hjemmefra. Dog skal begyndere tage sig tid til at få erfaring og opbygge deres brand. Hvis du lige er startet ud som freelance skribent, identificere dine områder af ekspertise og være forberedt med at skrive prøver, før du starter din søgning efter kunder og arbejde.

Følgende er nogle gode steder for den talentfulde forfatter at få praksis, opbygge nogle troværdighed, og ophobes en krop af arbejde for at vise til mere selektive udgivere. Desuden kan disse forretninger hjælpe forfattere opbygge en social medier tilstedeværelse, hvilket er afgørende for at opbygge den type følgende, som vil hjælpe dig med at opbygge, vedligeholde og udvikle din succesfuld freelance skriftligt karriere i det lange løb.

Clickworker

Worldwide crowdsourcing selskab Clickworker ansætter uafhængige entreprenører til at skrive job samt indtastning af data, oversættelse, forskning og andre mikro job. Virksomheden betaler på stykvis. Registrering og kvalificerende vurderinger er nødvendige, før arbejdere, kaldet klik arbejdstagere af selskabet, kan acceptere opgaver for betaling.

OneSpace.com

OneSpace tilbud mikro jobs i almindelighed skriftligt såvel som detaljerede opgaveskrivning til freelancere. Forfattere skal bestå en række vurderinger og opbygge en troværdighed score for at få adgang til hver type arbejde. Arbejdet er indgivet, forfatteren modtager feedback, og betalingen sker til PayPal den næste dag efter arbejdet er godkendt.

Du kan besøge OneSpace s freelance jobmuligheder  for at finde ud af, hvilke opgaver pique din interesse.

HubPages

HubPages regninger sig selv som den “førende online publicering økosystem.” Forfattere tilmelde dig og offentliggøre deres arbejde til deres hub. Omsætningen fra Adsense og søsterselskaber er delt med HubPages.

Der er ikke nogen indtjening garanti. Snarere, din indtjening afhænger af dit websted evne til at tiltrække seere. Succesfulde forfattere tilføje nyt indhold til deres websteder regelmæssigt, og endda tage et par måneder, før de begynder at se udbetalinger.

Mens Hubpages kan tage flere forsøg på at gøre betydelige penge, det er også et af de bedste steder at skrive, hvad indhold behager dig. Du ved aldrig, hvem der ellers har dine interesser, og du kan lære meget om at generere annonceindtægter, der arbejder med nøgleord, og måder at skrive om produkter, som kan generere affiliate indkomst.

Listverse

Listverse betaler forfattere $ 100 for originale 1500-word finurlige genstande i listeform. Writers vælge deres emner og forsyning links til pålidelige kilder til virkeligheden verifikation.

Listverse ser for skæve lister, såsom “10 Usædvanlige Bryllup Traditioner fra hele verden.” Betaling sker via PayPal udelukkende.

TextBroker

Writers vælger artiklen emner fra en medfølgende pulje af spørgsmål, der dækker en række kategorier, herunder finansiering, teknologi, skønhed, ernæring, mode, og havearbejde.

Hver forfatter vil indsende en skriftlig prøve, der skal placeres i en skriftlig gruppe af kvalifikationsniveau, med feedback fra en editor til at finpudse deres færdigheder.

Efter en vellykket gennemførelse af 10 artikler på et vist niveau, kan du anmode om at flytte op til det næste, højere betalende niveau. Efter dine artikler er godkendt og accepteret af kunden, er betaling foretaget hver uge til PayPal.

Scripted

Scripted freelancere pitche opgaver direkte til kunderne. De kan skrive i alle industrier, hvor de har ekspertise. Selv om hver opgave har en pris minimum, kan forfattere fastsætte deres satser.

Garanteret betaling sker fem dage efter, at arbejdet er accepteret. Hvis arbejdet er afvist, kan forfattere kvalificere sig til delvis betaling.

Verblio

Med cirka 1.300 kunder på tværs af 40 forskellige industrier, Verblio tilbud freelancere mulighed for at skrive og sælge 300-3000 ord indhold til abonnenter baseret på deres område af ekspertise. Forfattere bliver betalt for arbejde, der er solgt.

Nye freelancere arbejde på små projekter, der kan øge til længere projekter. Salg kvalitetsindhold og tjener fem-stjernede anmeldelser vil belønne dig med længere projekter, som du kan skrive til dine foretrukne kunder hver måned.

Konsus

Forfattere med Konsus arbejde direkte med en projektleder, der håndterer al kommunikation med klienten. Dette efterlader forfattere til at skrive, i stedet for at bruge tid på at lede efter arbejde.

Webstedet indlæg en konstant strøm af projekter, hvorfra man kan vælge. Betaling er garanteret til tiden, selv om kunden betaler for sent eller slet ikke.

Zen indhold

Zen Content tilbud skriver job til produktbeskrivelser, ofte stillede spørgsmål, annoncetekst, listicles, diasshow, artikler, blogindlæg og købe guider. Forfattere arbejder i brancher, som de kender, og hvert stykke gennemført arbejde evalueres for kvalitet.

Virksomheden hilser nye freelancere og løfter om at hjælpe dem med at vokse i deres færdigheder. Bedste praksis er tilgængelige for forfattere i regelmæssigt planlagte webinarer.

Skyword

Forfattere på Skyword åbne en konto og levere indhold prøver i deres områder af ekspertise, samt en liste over sociale konti. Når deres portefølje er færdig, bliver de valgt at skrive blogs, medier indlæg og kronikker i deres områder af ekspertise.

Adgang til gode betalende artikler bestemmes af styrken af ​​porteføljen, så sørg for din portefølje viser dit bedste arbejde, når du anvender. Sitet betaler to gange om måneden via PayPal for godkendt arbejde.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *