Help Desk Support Technician Genoptag Eksempel

Posted on

Help Desk Support / Tekniker Genoptag Eksempel

Elsker du IT-produkter? Er du en naturlig problemknuser og kommunikator – en person, der kan nemt forklare komplicerede tekniske egenskaber til computer slutbrugere, der ikke kender en firewall fra et flash-drev? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at sende ud applikationer og CV’er til Help Desk Support job.

Ifølge Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook , behovet for dygtige computer support specialister forventes at stige med 11% inden 2026 – hurtigere end den gennemsnitlige vækstrate for de fleste arbejdspladser. Den 2017 median løn for disse job var $ 52.810 om året (ca. $ 25,39 per time).

Help Desk Support er en af ​​disse karriere felter, hvor du ikke nødvendigvis brug for en bachelorgrad. Mange arbejdsgivere vil ansætte kandidater med associerede grader, især hvis de har bevist kunde-service færdigheder, opmærksomme lyttefærdigheder, stærk tale og skrive talenter, og evnen til problemfri skyde enkel og komplekse computerproblemer.

Her er et eksempel på et  CV  designet til en help desk support rolle. Genoptagelsesfunktonen indeholder et  resumé af kvalifikationer sektion. Når du opretter dit CV til computer support job, bør du også overveje at medtage en tekniske færdigheder sektion, der lister den computersoftware og hardware, du har kendskab til.

Help Desk Support Genoptag Eksempel

Julian Assenge
408 S. Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

RESUMÉ AF KVALIFIKATIONER

Erfarne og dygtige IT-professionelle søger at bidrage uddannelse og erhvervede færdigheder inden for en help desk support rolle. Velbevandret i SAP og Windows Active Directory.

Fungerer godt selvstændigt eller i en gruppe indstilling, der giver alle facetter af computer help desk support såsom fejlfinding, installationer og vedligeholdelse. Indgående kendskab til og forståelse af talrige softwarepakker og operativsystemer. Dygtige i at yde kunden og slutbrugeren helpdesk support. Let identificerer og løser tekniske spørgsmål og bekymringer. Fremragende kommunikation og præsentation kapaciteter.

UDDANNELSE

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Kurser i intraNetWare 4.11 Administration og 4.1a Avanceret Administration

Shippensburg University of Pennsylvania, Shippensburg, PA,
John L. Grove College of Business
B.S. i Informationsteknologi

Harrisburg Area Community College, Harrisburg, PA
A. A. (Honours)

East Pennsboro Area High School, Enola, PA

TEKNISKE FÆRDIGHEDER

Platforme: Windows 7/10, Mac OS X, Android

Software: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Kontoret 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, IntranetWare 4.11, SAP AG

Hardware: TCP / IP, DHCP og DNS-protokoller, LAN / WAN, routere, Ethernet, SAN, VPN

PROFESSIONEL ERFARING

Pennsylvania Office of Inspector General , Harrisburg, PA (01/2017 – Present)
Help Desk Tekniker

Giv computer help desk support via telefonsamtaler med slutbrugerne. Udfør diagnostik og fejlfinding af systemproblemer, dokument help desk billetter / resolutioner, og vedligeholde udstyr styklister.

  • Forfattet organisations første nogensinde manuelle af Help Desk standardprocedurer (SOP).
  • Gennemførte løbende forbedringsproces forbedringer, der reducerede problemer med billet responstid med 45%.
  • Konsekvent mødte ambitiøse kundetilfredshed mål.

Tri-County Association for the Blind , Harrisburg, PA (11/2015 – 1/2017)
Produktion Associate

Udført forskellige administrative opgaver såsom masse-mails for at støtte fundraising indsats for blinde og andre organisationer for handicappede.

  • Opgjort litteratur, forberedte adresseetiketter og konvolutter, og udbetalt via postvæsenet.
  • Tegnede sig for og verificeret IBM udstyrsdele, samlet kontorartikler, og sikret ordentlig emballage.

Pennsylvania Kommissionen om kriminalitet og ungdomskriminalitet , Harrisburg, PA (09 / 2013- 11/2015)
Informationsteknologi Technician

Forudsat computer help desk support og teknisk uddannelse på hardware / software til slutbrugere.

  • Dokumenterede help desk billetter / resolutioner samt give den samlede bistand i daglige administration af et SAP Community Network (SCN).
  • Udføres opsætning, nedbrydning, og transport af agentur udstyr på en efter behov grundlag.

Flere tips til Help Desk Support Jobsøgende

Som du udarbejder dit CV til computer support tekniker roller, forsøge at indarbejde så mange industri-specifikke søgeord i dit dokument som muligt. Mange arbejdsgivere i øjeblikket bruger automatiserede ansøgerens sporingssystemer at rangere de genoptager de modtager. Hvis dit CV mangler de søgeord disse systemer er programmeret til at identificere, kan det aldrig nå øjet af en menneskelige leje manager.

Din bedste guide til, hvilke søgeord du skal bruge er teksten til de jobbeskrivelser, som du anvender. Se efter de vilkår, de bruger i deres ”Minimum Kvalifikationer” og ”Foretrukne kvalifikationer” sektioner. Også have et kig på disse fælles teknisk support færdigheder , som arbejdsgiverne søger typisk i deres job kandidater.

Så snart du hører tilbage fra en arbejdsgiver, at de ville være interesseret i at møde dig, at det er tid øve til din samtale, så du vil gøre så stor en indtryk i person, som du gjorde på dit cv. Her er nogle helpdesk interview spørgsmål at gennemgå som du forberede.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *