Nem Online job, der kræver lidt eller ingen erfaring

Posted on

Nem Online job, der kræver lidt eller ingen erfaring

Ikke alle, der ønsker at arbejde i hjemmet søger langsigtede karrieremuligheder. Nogle gange har du bare vil have noget relativt let, hvor man kan gøre nogle ekstra kontanter hurtigt. Hvis det er dit mål, kan følgende online job være af interesse.

Den online ansøgning er enkel og ligetil med meget lidt der kræves af kandidater. Nogle muligheder kan startes på samme dag, som du ansøge om dem. De kræver også meget lidt engagement og kan typisk ske på din tidsplan.

Bemærk, at disse job ikke betale meget, og de er ikke til at give en henvisning til dit CV. Du kan derfor nødt til at have mere end én online job at gøre dit ønskede indkomst. Også, som du sortere gennem andre muligheder, ved, hvordan man genkender og undgå arbejde-at-home svindel.

Micro Job

En mikro job er som regel en lille online opgave, som du modtager en lige så lille gebyr, normalt et par cent eller dollar. De kaldes også korte opgaver.

Disse job er udført ved at logge på en virksomheds hjemmeside og vælge opgaver, nogle gange blot ved at klikke på et link. Amazons Mechanical Turk, Clickworker, og ySense tilbyder disse typer af opgaver.

Jobs kan også findes i online-service-markedspladser. Her arbejdere tilbyde små tjenester, normalt for et sæt gebyr, og køberne gennemse markedspladsen for at finde folk, der tilbyder de tjenester, de har brug for.

Jobmuligheder omfatter crowdsourcing projekter, der ligner indtastning af data, hvor virksomheder engagere en hær af virtuelle arbejdstagere til at udføre en lille del af et større projekt. Arbejdstagere kan også drage fordel af belønning programmer og undersøgelser, som er måske den originale arbejde-at-home mikro-job.

Fordi gebyret er så lille og opgaven tager så lidt tid, målet er at gøre så mange opgaver som muligt. Du bør dog forstå lønpolitikken, som mange af disse virksomheder har en mindste udbetaling, hvilket betyder, at hvis du tjener $ 8,55 gør 20 mikro job, kan du nødt til at vente, indtil du har tjent så meget som $ 50 til rent faktisk modtager dine penge.

Online nævning

Advokater forbereder retssag ofte skabe en mock jury at få feedback fra enkeltpersoner svarende til dem, der i sidste ende kan sidde på en jury. Fordi det kan være dyrt at have et personligt mock jury, billigere online nævninge er den logiske alternativ. De kan lytte til lyd og se videopræsentationer, eller læse materialet og besvare spørgsmål.

Fordi advokater søger folk, der matcher profilen af potentielle virkelige nævninge, online jury virksomheder stille detaljerede spørgsmål af ansøgere. Bemærk, at du skal aldrig udlevere dit CPR-nummer eller kreditkort eller bankoplysninger. Virksomheder typisk betale $ 10 til $ 60 til online nævninge. Som de fleste online jury virksomhederne ikke skal bruge en masse jurymedlemmer, tilmelding til flere virksomheder giver dig en bedre chance for at blive plukket til ”jury pligt.”

For at blive en online nævning, skal du tilmelde dig med flere jury selskaber, som omfatter udfylder et omfattende spørgeskema. Du bliver også nødt til at opfylde visse kvalifikationer, som varierer blandt amter.

Indtastning af data

Online indtastning af data er en voksende arbejde-at-home felt. Ny teknologi gør det lettere for virksomhederne at ansætte uafhængige entreprenører til at arbejde på indtastning af data projekter.

Dataindtastning aktører kan få adgang til en virksomheds infrastruktur på afstand eller bruge crowdsourcing teknologier. Dataindtastning kan indbefatte områder som grundlæggende generelle transskription; Men de fleste transskription opgaver kræver ekstra oplevelse.

Virksomheder, der indrejse leje data arbejdere omfatter Axion Data Services, Sigtrack og support Ninja.

Website eller Application Testing

Hvis du har meninger om, hvad der virker og hvad der ikke er på nettet, kan du være egnet til et job i fjerntliggende usability test. User testere kan også hente yderligere arbejde Websiteanmeldelse eller mobile applikationer, der kan stadig være i udvikling. Du behøver ikke at være meget vidende om internettet, fordi nogle udviklere ønsker en nybegynder synspunkt.

Usability testere bliver bedt om at udføre test på baggrund af deres demografiske profiler, såsom uddannelse, web viden, alder og brug sociale medier. De bliver så givet spørgsmål til adresse eller opgaver at udføre, såsom at registrere på en hjemmeside og derefter give feedback online. En gennemgang tager normalt omkring 15 til 20 minutter, og tjener typisk omkring $ 10. Efter at have afsluttet en bedømmelse, der testere udbetales ikke, før kunden accepterer deres feedback. Arbejdet kan afvises og ulønnet for tekniske problemer, mangel på detaljer, eller andre problemer kunden bestemmer.

Disse positioner er hovedsageligt findes i enhver virksomhed er involveret i e-handel, gennemføre kommercielle transaktioner elektronisk online. Eksempler indbefatter Amazon, ebay, og Paypal.

Søg Evaluator

Søgemaskine evaluatorer undersøger internet søgeresultater og give feedback om, hvorvidt de er korrekte, relevante og spam-fri. For at gøre dette, skal evaluator være vidende om den aktuelle kultur og internettet og besidder gode kommunikationsevner. Nogle gange kan en college grad er nødvendig eller foretrækkes, men direkte erfaring er ikke obligatorisk. Denne særlige arbejde-at-home lejlighed kræver en vis erfaring, men betaler en højere løn.

Disse arbejdspladser er ofte for tosprogede individer, selvom der er nogle engelsk-kun positioner. Jobbet af søgning evaluering går ved mange navne, såsom søgning evaluator, internet vurderingsmand, annonce kvalitet rater, eller internet dommer.

Virksomheder, der tilbyder denne type job omfatter Google, Appen, Lionbridge, og Workforce Logiq.

korrekturlæser

Hvis du har øje for spotting stavefejl eller slåfejl, kan du være velegnet som korrekturlæser. Dog kan dette job kræver at tage en korrekturlæsning kursus eller nogle forudgående erfaring, eller du måske nødt til at tage en test, før det bliver ansat.

Virtual Assistant

Som en virtuel assistent, vil du få til opgave at arbejde, der svarer til den af ​​et kontor assistent. Selvom du kommer til at arbejde fra hjemmet, skal du være meget organiseret, effektiv og pålidelig. Opgaver omfatter typisk arkivering og vedligeholdelse af optegnelser, planlægning af aftaler og arrangementer, og besvare telefoner.

Mange virksomheder ansætter virtuelle assistenter. For eksempel Servcorp, som blev grundlagt i 1978 i Sydney, Australien, giver virtuelle kontorer og tjenesteydelser på verdensplan. Det tilbyder arbejdsstationer, mødelokaler, kolleger, teknologi, og alt andet nødvendigt for at understøtte din virksomhed. Timeetc er et andet selskab, der leverer virtuelle assistenter til at hjælpe kunderne nå deres mål. Virksomheden tilbyder et gratis-retssag ved at have en virtuel assistent udføre en indledende opgave.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *