Cover Letter Tips: Sådan Gør dit følgebrev Stand Out

Posted on

Cover Letter Tips: Sådan Gør dit følgebrev Stand Out


En af de sværeste ting ved at skrive et følgebrev til et job, er, at du kan bruge en masse tid og kræfter at skrive en perfekt brev, men ikke, hvis nogen kommer til at læse den. Skrivning af en god følgebrev er arbejde. Du er nødt til at sørge for, det er godt skrevet, viser arbejdsgiveren, hvorfor du er kvalificeret, og ikke har nogen grelle fejl, der kan koste dig en samtale.

Hvad er den bedste måde at få dit følgebrev bemærket, når arbejdsgiveren har et ton af dem til at kigge igennem? Der er nogle hurtige og nemme trin, du kan tage for at skrive et følgebrev, der vil imponere den ansættende leder.

Tag et kig på disse tips og se, hvilke der vil virke bedst for dig. Selv et par små ændringer kan gøre en stor forskel.

Hurtige tips til at få dit følgebrev skaber opmærksomhed

1. Vælg den rigtige type brev. Før du begynder at skrive et følgebrev, skal du sørge for, at du har valgt den rigtige type brev. Stilen vil være forskellige afhængigt af, om du skriver et brev til at gå med et CV, forespørgsler efter job åbninger eller nævne en henvisning.

2. Find en kontaktperson. Hvis du kan finde en kontaktperson for dit følgebrev, vil du være i stand til at tilpasse det, og du vil have nogen til at følge op med at sørge for dit brev bliver kigget på.

3. Medtag en henvisning. Det er værd at tage et par minutter at se, hvis du kender nogen, der kan henvise dig til jobbet. Tjek din LinkedIn-netværk og dine Facebook-venner til at opdage enhver, der arbejder i virksomheden, der kunne henvise dig.

4. Vælg en grundlæggende skrifttype.  Vælg en skrifttype, der er let at læse. Times New Roman, Arial, og Calibri fungerer godt.

5. Gør det kort og enkelt. Følgebreve behøver ikke at være lang. Faktisk alle en langvarig brev vil gøre, er at læserens øjne glasur over. Et par stykker er masser, og dit brev bør aldrig være længere end en enkelt side. Hvis dit brev er for lang ikke bruge en mindre skrifttype, redigere og klippe ord i stedet.

6. Lad masser af hvide plads på siden. En anden måde at forbedre læsbarheden er at inkludere mellemrum mellem hilsenen, stykker, og din signatur. Det er meget nemmere at læse en godt fordelte brev, end det er at skimme en, der er svær at læse, fordi der er for meget information proppet ind for lidt plads.

7. Match dit følgebrev til dit CV. Vælg den samme skrifttype for både dit CV og følgebrev og din ansøgning vil se poleret og professionelt.

8. Lav en kamp mellem dine evner og jobbet kvalifikationer. En af de vigtigste måder at få dit følgebrev bemærket, er at foretage en klar kamp mellem jobkrav er anført i den hjælp ønskede annonce og dine legitimationsoplysninger. Forvent ikke arbejdsgiveren til at regne det ud.

9. Fremhæv kun de mest relevante oplysninger fra dit CV. Brug ikke dit følgebrev til opkog og gentage, hvad der er i dit cv. Dette er en mulighed for at fokusere på de specifikke evner og egenskaber du har, som vil gavne arbejdsgiveren. Gennemgå forskellen mellem en cv og dække brev for mere information.

10. Tilpas dit brev og vise arbejdsgiveren, hvad du har at tilbyde virksomheden. Det er ikke værd at sende et følgebrev, der ikke er tilpasset. Dette er din pitch at få et interview, så tag dig tid til at tilpasse dit brev, nævner en henvisning, hvis du har en, og dele dine stærkeste kompetencer. Her er tips til at skrive en brugerdefineret følgebrev.

11. Brug en T-form til du dækker brev. En T-formet følgebrev lister din erfaring og arbejdsgiverens krav, typisk i en tabel efter et indledende afsnit og over lukningen.

12. Brug kugler. Ved hjælp af en punktopstilling er en anden mulighed for at få oplysninger bemærket i dit brev. Stk tendens til at sløre sammen, men kugler trækker læserens øjne til indholdet på siden. Sørg for, at hver prik er kort og begynder med en handling ord. Anmeldelse tips til, herunder kugler i et følgebrev og et eksempel på et følgebrev med kugler.

13. Der er nogle ting, du bør ikke medtage i dit følgebrev . Det er ikke nødvendigt at medtage personlige oplysninger. Omfatter Aldrig løn krav medmindre arbejdsgiveren specifikt anmoder om, at du gør. Må ikke nævne, hvor du forlod din sidste job, især hvis du blev affyret. Hold dit brev fokuseret på det job, som du anvender, og holde det faktuelle.

14. Luk dit brev med, hvordan du vil følge op (hvis du har en kontaktperson) og inkludere dine kontaktoplysninger, så det er nemt for arbejdsgiveren at komme i kontakt. Derpå tilsættes en lukning og dit navn, og du er næsten færdig. Her er et udvalg af lukninger, der fungerer godt for følgebreve.

15. Kontroller for stavefejl og grammatiske fejl. Klik ikke på sende eller uploade, før du har taget sig tid til omhyggeligt at læse korrektur på dit brev. Grammarly er et fantastisk værktøj til at sikre, at dine følgebreve er perfekte. Læs det højt, og du kan hente nogle flere fejl. Også, så tjek disse tips til korrekturlæsning dine følgebreve selv.

16. Medtag en e-mail signatur, når e-maile følgebreve. Når du e-maile et følgebrev, skal du medtage en signatur med dit navn, telefonnummer, e-mailadresse, og LinkedIn profil URL, hvis du har en. Det vil gøre det nemt for recruiter at komme i kontakt med dig.

17. E-mail det til dig selv for at være sikker formateringen er perfekt. Der er en ting mere at gøre, før du sender dit brev. Email en kopi til dig selv for en sidste kontrol. Sørg for, at formateringen er som du ønsker det, og læse korrektur på det en gang mere.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *