Når du bør overveje at bruge en To Side Genoptag

Posted on

 Når du bør overveje at bruge en To Side Genoptag


En af de mest almindelige antagelser om genoptages, er, at de ikke bør være længere end én side. Det er vigtigt at holde de oplysninger, du giver korte, enkle, og to-the-point. For mange ansøgere selv, kan der ikke opnås på en enkelt side, og det er passende at skrive en to-siders CV.

For nogle jobansøgere, vil en én side CV tilstrækkeligt. Disse omfatter entry-level ansøgere, mennesker, der gør en karriere forandring, og ældre fagfolk, der har arbejdet på det samme selskab for de fleste af deres karriere.

Hvorfor du bør overveje at oprette en To Side Genoptag

Hvis du er en mid-niveau professionelle, er der flere gode grunde til at skabe en to-siders CV. Måske er den vigtigste af disse er, at mange virksomheder nu bruge en automatiseret ansøger tracking system (ATS) til at udføre den indledende screening af de genoptager de modtager (især via digitale ansøgning processer).

Sådanne systemer er programmeret til at privilegium genoptager at bruge og  gentage  specifikke søgeordssætninger-robotter vurdere både placeringen og  hyppigheden  af branchespecifikke søgeord i et CV. De ser også for længden af erfaring man har i at bruge bestemte job færdigheder.

Tip: Udvidelse dit cv til to sider gør det muligt at gentage disse væsentlige søgeord i hele din erhvervserfaring sektion.

Selv om dette kan synes akavet og redundant stilmæssigt, det er en af ​​de bedste måder at sikre, at dit CV er en af ​​de scannede genoptages, der rent faktisk gør det til det stadium, hvor det vil blive behandlet af det menneskelige øje af en leje manager.

Hvornår skal man bruge en To- (eller mere) Side Genoptag

Her er et par situationer, hvor det er acceptabelt at anvende et CV med flere sider:

Når du har mere end 10 års erfaring

Hvis du har 10 eller flere års erfaring i din branche med flere arbejdsgivere eller en historie af forfremmelse og faglig præstation, bør du helt sikkert bruge en to-siders CV. Dette vil give dig den plads, du har brug for at beskrive de resultater og bidrag, der vil sætte dig ud fra dine konkurrenter.

Når du ansøger om et senior-niveau job

De fleste virksomheder, der ansætter til C-niveau eller ledende lederstillinger forvente at modtage to- eller tre-siders genoptages, der giver en detaljeret historie om en udøvende kandidats lederroller og resultater.

Når du har omfattende karriere resultater, certificeringer eller tekniske færdigheder

Hvis du er i visse brancher, såsom IT, teknik, den akademiske verden, eller videnskabelig forskning, vil arbejdsgiverne ønsker at gennemgå lister over dine faglige certificeringer, tech færdigheder, centrale projekter og publikationer. Disse industrier stadig privilegium professionelle legitimationsoplysninger så meget som de gør kvalifikationer, og så en anden eller tredje side er nødvendig for at give en samlet højde af ens træning baggrund og arbejde historie.

Når du ansøger om en føderal job

Selv om ansøgningsprocessen for føderale (regeringen) job var signifikant strømlinet under Obama-administrationen, er føderale genoptages stadig forpligtet til at give lange detaljer om en kandidats arbejde historie. Kun få føderale genoptager er kortere end to sider, og de fleste kræver tre eller fire.

Tips til at skrive en to-side Genoptag

  • Placer dine vigtigste kvalifikationer på første side:  Begge ansøgerens sporingssystemer og menneskelige ansætte ledere ønsker at se en kandidats mest relevante kompetencer i højsædet i begyndelsen af cv. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge en genoptage resumé at give en kort sammenfatning af den ekspertise og faglige færdigheder, der gør dig en stærk kandidat til det job, du søger.
  • Indarbejd søgeordssætninger:  Brug nøgleord i dit cv resumé, og derefter skylles og gentag hele dit afsnit ”erhvervserfaring”. Ansøger sporingssystemer beregne det antal år, du har praktiseret en bestemt færdighed, så branchespecifikke søgeord skal gentages i hver jobbeskrivelse.
  • Showcase kvantificerbare resultater:  En af de primære fordele ved at bruge en to-side genoptage er, at det giver dig plads til at fremhæve din karriere resultater. Gør dette i afsnittet ”erhvervserfaring” ved at beskrive dine arbejdsopgaver i en kort stykke, og derefter at give eksempler på vigtige bidrag i en tre- eller fire-post punktopstilling.
  • Længde på side to: Selvom du ikke behøver at fylde hele anden side af dit cv, bør du have nok tekst til at fylde mindst en tredjedel af siden (helst flere). Hvis din tekst er ved at løbe, så prøv at tilføje mere relevant information, nøgleord, og punktopstilling resultater (ideelt, kvantificeret med tal, procenter eller dollar tal). Leg med skriftstørrelser og marginer. Hvis disse strategier ikke virker, men du bør nok holde sig til en én side CV.

Tip : Medtag en færdigheder tabel over ”kernekompetencer” eller ”nøglekompetencer” i dit CV oversigt til at fremhæve dine faglige og / eller tekniske færdigheder.

Key Takeaways

En-sides RESUME er en myte Mens én side genoptager er passende for entry-level kandidater, er de fleste fagfolk mellemniveau bedst tjent med at bruge to sider genoptages.

FORSTÅ ANSØGERLANDENES sporingssystemer De fleste store virksomheder nu bruge automatiserede ansøger sporingssystemer til at gøre deres indledende screening af kandidat genoptages. En to-side genoptage giver dig den plads og mulighed for at gentage de branchespecifikke søgeord disse systemer prioritere.

GIV din stærkeste KVALIFIKATIONER højsædet Selvom det er en smart strategi, for mange job søgende, for at bruge et to-siders CV, dine stærkeste kompetencer har brug for at blive præsenteret i toppen af siden én, helst i et CV resumé.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *